ورود

View Full Version : Reset Ident در اسکیوال سرور

پرستو پارسایی
پنج شنبه 11 آبان 1396, 21:51 عصر
با سلام من در دیتابیس اسکیوال سرور برای ریست دیتابیس از کد زیراستفاده میکنم و تمام اطلاعات بدرستی حذف میشن اما در اجرای جدید برای دیتابیس ، از ident با آخرین شماره ثبت شده قبل از ریست شروع میکنه مثلا
اگر 70 رکورد داشتم بعد از ریست از شماره 71 شروع میکنه لطفا در صورت اطلاع راهنمایی بفرمایید

Dim cn As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_Pic.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True") Dim cm As New SqlCommand
cn.Open()
cm.Connection = cn
cm.CommandText = "delete from TBL_Design"
cm.ExecuteNonQuery()
cn.Close()

hamidrezax1
پنج شنبه 11 آبان 1396, 22:19 عصر
سلام
DBCC CHECKIDENT('TBL_Design', RESEED, 0)

بعد از حذف رکورد هاتون میتونید با یکبار فراخوانی این دستور یه id ها رو صفر کنید موفق باشید

cm.CommandText = "DBCC CHECKIDENT('TBL_Design', RESEED, 0)"

پرستو پارسایی
جمعه 12 آبان 1396, 09:19 صبح
DBCC CHECKIDENT('<font color="#0000FF"><span style="font-family: Consolas">TBL_Design</span></font>', RESEED, 0)
ممنونم ولی
خط اولش مفهوم نیست
این اشکال روی اکثر کد ها برای من به نمایش در میاد توی این سایت

hamidrezax1
جمعه 12 آبان 1396, 11:35 صبح
انها دستورات html هستن که به شما نمایش داده میشن
فونت کالر : رنگ فونت
فونت استایل:خصوصیت استایل فرم(مثل نوع فونت )
در صورتی که این خاصیت ها رو حذف کنید کد اصلی رو میتونید مشاهده کنید تگ ها معمولا با <> شروع و در نهایت با نام خاصیت </> به اتمام میرسه
اینها رو فقط گفتم برای یاداوری
موفق باشید

پرستو پارسایی
جمعه 12 آبان 1396, 12:18 عصر
با این دستور موفق نشدم
Dim cn As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_pic.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True") Dim cm As New SqlCommand
cn.Open()
cm.Connection = cn
cm.CommandText = "DBCC CHECKIDENT('TBL_Design', RESEED, 0)"
cm.ExecuteNonQuery()
cn.Close()

hamidrezax1
جمعه 12 آبان 1396, 13:54 عصر
دوست عزیز اول باید جدول رو دلیت کنید.اگر از sql2008 استفاده میکنید نام جدول کامل بنویسید.

محمد آشتیانی
شنبه 13 آبان 1396, 14:11 عصر
سلام
برای پاک کردن کل اطلاعات جدول ، یک راه هم استفاده از دستور Truncate هست ، هم سرعتش بالاتره از Delete هم Identity رو ریست میکنه

TRUNCATE TABLE TBL_Design

پرستو پارسایی
شنبه 13 آبان 1396, 18:11 عصر
ممنونم عالی بود فقط اگر 3 تا تیبل داشته باشیم به چه شکل باید عمل کرد با نمونه کد زیر طبق پیشنهاد شما هم تیبل هم آیدنت ریست شد ولی میخوام و دو تا تیبل به نام TBL_Pic و TBL_Color هم ریست بشن ولی نتونستم

Dim connSQL As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DB_Pic.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
Dim strSQL As String = "TRUNCATE TABLE TBL_Design;"
Dim commSQL As New SqlCommand(strSQL, connSQL)
commSQL.CommandType = CommandType.Text
connSQL.Open()
commSQL.ExecuteNonQuery()
connSQL.Close()