View Full Version : اعمال تنظیمات امنیتی داینامیک
leilast
یک شنبه 16 مهر 1396, 00:05 صبح
سلام
من یک فرمی دارم که برای پست های سازمانی مختلف تنظیمات امنیتی رو تنظیم و اعمال میکنه.
همونطور که در فرم میبینید تمام موارد به دیتابیس ارسال میشه و بر اساس اون اعمال مکانیزمهای امنیتی کاربران مختلف متفاوت هست.
خب بنظرم خیلی سخته چون چون قبلا همه این تنظیمات رو یه بار اعمال میکردیم برای همه.
میشه راهنماییم کنید چه مراحلی باید طی بشه؟
Moien Tajik
یک شنبه 16 مهر 1396, 09:30 صبح
این تنظیمات که لازم دارید در IdentityConfig.cs و Startup.Auth.cs قرار دارن.
برای داینامیک کردنشون ، داخل این 2 کلاس باید مقدار های ذخیره شده در دیتابیس رو بخونید و بر اساس اون ها تنظیمات رو اعمال کنید.
leilast
یک شنبه 16 مهر 1396, 09:49 صبح
من قبلا با این کلاسها کار نکردم. برای احراز هویت از membership استفاده میکردم . membership هم این قابلیت رو داره؟
میشه لینک یا منبعی ازشون معرفی کنید.
Moien Tajik
یک شنبه 16 مهر 1396, 16:21 عصر
در Membership از فایل Config برای تنظیمات استفاده میشد که برای Dynamic کردنش فکر میکنم باید یک Helper بنویسید که اون Config رو تغییر بدید.
در کل خیلی وقت هست که استفاده از Membership کاهش پیدا کرده ; از Identity استفاده کنید ، امکانات خوبی بهتون میده که براحتی هم قابل Customize کردن هستش .
leilast
یک شنبه 16 مهر 1396, 21:48 عصر
از database first استفاده میکنم. برای همین استفاده از identity یخورده سخته براش.
بنظرتون میشه از identity در database first استفاده کرد؟
Moien Tajik
یک شنبه 16 مهر 1396, 23:43 عصر
شدنش بله میشه ، اما با Code First بسیار راحت تر هست : https://danieleagle.com/2014/05/setting-up-asp-net-identity-framework-2-0-with-database-first-vs2013-update-2-spa-template/
چرا Code First با Identity کار نمیکنید ؟
leilast
دوشنبه 17 مهر 1396, 08:03 صبح
CodeFirstدیتابیس رو نمیبینم. حس خوبی بهش ندارم. از اول به database first کار کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.