ورود

View Full Version : سوالاتی در مورد ساختن گزارش با rave

mahsa707
چهارشنبه 19 مهر 1385, 14:47 عصر
من دو جدول دارم که این دو جدول با رابطه master/detail به هم ارتباط دارند حال بنده با ابزار های rave می خواهم که از اطلاعات این دو جدول گزارش بگیرم خواستم با wizard این کار را انجام دهم که پیغام می داد شما حداقل باید دو data view داشته باشید ولی من دو data view را از قبل ساخته بودم نمی دانم چرا این پیغام را می داد حال می خواهم به صورت دستی خودم با data band ها این گزارش را بگیرم منتهی جدول اول را که به data band اول وصل می کنم اطلاعاتش را نشان می دهد ولی اطلاعات جدول detail را که به یک data band دیگر وصل است را نشان نمی دهد یا اینکه اطلاعات رکورد اول جدول master را برای همه ی رکود ها تکرار می کنه مثلا اگه مدرسه ی اول من دو تا رشته ریاضی و تجربی داره ، می یاد واسه ی تمام مدرسه ها رشته ریاضی و تجربی را تکرار می کنه در ضمن می خوام جدول detail یک عنوان داشته باشه مثلا کلمه "رشته" می خوام بالای رشته های مدرسه بیاد ولی اون کلمه رشته رو هم جلوی ریاضی می نویسه هم جلوی تجربی ولی من می خوام فقط یک بار این کلمه نوشته بشه در ضمن می خوام اطلاعات جدول detail به صورت افقی نمایش داده بشه نه عمودی
با تشکر از لطفتتون:چشمک:

mahsa707
چهارشنبه 26 مهر 1385, 09:56 صبح
چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟

soroush_vs
شنبه 06 آبان 1385, 08:32 صبح
من الان امتحان نکردم اما فکر کنم که دوتاشون رو منظورم DataView ها رو لینک به Master مینینه

saeid_sazegar
شنبه 26 خرداد 1386, 21:38 عصر
شما میتونید با Query اطلاعات مورد نیازتونو از دو جدول استخراج کنید و بعد صفحه گزارشتونو طراحی کنید