View Full Version : چگونگی نمایش آیتم های انتخاب شده و یا نوشته شده در fastreport
mahdisam
سه شنبه 07 آذر 1396, 20:21 عصر
با سلام ..من یه نرم افزار پایش سلامت پزشکی نوشتم ولی یه جا مشکل دارم اگه میشه راهنمائی بفرمائید ؟
1 ... چطور میتونم در نمایش گزارش فست ریپرت فقط آیتم های وارد شده را نمایش داد و آیتم های خالی در گزارش نیاد ؟
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه .. یعنی میخوام از مثلا این تعداد چک باکسی که هست ، فقط اونائی که تیک خوردن در فست ریپورت نمایش داده بشه
/
hp1361
شنبه 11 آذر 1396, 10:19 صبح
با سلام ..من یه نرم افزار پایش سلامت پزشکی نوشتم ولی یه جا مشکل دارم اگه میشه راهنمائی بفرمائید ؟
1 ... چطور میتونم در نمایش گزارش فست ریپرت فقط آیتم های وارد شده را نمایش داد و آیتم های خالی در گزارش نیاد ؟
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه .. یعنی میخوام از مثلا این تعداد چک باکسی که هست ، فقط اونائی که تیک خوردن در فست ریپورت نمایش داده بشه
/
سلام
اگر دیتابیستون طوری طراحی شده باشه که فقط موارد تیک خورده رو ذخیره کنه، اونوقت فقط همون موارد به فست ریپورت ارسال میشن و صرفاً همون ها نمایش داده خواهند شد.
اگر نه میتونید از MemTable استفاده کنید و موارد رو به اونصورت درش بریزید تا فقط همون ها نمایش داده بشه
موفق باشیم
mahdisam
شنبه 11 آذر 1396, 19:09 عصر
سلام
اگر دیتابیستون طوری طراحی شده باشه که فقط موارد تیک خورده رو ذخیره کنه، اونوقت فقط همون موارد به فست ریپورت ارسال میشن و صرفاً همون ها نمایش داده خواهند شد.
اگر نه میتونید از MemTable استفاده کنید و موارد رو به اونصورت درش بریزید تا فقط همون ها نمایش داده بشه
موفق باشید
لطفاً نمونه ای از کار رو برای من بگذارید یا بفرمائید مراحل انجام کار فوق چطوریه ؟ البته دلفی من 7 هست ..
mahdisam
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 10:43 صبح
سلام ..
ببینید دوست عزیز ..:
مثلا در آیتم قطع نخاع امکان تیک زدن بیش از یک مورد می باشد .
من میخوام در فست ریپورت فقط گزینه هایی که تیک زده شده اند به نمایش دربیاد و آیتم هایی که تیک نخوردند در گزارش فست ریپورت نمایش داده نشه ..
hp1361
دوشنبه 02 اردیبهشت 1398, 14:03 عصر
سلام ..
ببینید دوست عزیز ..:
مثلا در آیتم قطع نخاع امکان تیک زدن بیش از یک مورد می باشد .
من میخوام در فست ریپورت فقط گزینه هایی که تیک زده شده اند به نمایش دربیاد و آیتم هایی که تیک نخوردند در گزارش فست ریپورت نمایش داده نشه ..
هنوز مشکل شما حل نشده؟
ساختار بانک برای ذخیره تیک ها رو لطفا اینجا قرار بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.