View Full Version : چاپ فارسی ایران سیستم در WINDOWS XP
armaghan
چهارشنبه 19 مهر 1385, 12:51 عصر
من یک چاپگر EPSON LQ 2180 دارم که میخواهم همانند برنامه فارسی ساز LQLSET تحت DOS آنرا در WINDOWS XP فارسی نمایم و بتوانم همان کدهای ایران سیستم را بدون تغییر روی آن چاپ نمایم. لطفا در صورت بودن چنین برنامه ای مرا یاری نمایید . متشکرم
pooyeshpajooh
چهارشنبه 19 مهر 1385, 13:04 عصر
منظورتان را دقیق تر بیان کنید
آیا می خواهید فونت فارسی معادل ایران سیستم در ویندوز داشته باشید یا اینکه با ران کردن برنامه هایی مثل lqlset داس در ویندوز ایکس پی مشکل دارید ؟
armaghan
چهارشنبه 19 مهر 1385, 14:11 عصر
با سلام . منظور بنده این است که یک فایل TXT دارم که با فونت ایرن سیستم نوشته شده است . و قبلا من در DOS ابتدا چاپگر را با برنامه LQLSET فارسی می کردم و سپس با دستوراتی مثل PRINT و یا TYPE روی PRN و یا با دستور COPY روی PRN آنرا چاپ می نمودم . حتی در WINDOS 98 نیز از طریق MS-DOS prompt اینکار میسر بود . اما در ٌWINDOWS XP حتی در COMMAND PROMPT نیز اینکار عملی نیست . حال بنده می خواهم فایلم را بدون تغییر در کدهای آن فقط چاپ نمایم . ( حتی اگر متن آن دیده نشود مهم نیست ) . متشکرم
--------------------
با سلام . منظور بنده این است که یک فایل TXT دارم که با فونت ایرن سیستم نوشته شده است . و قبلا من در DOS ابتدا چاپگر را با برنامه LQLSET فارسی می کردم و سپس با دستوراتی مثل PRINT و یا TYPE روی PRN و یا با دستور COPY روی PRN آنرا چاپ می نمودم . حتی در WINDOS 98 نیز از طریق MS-DOS prompt اینکار میسر بود . اما در ٌWINDOWS XP حتی در COMMAND PROMPT نیز اینکار عملی نیست . حال بنده می خواهم فایلم را بدون تغییر در کدهای آن فقط چاپ نمایم . ( حتی اگر متن آن دیده نشود مهم نیست ) . متشکرم
pooyeshpajooh
پنج شنبه 20 مهر 1385, 11:13 صبح
اگر بخواهید همان برنامه داس بدون تغییر پرینت کند باید یک بچ فایل بنام print.bat بسازید
ودر آن دستور copy %1 lpt1 را قرار دهید واین بچ فایل را داخل مسیر ویندوز کپی کنید
اگر می خواهید با ادیتورهای ویندوزی پرینت بگیرید(مثل notepad ) فونتهای زیر رو نصب کنید
armaghan
دوشنبه 24 مهر 1385, 09:13 صبح
با عرض سلام و تشکر از اینکه دنبال حل مشکل بنده هستید.
می خواستم عرض کنم که با فونتهای ارسالی مشکل چاپ فایل از طریق ادیتور همانطور که خودتان فرموده بودید حل می شود .
اما من یک مشکل دیگر دارم که به اینصورت می باشد : متنی موجود دارم که با یک کد خاصی نوشته شده است و دارای کدهای کنترلی ( مثلا صفحه پراندن و خط پراندن و... ) می باشد و من یک برنامه با زبان C نوشته ام که این متن را در حین تبدیل به کدهای ایران سیستم بر روی چاپگر سوزنی چاپ ( به همراه کدهای کنترلی چاپگر سوزنی ) نماید . و اصلا مایل به دیدن اطلاعات درون فایل تا قبل از چاپ نیستم . با دستور LQLSET چاپگر بارگذاری می شود اما در زمان چاپ فایلی که حاوی کلیه 256 کارکتر ASCII است هیچ کارکتر فارسی چاپ نمی گردد . (با همان دستور COPY File LPT1 ) . حال اگر برای این منظور بنده راهی میدانید از راهنمایی شما متشکر می شوم .
pooyeshpajooh
شنبه 29 مهر 1385, 11:44 صبح
بجای بار گذاری lqlset این فایلو به چاپگر کپی کنید فارسی می شود lq2.ace
copy lq2.ace prn
در اخرین نقطه فایل چاپی کد مربوط به eject رو قرار بدین (فکر کنم کاراکتر 12باشد )
armaghan
یک شنبه 30 مهر 1385, 15:00 عصر
با سلام وعرض تشکر مجدد
باید بگویم که این فایل کار را راه انداخت و جوابم را گرفتم . فقط حیف که کمی ریز و کارکترها در زمان ایجاد یک کلمه حالت بریده دارند . ممنونم
mrezajalili
سه شنبه 06 اسفند 1387, 08:32 صبح
سلام و تشکر از شما
من هنوز نتوانستم خروجی برنامه داس خود رو به فارسی ویندوز تبدیل کنم.
لطفا کمک کنید.
مثلا خروجی برنامه من به ازای کلمه : "مرد" هست : "lvY"
و یا معادل کارکتر "ج" هست : "O"
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 00:35 صبح
با سلام
من یک چاپگر EPSON LQ 300 دارم که میخواهم همانند برنامه فارسی ساز LQSET تحت DOS آنرا در WINDOWS XP فارسی نمایم . لطفا در صورت موجود بودن برنامه نرم افزاري مرا یاری نمایید . در ضمن فايلهاي اقاي پويش پجو را امتحان كردم جواب نگرفتم به نظر خودم چاپگر نو و اكبند است بايستي ستينگ ان تنظيم شود كه اونو ندارم متشکرم
marmolak_100
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 21:59 عصر
آقاي پويش پجو با سلام
من فايلي كه گذاشته بوديد(lq2.ace ) برروي چاپگر كپي كردم چاپگر عكس العمل نشان داده و صفحه رد ميكند حال هر فايل fnt را كه به چاپگر ميفرستم همين حالت رو داره چاپگر از نوع lq300 پلاس است داراي يك خروجي parallel و usb است برنامه هم با داس نوشته شده ودر محيط xp مشكل دارم لطفا كمكم كنيد
shamim_41
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 23:31 عصر
من یک چاپگر EPSON LQ 300 دارم که میخواهم همانند برنامه فارسی ساز LQSET تحت DOS آنرا در WINDOWS XP فارسی نمایم . لطفا در صورت موجود بودن برنامه نرم افزاري مرا یاری نمایید . در ضمن فايلهاي اقاي پويش پجو را امتحان كردم جواب نگرفتم به نظر خودم چاپگر نو و اكبند است بايستي ستينگ ان تنظيم شود كه اونو ندارم متشکرم
سلام دوست عزیز
نیازی به تنظیم setup چاپگر نیست همانطور که دوستان گفته اند باید یک بچ فایل درست کنی البته در ویندوز اکس پی حتما باید فول اسکرین باشه تا قابل نمایش و چاپ باشه بعد از درست کردن بچ فایل این تنظیمات رو انجام بده در قسمت پروپرتیس بچ فایل options رو برابر با full screen قرار بده و در layout مقدار
width=80 , height=25 باشه و تمام.
bahareh_62
یک شنبه 04 بهمن 1388, 10:49 صبح
سلام
من يه نرمافزار آلماني دارم كه به فارسي تبديلش كرديم و از محيط داس پرينت مي گيره اما با فونت فارسي توي پرينت مشكل دارم و ؟؟؟؟؟ ميزنه
اگه راه كاري داريد لطفا به من بگيد.
مرسي
mojtaba.ahmadian
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:37 صبح
سلام
در ابتدا از سایت خوبتون تشکر کنم واقعا سایت خوبیه
mojtaba.ahmadian
دوشنبه 11 شهریور 1392, 11:40 صبح
اگه کسی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم
من از برنامه dosprn برای چاپ یک برنامه فاکس برو تحت ویندوز xp استفاده کردم فقط مشکلی که دارم نصفی از کاراکترهای فارسی رو به صورت مربع چاپ میکنه ( فارسی کامل چاپ نمیکنه )
توی قسمت cp برنامه هم فارسی رو انتخاب کردم ولی کامل فارسی چاپ نمیکنه
ممنون میشم اگه کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.