View Full Version : جمع کار کرد
com12151337
یک شنبه 23 مهر 1396, 07:59 صبح
سلام دوستان
من یک ساب فرم دارم که نام دستگاه داره و کارکرد روزانه در آن ثبت میشه یک ستون دارم از کارد کل هر یک از دستگاهها میخواستم ببینم چطور میشه که در ستون کار کرد کل بصورت خودکار جمع کار کرد ثبت شده قدیم هر دستگاه را محاسبه کنه و در ستون کار کرد کل جدید بزاره ممنون
یا علی
com12151337
دوشنبه 24 مهر 1396, 09:33 صبح
سلام دوستان
سئوال دوم اینکه هر 500ساعت به کارکرد کلی اضافه میشه چه دستور باید بنویسم که با اضافه شدن این 500 ساعت آلارم یا تعغییر رنگی انجام بشه؟
ممنون
یا علی
Mehr@ban
سه شنبه 25 مهر 1396, 12:59 عصر
سلام دوستان
من یک ساب فرم دارم که نام دستگاه داره و کارکرد روزانه در آن ثبت میشه یک ستون دارم از کارد کل هر یک از دستگاهها میخواستم ببینم چطور میشه که در ستون کار کرد کل بصورت خودکار جمع کار کرد ثبت شده قدیم هر دستگاه را محاسبه کنه و در ستون کار کرد کل جدید بزاره ممنون
یا علی
سلام
کل کارکرد شامل مجموع کدام ستون هست؟
com12151337
سه شنبه 25 مهر 1396, 15:51 عصر
سلام جناب Mehr@ban (http://barnamenevis.org/member.php?170050-Mehr-ban)
هر دستگاه کار کرد روزانه جدا گانه ای دارد که ثبت میشود کار کرد هرکدام از آنها متفاوت است و هر کدام از آنها یک مجموع واحد دارد که باید در ساعتهای مختلف تعویض روغن شوند و از قبل بفرض موتور اصلی که هر 300 ساعت باید تعویض روغن گردد ، چند ساعت قبل از آن به کار بر هشدار دهد که ساعات تعویض روغن نزدیک است که بشکل آلارام رنگ و صوت باشد ممنون
یا علی
Mehr@ban
چهارشنبه 26 مهر 1396, 17:21 عصر
دوست عزیز
ینده با یرنامه ما آشنا نسیتم که بتونم اینجوری راهنمایی کنم
ولی به صورت کلی از تابع Dsum در فرم و تابع sum در کوئری باید استفاده کرد
من تابع DSum رو با مثال براتون میگم امیدوارم که مشکلتون حل بشه
DSum("نام ستون جدول";"نام جدول";"شرطی که مشخص کند این مربوط به کدام ردیف در جدول میشود")
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.