View Full Version : سوال: دسترسی به داخل برنامه با فرمت DAT
hamed-pc
سه شنبه 07 آذر 1396, 13:53 عصر
سلام
من یکسری فایل دارم که با فرمت DAT هستند . میخوام ببینم چطوری میشه به محتویات داخل این فایل و نوع برنامه ای که نوشته شده دسترسی پیدا کرد . البته احتمال میدیم این فایل با برنامه ++C نوشته شده باشه چون برای میکروکنترل هستش . احتمالا هم از نوع ARM
در کل نیاز داریم به محتویات داخل این فایل دسترسی پیدا کنیم . راه کارش چیه لطفا راهنمایی کنید . متخصصانیکه در این ضمینه فعالیت و یا آشنایی دارند لطفا اعلام کنند در صورتیکه روششان عملیاتی باشد . حق الزحماتشان پرداخت میشود .
حامد مصافی
سه شنبه 07 آذر 1396, 17:44 عصر
فایل dat هر چیزی ممکنه باشه. هدر فایل (۸ بایت اول) رو ارسال کنید
hamed-pc
سه شنبه 07 آذر 1396, 18:12 عصر
سلام
ممنونم .
هدر بایت رو از کجا و چطوری ارسال کنم ؟ با hex work shop میشه ؟ این هدر 8 بایت دقیقا کجا میشه . من خیلی وارد نیستم
hamed-pc
چهارشنبه 08 آذر 1396, 16:03 عصر
سلام
من منتظر راهنمای شما هستم . لطفا بفرمایید چطوری باید براتون ارسال کنم این هدر فایل را
حامد مصافی
شنبه 11 آذر 1396, 22:47 عصر
روی لینوکس: فرمان head
روی ویندوز: فایل رو با یک hex editor باز کنید
hamed-pc
پنج شنبه 16 آذر 1396, 22:54 عصر
روی لینوکس: فرمان head
روی ویندوز: فایل رو با یک hex editor باز کنید
سلام مجدد
من فایل را با برنامه hex workshop باز کردم اینطوری نمایش میده
147215
حامد مصافی
پنج شنبه 23 آذر 1396, 22:20 عصر
مطمئنی این فایل ارتباطی با سختافزار armداره؟ به نظر نمیاد اینطوری باشه. چک کن ببین یه فایل استریم ترنسپورت (با پسوند ts) که به همراه فایلهای ویدئویی mpegاستفاده میشه، نباشه.
پسوندشو به ts تغییر بده و سعی کن با یک پلیر پخشش کنی تا مطئن شیم
hamed-pc
یک شنبه 26 آذر 1396, 01:37 صبح
مطمئنی این فایل ارتباطی با سختافزار armداره؟ به نظر نمیاد اینطوری باشه. چک کن ببین یه فایل استریم ترنسپورت (با پسوند ts) که به همراه فایلهای ویدئویی mpegاستفاده میشه، نباشه.
پسوندشو به ts تغییر بده و سعی کن با یک پلیر پخشش کنی تا مطئن شیم
سلام
صد در صد مطمئن هستم که این فایل ویدئویی نیست و مطمئن هستم که برای یه دستگاهی هستش که توش میکرو داره . اما دقیق نمیدونم چه میکرویی داره احتمال زیاد میدیم که ARM باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.