PDA

View Full Version : سوال: اجرا شدن نرم افزار فقط بر روی یک کامپیوتر

CrazyMember2
شنبه 11 آذر 1396, 11:56 صبح
سلام دوستان
من یک پروژه طراحی کردم که میخوام به یه سری مکان ها بفروشم اما نمیخوام که اونا بتونن این نرم افزار رو به کسی بدن و میخوام یه mac adress یا هر چیزی که مال اون سیستمشون هست به سورس نرم افزارم بدم که فقط روی اون کامپیوتری که من میخوام اجرا بشه و اگر کسی کپی کرد اجرا نشه توی سیستم دیگه ای خیلی چیز حرفه ای نمیخوام فقط یه چیزی باشه قبل اجرا شدن نرم افزار اون رو چک کنه و اگه مطابقت می کرد با همون اطلاعات سیستمی که من به نرم افزار دادم اجرا بشه وگرنه اررور بده. خیلی ممنون میشم خیلی فوریه لطفا کمکم کنید .

CrazyMember2
شنبه 11 آذر 1396, 14:35 عصر
کسی نیست کمک کنه؟ یه سورس از یه کیجن یا یه چیزی بدین که بزارم روی نرم افزارم هر راه حلی هر چی که باشه که کسی نتونه کپی اش کنه فقط همین خواهش می کنم.

isaac23
شنبه 18 آذر 1396, 11:36 صبح
می تونی سریال هارد رو بگیری و بر اساس اون یه کد درست کنی و به مشتری بدی و خیلی راحت کارتو بکنی

در این مورد خیلی بحث شما و منم خیلی دنبالش بودم فقط تنها چیز خوبی که سراغ دارم یه فایل dll هست بنام GetDiskSerial.dll این رو پیدا کن و ازش استفاده به مشکل بر نمیخوری..... یکی از بهترینه
موفق باشید.

Chalki
دوشنبه 12 شهریور 1397, 12:11 عصر
سلام میتونی یه تیبل با فیلدی مثال با نام TnHardبسازی ،با اجرای برنامه ابتدا این فیلد چک بشه اگر فیلد خالی بود پس برنامه برای اولین بار است که اجرامیشه ،سپس شماره هارد در فیلد قرار بگیرد .اما اگر فیلد مورد نظر رکورد داشت آنگاه شماره هارد با شماره مندرج در فیلد مقایسه بشه ،اگر نتیجه مقایسه مساوی بود برنامه بالا بیاد در غیر این پیام این برنامه کپی است لطفاً نسبت به تهیه نسخه اصلی اقدام کنید.

saeedzx
چهارشنبه 21 شهریور 1397, 10:52 صبح
با این سورس می تونید اطلاعات هارد رو دریافت کنید

راحت ترین حالت این که تو بانک مسیری بارگزاری کنی که اطلاعات هارد رو ذخیره و سپس برای اجرا اطلاعات هارد ذخیره شده و هارد اجرایی سیستم رو با هم مقایسه و سپس اجرا بشه در غیر این صورت شرط بزاری که اجرا نشه