ورود

View Full Version : دانلود فیلم و عکس از سرور و نمایش در اپ

mehrdad85
دوشنبه 10 مهر 1396, 07:36 صبح
با سلام
برای این که داخل اپ بتونم فیلم و عکس لود کنم و از طرفی چون تعداد این فایل ها و حجمشون کم نیست و حجم خود برنامه را بالا میبرند ، دوستان راهنمایی کردن که میتونم اونارو روی سرور بزارم و از از سرور بخونم. حالا دوتا سوال اینجا هستش و اون اینکه گرچه این راه محدودیت حجم برنامه را برای من اکی میکنه ولی بهرحال سرعت اینترنت میتونه خیلی تاثیرگذار باشه روی استفاده از اون و شاید بخش زیادی از کاربرهای من حذف بشن.آیا راهکاری برای این هست؟ یا مثلا خودم به ذهنم رسید که یه بخشی از فیلم را داخل برنامه بزارم و مابقی اونو از سرور بخونم آیا همچین چیزی تا حالا شنیدید یلا امکان پذیره؟
سوال دوم اینکه برای همچین کاری به چه سروری نیاز هستش؟ یعنی سرور باید چه امکانات و خدماتی داشته باشه؟
سوال سوم اینکه ایا بعد از یه مدت که برنامه کار کرد و استقبال کاربران و استفاده اونارو دیدم آیا میشه که وبسایتی هم طراحی کردو دیگه برنامه را شیف داد که از وبسایت این اطلاعات را بگیره و داخل اپ نشون بده؟شدنی امکان پذیر هستش فقط میخوام بدونم که این کار خیلی دردسر خواهد داشت و انرژی زیادی از تیم خواهد گرفت؟

پیشاپیش از راهنمایی و کمک همه دوستان صمیمانه سپاسگزارم.

hharddy
دوشنبه 10 مهر 1396, 12:35 عصر
درباره سرعت اینترنت مطمئن باشید الان وضعیت خیلی بهتر شده این قسمت نگرانی زیادی نداره بابت از دست رفتن کاربر نمونش اپلیکیشن های تلویزیونی انلاینی که استقبال زیادی ازشون شده.
سخت افزار سرور مشکل اصلی بعد از میزان فضای میزبانی پهنای باند هست فرض کنید فقط یک ویدیو 20MB اپلود کردید در روز صد نفر این ویدیو و مشاهده کنند میشه 2گیگ روزی حالا تعداد ویدیوها و بازدیدکننده های احتمالی و خودتون حساب کنید.

mehrdad85
دوشنبه 10 مهر 1396, 12:58 عصر
درباره سرعت اینترنت مطمئن باشید الان وضعیت خیلی بهتر شده این قسمت نگرانی زیادی نداره بابت از دست رفتن کاربر نمونش اپلیکیشن های تلویزیونی انلاینی که استقبال زیادی ازشون شده.
سخت افزار سرور مشکل اصلی بعد از میزان فضای میزبانی پهنای باند هست فرض کنید فقط یک ویدیو 20MB اپلود کردید در روز صد نفر این ویدیو و مشاهده کنند میشه 2گیگ روزی حالا تعداد ویدیوها و بازدیدکننده های احتمالی و خودتون حساب کنید.

سلام
ممنونم از راهنمایی و اطلاعات مفیدت دوست خوبم
سوال اینکه اگه بخوام سرویس های اینچنین را تهیه کنم چه پیشنهادی دارید و دوم اینکه برای فضای پهنای باند میشه چکار کرد؟ هیچ کاری نمیشه کرد؟ چون بهرحال من کاربران زیادی نخواهم داشت شاید روزی 100 تا 200 نفر نهایت سر بزن ولی کیفیت فیلم ها ترجیحا باید بالا باشه و حجمشون زیاده یعنی مثلا از روزی 2 گیگ تا 5 6 گیگ ممکنه نیاز باشه. ولی برای شروع و ارزیابی دقیق دقیق باید اونو ران کنم و بعدش اگه نیاز بود ارتقاش بدم.
یه سوال دیگه اینکه از خارج از کشور بتونم این سرور و پهنای باند را بگیرم تاثیری داره؟ چون تقریبا همه کاربران من خارج از ایران هستن
چون هزینه ها برام خیلی مهم هستن خصوصا الان و در شورع کار دوست دارم که اگه پیشنهادی برای تهیه پهنای باند و هرچی در این زمینه میتونه کمکم کنه بفرمایید.

سپاس

hharddy
سه شنبه 11 مهر 1396, 14:26 عصر
شما خودتون باید یه حساب سر انگشتی بکنید ببینید چقد در ماه حدود پهنای باند نیاز دارید و بعد از شرکت های هاستینگ پلن مورد نظرتون و دریافت کنید اگه حجم ویدیو هاتون زیاد هست یعنی محتوایی که میخواید اپلود کنید بیشتر از 10-15 گیگ هست که بهتره از هاست دانلود یا سرور مجازی استفاده کنید که پهنای باند بیشتری هم دارند. نکته دیگه اینکه شرکت های سرویس دهنده این امکان و میدن بهتون که هر وقت پهنای باند تمام کردید بتونید پهنای باند بیشتری تهیه کنید در لحظه پس زیاد نگران نباشید.
موقعیت سرور تاثیر کمی روی سرعت دریافت اطلاعات داره برای مثال اگه من از ایران به اپلیکیشن شما متصل بشم و سرور شما هم داخل ایران باشه زمان کمتری و صرف میکنم تا به سروری داخل اروپا متصل بشم ولی در کل زمان خیلی زیادی نیست میشه چشم پوشی کرد.
اگه سرویس دهنده ایرانی هم خدمات بگیرید هزینه های سرور داخل ایران بیشتر هست با توجه به اینکه کاربراتون هم خارج هستند پس سرور با موقعیت خارج از ایران تهیه کنید بهتره.