ورود

View Full Version : فروش سورس نرم افزار اندرید !

ghasem110deh
شنبه 04 آذر 1396, 12:24 عصر
سلام به همه :-)
فروش سورس برنامه خاطره
(https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgoshafan.diary/?l=fa)
تجربه :
کار با دیتابیس و کوئری های کاربردی
کار با نقشه گوگل
کار با دوربین (گرفتن عکس و فیلم و ذخیره در مسیر دلخواه)
کار با ویوپیجر و خواندن مقادیر از دیتابیس
کار با ریسایکلر و کارت ویو و خواندن مقادیر از دیتابیس
کار با نمودار
UI قابل توجه
و ...

جزو برنامه های برگزیده بازار

147134

golbafan
سه شنبه 07 آذر 1396, 08:04 صبح
سلام
دوست عزیز، به نظر بنده شما توان تولید نرم افزارهای بسیار با ارزشی رو دارید.
از این بابت بهتون تبریک میگم.
اما امیدوارم بتونید با یک بازاریابی صحیح، اولا نیاز بازار و جامعه رو پیدا کرده و ثانیا نرم افزارهاتون رو بفروش برسونید.

فروش سورس کار جالبی نیست. اولین برداشتی که میشه کرد اینه که اگر نرم افزار خوبی هست چرا تولید کننده خودش اون رو نمیفروشه؟
ایده رو هم که براحتی میشه کپی کرد، پس چرا باید بابت چیزی که فروش نداشته هزینه بدیم؟

(البته اگر بصورت پک های آموزشی کار رو انجام بدید مساله کلا فرق میکنه)
پیشنهاد میکنم بجای فروش سورس یک برنامه آموزشی به همراه کدهای آماده برای هر موضوع تولید کنید و با ساختار پرداخت درون برنامه به بازار بفرستید

موفق باشید

ghasem110deh
سه شنبه 07 آذر 1396, 13:13 عصر
سلام
دوست عزیز، به نظر بنده شما توان تولید نرم افزارهای بسیار با ارزشی رو دارید.
از این بابت بهتون تبریک میگم.
اما امیدوارم بتونید با یک بازاریابی صحیح، اولا نیاز بازار و جامعه رو پیدا کرده و ثانیا نرم افزارهاتون رو بفروش برسونید.

فروش سورس کار جالبی نیست. اولین برداشتی که میشه کرد اینه که اگر نرم افزار خوبی هست چرا تولید کننده خودش اون رو نمیفروشه؟
ایده رو هم که براحتی میشه کپی کرد، پس چرا باید بابت چیزی که فروش نداشته هزینه بدیم؟

(البته اگر بصورت پک های آموزشی کار رو انجام بدید مساله کلا فرق میکنه)
پیشنهاد میکنم بجای فروش سورس یک برنامه آموزشی به همراه کدهای آماده برای هر موضوع تولید کنید و با ساختار پرداخت درون برنامه به بازار بفرستید

موفق باشید

قطعا حرف شما متین هست / اما خودم از روی سورس های رایگان بیشتر چیز یاد گرفتم تا از آموزش های ویدئویی خصوصا که از نوع ایرانی ش که بعضا تا 60 - 70 درصدش سرکاریه :لبخند:

ایده اش اونور آب خوب جواب داده - اینور نه :قهقهه:
انصافا سورس ش واسه آموزش خیلی به درد بخوره (البته هیچ کس نمیگه ماست من تورشه)

golbafan
چهارشنبه 08 آذر 1396, 13:01 عصر
قطعا حرف شما متین هست / اما خودم از روی سورس های رایگان بیشتر چیز یاد گرفتم تا از آموزش های ویدئویی خصوصا که از نوع ایرانی ش که بعضا تا 60 - 70 درصدش سرکاریه :لبخند:

سلام
البته منظورم فیلم آموزشی نبود. منظورم چیزیه که بشه کدها رو از روی اون کپی کرد و نمونه برنامه های مثال داشته باشه

مثلا برای کار با نقشه یک پوشه با چندین سورس بسیار کوتاه و مختصر و مفید برای هر موضوع بزارید که کاربر بتونه کپی کنه (متن سورس رو) و بتونه اونها رو حتی شیر بکنه!
(کدهای حرفه ای تر میتونه پولی باشه) :چشمک:

اینکه یک برنامه آماده بدیم به کاربر اصلا کمکی به آموزش نمیکنه. کاربرا معمولا میان نام برنامه و لوگو رو تغییر میدن و به بقیش توجه نمیکنن و به اسم خودشون نشر میدن!

اگر خواستی میتونم تحلیل و طراحی پروژه رو برات انجام بدم و تولیدش با خودت...

انصافا سورس ش واسه آموزش خیلی به درد بخوره (البته هیچ کس نمیگه ماست من تورشه)

صد درصد همینطوره...

golbafan
چهارشنبه 08 آذر 1396, 13:09 عصر
حتی در آینده این ایده میتونه تبدیل به یک شبکه اجتماعی اختصاصی برای برنامه نویسها بشه. خدارو چه دیدی؟