ورود

View Full Version : شروع یک ایده و تقاضای راهنمایی جهت وب سایت

behnam84m
جمعه 12 آبان 1396, 20:51 عصر
سلام و وقت همگی بخیر
رشته تحصیلی من نرم افزار است و در دانشگاه با دروس ++c و الگوریتم آشنا شدم ولی حرفه ای کار نکردم ، مشکلی دارم لطفا مطالب زیر را کامل بخونید و راهنمایی کنید:
یک ایده کاری دارم که دارای یک برنامه آندروید و یک وبسایت است ، ایده من شبیه به برنامه هایی چون digikala یا دیوار و .. است و اهداف و کارهای من به شرح ذیل است:
کارهایی که شروع کرده ام:
1- شروع به یادگیری مباحث وب سمت کلاینت کردم : html و css و javasc و jquery
2- شروع به یادگیری برنامه نویسی java
3- شروع به یادگیری پایتون
اهداف مهم من:
1- سریعتر رسیدن به هدف و پروژه
2- قصد شروع یادگیری یکی از برنامه نویسی های تحت سرویس دهنده (مثل php یا asp.net)
3- سپس شروع کار ایده و آنالیز ابتدایی آن توسط خودم و سپس تشکیل تیم و تفکیک پروژه
4- حرفه ای یادگرفتن مباحث تخصصی وب جهت بازارکار و کسب درآمد و تجربه تخصصی
5- فقط و بیشتر هدفم غیر از ایده خودم ساخت پروژه ها و برنامه های فقط تحت وب را دارم و علاقه دارم سایت ها و برنامه های تحت وب طراحی و برنامه نویسی کنم.

مشکلات و سوالات من :
1- با انتخاب برنامه نویسی تحت وب سمت سرویس دهنده مشکل دارم ،، افراد php کار میگن php شروع کن و افراد asp کار تخصص خودشون میگن ،، هیچ کس تا به حال موارد بالا را دقیق بخونه و بهم بگه برای این کار شما و رسیدن نسبتا سریع به پروژه و ساخت پروژه خوب کدوم شروع کن ،، فقط بهم گفتن یکی شروع کن برو جلو.!!! برای یادگیری سریع و رسیدن به پروژه کدام برنامه نویسی تحت وب شروع کنم ؟؟؟
2- اکثر افراد بهم گفتن پروژه و ایده به افراد متخصص بسپار ولی من از نظر مالی مشکل دارم و اصلا موضوع اصلی اینه که میخوام خودم اطلاعات یاد بگیرم و در آینده بتونم پروژه های دیگه انجام بدم و بازارکار داشته باشم. نظر شما چیه ؟؟؟
3- به نظر شما اگر بخواهم برای این کار که قصد دارم شروع کنم با روزی 2 الی 3 ساعت یادگیری توسط یک لپ تاپ و آموزش های اینترنت و کتب لاتین ،،، چه مدتی طول می کشد یک برنامه آندروید و وب سایتی شبیه دی جی کالا یا دیوار طراحی کنم ؟؟؟

لطفا و خواهشا دقیق راهنماییم کنید و به سه سوالم پاسخ بدین و حتی اگه مطالب و راهنمایی دیگری میدونید بهم بگین. / سپاس