shaghaghi
یک شنبه 05 آذر 1396, 13:51 عصر
سلام. وقت بخیر.
من با کمک opencv تحتVS2015 یک MVC WebAPI ساختم که بر روی کلانیت win server 2016 در حال اجراست.
پروژه اجرا میشه، اما بصورت مرتب با خطای زیر مواجه می شوم:
Delegates cannot be marshaled from native code into a domain other than their home domain
این مورد بصورت موقت با Restart حل میشه اما دوباره به حالت قبل برمیگرده.
روش های متعددی رو امتحان کردم مثل:
[*=right]نصب Microsoft Visual C++ Redistributable Package
[*=right]Test -> Test Settings called "Keep Test Execution Engine Running داخل ویژوال استودیو
[*=right] تنظیم Disable overlapped recycle مربوط به Recycle pool برای IIS
چیزی که فهمیم ریشه مشکل اینه وقتی IIS با یه برنامه ویندوزی زیاد ارتباط میگیره نمیتونه درخواستهای همزمان رو به خوبی مدیریت کنه جوری که حتی با Stop کردن IIS هم پروسس ویندوز اون dll رو آزاد نمیکنه و همین طور In use می مونه تا سرور ری استارت شه.
دوستان عزیز، ممنون میشم اگه تجربه ای داشتید راهنمایی بفرمایید.
من با کمک opencv تحتVS2015 یک MVC WebAPI ساختم که بر روی کلانیت win server 2016 در حال اجراست.
پروژه اجرا میشه، اما بصورت مرتب با خطای زیر مواجه می شوم:
Delegates cannot be marshaled from native code into a domain other than their home domain
این مورد بصورت موقت با Restart حل میشه اما دوباره به حالت قبل برمیگرده.
روش های متعددی رو امتحان کردم مثل:
[*=right]نصب Microsoft Visual C++ Redistributable Package
[*=right]Test -> Test Settings called "Keep Test Execution Engine Running داخل ویژوال استودیو
[*=right] تنظیم Disable overlapped recycle مربوط به Recycle pool برای IIS
چیزی که فهمیم ریشه مشکل اینه وقتی IIS با یه برنامه ویندوزی زیاد ارتباط میگیره نمیتونه درخواستهای همزمان رو به خوبی مدیریت کنه جوری که حتی با Stop کردن IIS هم پروسس ویندوز اون dll رو آزاد نمیکنه و همین طور In use می مونه تا سرور ری استارت شه.
دوستان عزیز، ممنون میشم اگه تجربه ای داشتید راهنمایی بفرمایید.