View Full Version : گرانی سرور آیا می تواند موجب مشکل در پروژه شود
sara_aryanfar
چهارشنبه 01 آذر 1396, 15:12 عصر
با سلام خدمت دوستان من امروز دنبال یه هاست بودم چیزی فکر منو به خودش درگیر کرد اکثر سایت هایی که من تحویل دادم خب هاستینگ های معمولی ویندوز ساپورت می کردن و مشکلی نداشتن اما اخیرا یکی از سایت ها که بازدید گرفته مشتری دائم می ناله از قطعی سرور
با مقایسه دو شرکت بریتانیا و نت افراز تفاوت ها عجیب بودن
در لینوکس شما برای 50 گیگ فضا و پهنای نامحدود در سال 159 هزار تومن میدید
در ویندوز شما برای 10 گیگ فضا و پهنای باند 400 گیگ باید یک میلیون و 130 هزارتومن برای یک سال بدهید
با توجه به اینکه الان برخی سرویس های اپ و غیره به راحتی این فضا و حجم رو مصرف می کنن واقعا این کمی ترسناک میشه قضیه یعنی هیچ رقمه نمیشه به مشتری گفت شما برای این مقدار فایل و 3000 بازدید بیا یک میلیون و خرده ای پول بده
سعید کشاورز
پنج شنبه 02 آذر 1396, 11:04 صبح
کسی که بازدید سایت بالایی داره مسلما داره درآمد کسب میکنه.
این حرف شما مثل این میمونه بگین یه نفر مغازه داره با کلی مشتری ولی دلش نمیاد پول اجاره مغازه بده.
مشتری شما برای رضای خدا که سایت نزده..
تازه الان خیلی ها آرزو دارن به همچین بازدیدی برسن و برن VPS بگیرن.
اما روی هم رفته میهن وب هاست هم از نظر هزینه و هم کیفیت نسبت به دیگر شرکت های سرویس خوبی میده.
به نسب پولی که میدین فضای خوبی دریافت میکنید.
نکته بعدی اینه اگر شما فایل آپلود میکنید میتونید به مشتری بگید توی یه سرور دانلود(با پهنای باند نامحدود) این کار رو انجام بده. خیلی به صرفه تر هست.
سرورهای دانلود معمولا محدودیت ترافیک ندارند
mr.sirwan
پنج شنبه 02 آذر 1396, 11:34 صبح
این سرویس دهنده هایی که گفتین حتما با این مبلغی که دریافت میکنن سرویس های دیگه ای هم بهتون ارائه میدن :قهقهه::لبخند: والا من یه سرویس ویندوزی با فضای نامحدود و پهنای باند و addondomain نامحدود گرفتم سالیانه 180 تومن، از سرویس دهی و پشتیبانیشونم خیلی راضیم
hosein2008
یک شنبه 12 آذر 1396, 13:48 عصر
این سرویس دهنده هایی که گفتین حتما با این مبلغی که دریافت میکنن سرویس های دیگه ای هم بهتون ارائه میدن :قهقهه::لبخند: والا من یه سرویس ویندوزی با فضای نامحدود و پهنای باند و addondomain نامحدود گرفتم سالیانه 180 تومن، از سرویس دهی و پشتیبانیشونم خیلی راضیم
از کجا میشه با چنین قیمتی خرید؟
hosein2008
یک شنبه 12 آذر 1396, 13:50 عصر
با سلام خدمت دوستان من امروز دنبال یه هاست بودم چیزی فکر منو به خودش درگیر کرد اکثر سایت هایی که من تحویل دادم خب هاستینگ های معمولی ویندوز ساپورت می کردن و مشکلی نداشتن اما اخیرا یکی از سایت ها که بازدید گرفته مشتری دائم می ناله از قطعی سرور
با مقایسه دو شرکت بریتانیا و نت افراز تفاوت ها عجیب بودن
در لینوکس شما برای 50 گیگ فضا و پهنای نامحدود در سال 159 هزار تومن میدید
در ویندوز شما برای 10 گیگ فضا و پهنای باند 400 گیگ باید یک میلیون و 130 هزارتومن برای یک سال بدهید
با توجه به اینکه الان برخی سرویس های اپ و غیره به راحتی این فضا و حجم رو مصرف می کنن واقعا این کمی ترسناک میشه قضیه یعنی هیچ رقمه نمیشه به مشتری گفت شما برای این مقدار فایل و 3000 بازدید بیا یک میلیون و خرده ای پول بده
متاسفانه مشکل سرور های ویندوزی همین هست. البته به نظر من اگر سایت زیاد کار میکنید یه vps بگیرید هر چند تا سایت می خواید روش بذارید . ( اگر لازم داشتید قیمت خوب و امکانات خوب سراغ دارم . چند روز پیش یکی گرفتم خیلی عالیه سرعت 400 دانلود میده روی سرور :کف::کف::کف::کف:)
sara_aryanfar
چهارشنبه 15 آذر 1396, 21:46 عصر
فلسفه نامحدود رو من بارها تجربه کردم میگم شما هم فکر کنید
کلمه نامحدود یعنی من 900 ترابایت داده هم بریزم رو سرور طرف باید نه نگه اما در عمل فکر می کنید اینجوریه اون کلمه نامحدود رو برا جلب مشتری می زنن چون اکثر سایت ها قادر نیستن اون فضا و پهنای مورد نظر رو مصرف کنن اون یکی دوتا هم که میان بالا و مصرف می کنن به مالک سایت با کمال احترام اطلاع داده میشه که ما قادر به میزبانی وب شما نیستیم فلان زمان فرصت دارید مهاجرت کنید اگر خوب به قضیه فکر کنید محال ممکن هست هاست و دامنه نامحدود
hakim22
چهارشنبه 15 آذر 1396, 22:13 عصر
من از یک سرور مجازی استفاده میکنم که ماهی 120 هزارتومن هزینه داره. هر چند از سرویسش کاملا راضی هستم ولی میدونم در ترافیک های بالا به مشکل میخوره.
سرویس های نامحدود با این قیمت ارزان وجود نداره.
جدیدا چند شرکت در ایران در زمینه ی میزبانی ابری فعالیت میکنن که میتونه مشکل ترافیک بالا رو حل کنه.
الان سرویس Azure یا Amazon Web Services به این شکل عمل میکنن که بر مبنای ترافیک از شما هزینه میگیرن (مثل قبض برق) و شامل هزاران سرور میشن که به صورت ابری به هم متصل هست و ترافیک خیلی خیلی بالا رو هم بدون مشکل سرویس دهی میکنند. اما این سرویس ها ارزان نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.