ورود

View Full Version : نحوه ساخت PrintPreview برای FastReport

Saeid59_m
سه شنبه 18 مهر 1385, 13:48 عصر
سلام ،
ساختن PrintPreview زمانی که کامپوننت frxReport روی فرم قرار دارد هیچ کاری نداره فقط کافی یک frxPreview روی فرم قرار بدین و اونو وصل کنید به frxReport .

حالا سوال من اینه که اگر frxPreview در فرم دیگری قرار داشته باشد به چه صورت باید ارتباط frxReport و frxPreview رو بر قرار کنیم .

توضیحات :‌
من در پروژه ام یک فرم برای پیش نمایش چاپ طراحی کردم که گزارش های مختلفی را نمایش و چاپ می کرد . البته با Quick Report ‌حالا می خواهم با Fast این کار رو انجام بدهم .

اگه راهنمائیم کنند ممنون می شم :خجالت:

Mahmood_M
سه شنبه 18 مهر 1385, 14:03 عصر
سلام
اگه شما نام فرم مورد نظر رو در قسمت Uses پایینی فرمی دیگر وارد کنید ، می تونید به همون صورت اولی که خودتون گفتید این کار رو انجام بدید ...
راه دیگه هم اینه که از منوی File گزینه Use Unit رو انتخاب کنید و بعد توی پنجره باز شده فرمتون رو انتخاب کرده و OK کنید تا به Uses اضافه بشه ...
فکر کنم مشکلتون حل بشه ...
نکته مهم : برای اینکه بتونید این ها رو ارتباط بدید باید هر دو تا فرم رو در حالت ویرایش باز کرده باشید ( احتمالا مشکلتون همینه ) ، چون فقط فرمهایی که در حال حاضر باز هستند به حساب میان ...
ولی شاید من منظورتون رو بد فهمیده باشم ...
خلاصه ...
موفق باشید ...

Saeid59_m
دوشنبه 24 مهر 1385, 08:42 صبح
خیلی ممنون از جوابت

اما مسئله اینه که من می خواهم زمانی که Preview گزارش نمایش داده میشود فرمی ایجاد و در آن گزارش نمایش داده شود .

معادل این کد در QuickReport

procedure TForm117.QuickRep1Preview(Sender: TObject);
begin
Application.CreateForm(TForm6, Form6);
Form6.QRPreview1.QRPrinter := TQRPrinter(Sender);
Form6.ShowModal;
Form6.Free;

end;

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

Saeid59_m
سه شنبه 25 مهر 1385, 13:03 عصر
کسی نیست جواب بده