View Full Version : مشکل در کارکردن بانک اطلاعاتی MySQL
ocarina
پنج شنبه 20 مهر 1385, 02:10 صبح
من تو برنامه خودم از قسمت DBExpress دلفی از SQLConnection و SQLQuery به بانک اطلاعاتی MySQL متصل شدم ...
حالا من هنگام کار مشکلات و محدودیتهای دارم... مثلاً نمیتونم اطلاعات رو تو یه DB Grid نشون بدم... و همچنین نمیتونم پیمایش برگشتی میان رکوردها داشته باشم...
راه حلی برای کارکردن بهتر دلفی با MySQL سراغ دارید؟ و آیا کامپوننتی برای این کار است؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
saeed_d
جمعه 21 مهر 1385, 08:44 صبح
سلام
مجموعه کامپوننتهای DBExpress یک جهته هستند و تنها حرکتی که میتوانید بر روی رکوردها انجام دهید حرکت از ابتدای مجموعه داده تا انتهای آن میباشد و به صورت یک رکورد در هر بار.
این مجموعه کامپوننتها فقط خواندنی نیز میباشند. یعنی هیچگونه عملیات ویرایش را نمیتوانید مستقیما توسط این کامپوننتها انجام دهید و هر گونه تلاش جهت ویرایش یک رکورد در DBExpress باعث روی دادن یک استثنا در دلفی میشود که متن خطای آن مانند زیر است:
SQLDataSet1:Cannot modify a read-only dataset
(البته این مطالب برای DBExpress عیب نیستند)
پس برای کار کردن با این مجموعه کامپوننتها میتوانید با استفاده از یک DataSetProvider و یک ClientDataSet به مجموعه داده آن متصل شد و با آنها کار کرد.
کامپوننت دیگر:
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=35994
sarvestan
شنبه 22 مهر 1385, 10:17 صبح
برای داشتن یک ارتباط بالا به پایین و همچنین پایین به بالا همانطور که سعید خان گفتن استفاده از ClientDataSet هست!
ocarina
شنبه 29 مهر 1385, 02:39 صبح
دوستان ممنون...
من گشتم و یک کامپوننت مخصوص MySQL پیدا کردم... اسمش MyDac است
تمامی مشکلات حل شد وخیلی راحت و آسون با بانک MYSQL کار میکنه
anouri
دوشنبه 08 آبان 1385, 13:14 عصر
بهترین کامپوننت برای کار با mysql در دلفی کامپیوننتهای mydac هستند از شرکت corelab که واقعا بهترن هستند منتهی باید خریداری کنید که من اینکارو کردم وخیلی خیلی راضیم. با dbexpress باید از CLINET DATASET استفاده کنید .
ocarina
جمعه 12 آبان 1385, 21:18 عصر
من هم از نسخه غیر رایگانش استفاده میکنم!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.