سعید کشاورز
دوشنبه 01 آبان 1396, 08:43 صبح
سلام دوستان.
نمیدونم با nopcomerce آشنایی دارید یا نه.
توی این سیستم آدرس ها به صورت خیلی تمیز و مرتب وجود داره که برای موتور های جستجو فوق العاده مناسبه.
یک مثال میزنم
فرض کنید که محصول جدید تعریف میکنید
حالا وقتی کاربر بخواد اون رو ببینه آدرسش به این شکل میشه
www.Yoursite.com/ProductName
یعنی دقیقا بعد از آدرس سایت اسم محصول میاد و تمام.
این آدرس ساده و خوانا هستش.
الان من بدون مشکل میتونم این رو داخل Routconfig پیاده سازی کنم
اما این کار یه ایراد داره و اومدم که سوالم رو مطرح کنم
شما فرض کنید علاوه بر محصول ، اخبار ، مقاله، نمونه کار،بلاگ،دسته بندی و کلی چیز دیگه هم داریم.
حالا اگر آدرس رو بزنیم
www.Yoursite.com/News1
اون چیزی که من تعریف کردم به این صورته ابتدا شرط چک میشه که آیا News1 داخل دسته بندی هست یا نه؟ اگر بود به Rout مربوط به دسته بندی برو اگر نبود برو مقالات رو چک،اگر توی مقالات نبود برو بلاگ و چک کن..اگر توی بلاگ نبود اخبار رو چک کن که در نهایت اخبار چک میشه و میبینیم که news1 داخل جدول خبرها داریم پس میریم به سمت مسیریابی مربوط به اخبار که به اکشن و کنترل مورد نظر هدایت میشیم.
اما این کار میاد چندین شرط رو چک میکنه که به نظرم نمیتونه بهینه باشه.
خواستم ببینم آیا راه بهتری واسه این قضیه وجود داره یا نه؟
من میخوام تمام محتوای سایتم مثل خبر،مثاله،محصولات و... همگی از طریق آدرس www.Yoursite.com/YourItem در دسترس باشند.
نمیدونم با nopcomerce آشنایی دارید یا نه.
توی این سیستم آدرس ها به صورت خیلی تمیز و مرتب وجود داره که برای موتور های جستجو فوق العاده مناسبه.
یک مثال میزنم
فرض کنید که محصول جدید تعریف میکنید
حالا وقتی کاربر بخواد اون رو ببینه آدرسش به این شکل میشه
www.Yoursite.com/ProductName
یعنی دقیقا بعد از آدرس سایت اسم محصول میاد و تمام.
این آدرس ساده و خوانا هستش.
الان من بدون مشکل میتونم این رو داخل Routconfig پیاده سازی کنم
اما این کار یه ایراد داره و اومدم که سوالم رو مطرح کنم
شما فرض کنید علاوه بر محصول ، اخبار ، مقاله، نمونه کار،بلاگ،دسته بندی و کلی چیز دیگه هم داریم.
حالا اگر آدرس رو بزنیم
www.Yoursite.com/News1
اون چیزی که من تعریف کردم به این صورته ابتدا شرط چک میشه که آیا News1 داخل دسته بندی هست یا نه؟ اگر بود به Rout مربوط به دسته بندی برو اگر نبود برو مقالات رو چک،اگر توی مقالات نبود برو بلاگ و چک کن..اگر توی بلاگ نبود اخبار رو چک کن که در نهایت اخبار چک میشه و میبینیم که news1 داخل جدول خبرها داریم پس میریم به سمت مسیریابی مربوط به اخبار که به اکشن و کنترل مورد نظر هدایت میشیم.
اما این کار میاد چندین شرط رو چک میکنه که به نظرم نمیتونه بهینه باشه.
خواستم ببینم آیا راه بهتری واسه این قضیه وجود داره یا نه؟
من میخوام تمام محتوای سایتم مثل خبر،مثاله،محصولات و... همگی از طریق آدرس www.Yoursite.com/YourItem در دسترس باشند.