ورود

View Full Version : سوال: آپدیت کردن نرم افزار های ساخته شده بدون نصب مجدد نرم افزار

dharmaa
جمعه 14 مهر 1396, 10:35 صبح
سلام بر دوستان
دیدید نرم افزارهایی که برای آپدیتشون ،یه فایل یا پوشه زیپ شده رو میدن، ما هم کافیه اون فایل رو اجر کنیم و نرم افزار امکانات جدیدش اضافه میشه (آپدیت میشه). و نیازی نیست که نرم افزار رو پاک کنیم و نسخه جدید رو نصب کنیم. اینجور آپدیت کردنها چه طور انجام میشه؟
کسی چیزی راجع بهشون میدونه؟؟

dharmaa
یک شنبه 16 مهر 1396, 08:54 صبح
دوستان خواهشا جواب بدین .
یه سر نخی، راهنمایی ، چیزی لطفا

Mani_rf
یک شنبه 16 مهر 1396, 13:02 عصر
سوالی که پرسیدی به انجمن WPF ارتباطی نداره.

برای این کار پروژه رو لایه بندی میکنی و اجزای اون رو به DLL های مختلف تقسیم بندی میکنی. برای مثال (علاوه بر معماری های 3لایه و لایه بندی های استاندارد) فرم های وروردی اطلاعات، فرم های گزارش، فرم های نمایش اطلاعات و... رو به لایه های مختلف تقسیم میکنی. در زمانی که میخوای آپدیت بدی فقط DLL هایی که تغییر کرده رو جایگزین قبلی میکنی. به این کار میگن آپدیت کردن برنامه

dharmaa
دوشنبه 17 مهر 1396, 08:25 صبح
سلام دوست گرامی
جواب واضح و قشنگی دادین
بسیار سپاسگذارم از پاسخگویی تون.

برای این کار پروژه رو لایه بندی میکنی و اجزای اون رو به DLL های مختلف تقسیم بندی میکنی.
با معماری 3لایه کار کردم .با تکنولوژی Ef هم کار کردم.اما زمانی که از EF ها استفاده میکنم هیچ دسته بندی خاصی ندارم و همه فرمها و کلاسها رو توی پروژه جاری میسازم.اما طبق گفته شما باید بیام کلاسها رو یه جا ذخیره کنم ،فرمهای رو هم به همین شکل. حالا یه سوال مثلا برای دستهبندی فرمها ،یه پوشه بسازم و فرمها رو درون اون بریزم یا به جای پوشه در Soulation ،یه پروژه ایجاد کنم و داخل پروژه فرمها رو بریزم.
به عبارتی دسته بندی اجزا به چه صورته؟ پوشه بندی یا Add Project بزنم؟
لطفا پاسخگوی این سوالممم باشید.