ورود

View Full Version : مشکل در ایجاد پروژه با لاراول و دستور php artisan

devilmaycry1
یک شنبه 02 مهر 1396, 21:44 عصر
سلام دوستان.
من فریمورک لاراول رو تازه دارم یاد میگیرم و از دنیای همه چیز آماده Visual Studio دارم این طرف رو هم یک سرکی میکشم.

اما به مشکل برخورد کردم...

اول مشخصات هر چیزی که نصب کردم به صورت زیره و برای راه اندازی سرور Apache هم دارم از Xampp استفاده میکنم.

PHP : 7.1.7
Composer 1.5.2
Laravel 1.4.1

من بعد از نصب Composer، لاراول رو با دستور زیر نصب کردم

composer global require "laravel/installer"

مشکل از اینجا شروع میشه که زمانی که با دستور laravel new project_name یک پروژه جدید میسازم، پروژه رو ایجاد میکنه و بظاهر همه چیز مرتبه اما خروجی به شکل زیر هست:
146505

و زمانی که با دستور php artisan قصد اجرای پروژه رو دارم، به مشکل زیر بر میخورم.
146506

متأسفانه این کلاس رو پیدا نمیکنه. من سرچ هم کردم و از دستور های زیر هم برای حلش استفاده کردم اما جواب ندادن.
اول اینکه نوشته شده بود که پوشه vendor و فایل composer.lock رو حذف کنید و دستور زیر رو اجرا کنید که درست نشد

composer install
یا اینکه استفاده از دستورهای زیر

php artisan clear-compiled
composer dump-autoload

composer dump-autoload
composer install --no-scripts

هیچ کدوم جوابگو نیستن، اگر هر کدوم از دوستان میدونن مشکل کجاست من واقعا ممنون میشم

saeedizade
پنج شنبه 06 مهر 1396, 00:35 صبح
composer create-project --prefer-dist laravel/laravel blog
سلام از دستور بالا استفاده کنید ببینید درست میشه؟

devilmaycry1
جمعه 14 مهر 1396, 22:53 عصر
ممنون دوست عزیز.
اما من همچنان مشکل دارم و این اررور رو میده.
یک نکته جالت اینه که من با دستور laravel new ی پروژه روی ی سیستم دیگه ساختم و کپی کردم روی سیستم خودم مشکلی نداشت و اجرا شد :/

hamedarian2009
یک شنبه 16 مهر 1396, 09:06 صبح
درود
شما composer روی کامپیوتر خودتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید

devilmaycry1
سه شنبه 18 مهر 1396, 22:56 عصر
با دستور Composer update؟
این کارو کردم نشد.

جالب اینجاست ک من کل پروسه نصب رو روی ی سیستم دیگه انجام دادم و کاملا اوکی بود کار میکرد، برای همین از روی سیستم خودم کامل پاکش کردم xampp رو هم پاک کردم و آخرین نسخه رو نصب کردم و composer و لاراول رو هم یک بار دیگه نصب کردم اما بازم مشکل داشت...
درواقع مشکل زمان ایجاد پروژست تمام پکیج ها رو نصب نمیکنه و بعد از ده خط چندتا پیشنهاد نصب میده ک من نتونستم همشون رو نصب کنم. اما روی اون سیستم ساخت پروژه خیلی بیشتر طول میکشه و پکیج های بیشتر رو هم نصب میکنه

680100
پنج شنبه 20 مهر 1396, 09:52 صبح
سلام

composer create-project --prefer-dist laravel/laravel blog "5.4.*"

با این تست کنید نسخه لاراول 5.4 رو نصب میکنه