View Full Version : سوال و جواب تاپبک "آموزش نحوه استفاده از ابزارهای جانوس janus "
ma.rad
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 12:26 عصر
با سلام
دوست گرامي من بدليل مشكل تو ويندوز 8 اونو پاك كردم و وين 7 گذاشتم ايا تو وين 8 جواب مي دهد
بله جواب میده.
نیما حتمی
جمعه 27 بهمن 1391, 02:31 صبح
با سلام
دوستان چطور بگم در گرید جانوس بره جمع یه ستون خاص رو در زیر آخرین رکورد جانوس همون زیر ستون مورد نظر قراربده؟
rezarko
جمعه 27 بهمن 1391, 11:21 صبح
دوستان من این کامپوننت رو نصب و کرک کردم ولی وقتی میخوام ازشون استفاده کنم این ارور رو میده:
http://upload.tehran98.com/img1/oilq4r7qavl09qyn64.png
ma.rad
جمعه 27 بهمن 1391, 11:47 صبح
دوستان من این کامپوننت رو نصب و کرک کردم ولی وقتی میخوام ازشون استفاده کنم این ارور رو میده:
http://upload.tehran98.com/img1/oilq4r7qavl09qyn64.png
تو قسمت Refrense پروژتون آیتم های مربوط به جانوس رو که به صورت خودکار اضافه شده حذف کنید و دوباره یه کنترل جانوس روی فرم بزارید تا آیتم ها جدید اضافه بشن.
rezarko
جمعه 27 بهمن 1391, 12:06 عصر
بازم ارور میده
ma.rad
جمعه 27 بهمن 1391, 12:18 عصر
بازم ارور میده
این خطا زمانی رخ می ده 1- از دونسخه متفاوت کامپوننت استفاده کردید
2- نسخه قبلی به درستی حذف نشده و یا کراک درست انجام نشده
3-نسخه دات نت باید 4به بالا باشه
4- اون موردی که تو پست قبلی گفتم
rezarko
جمعه 27 بهمن 1391, 15:26 عصر
من هم از دوتا کام\وننت استفاده میکنم هم کرک نشده :لبخند:
میشه نحوه کرک جانوس رو بزارید؟
نیما حتمی
جمعه 27 بهمن 1391, 16:00 عصر
دوستان کسی نیست به داد ما برسه؟
arman_gts
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 17:43 عصر
سلام
چطور میتونم مثل گرید ویو معمولی با for سلولها رو چک کنم ؟ یعنی row و column مورد نظر رو از بالا به پایین بررسی و در صورت لزوم اصلاح کنم سلول رو
darvishi18
یک شنبه 27 اسفند 1391, 20:04 عصر
سلام دوستان در مورد ابزار visualStyleManager هم توضیح بدید چطور دربرنامه ازش استفاده کنم
esibarnamenevis
یک شنبه 27 اسفند 1391, 23:59 عصر
با سلام به همگی و تبریک پیشاپیش سال نو به همگی
جدیدترین ورژن کامپوننت جانوس (فول ورژن و لینک مستقیم با سرور پر سرعت) در این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?371148-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7&p=1724706&viewfull=1#post1724706)خدمت دوستان
تشکر یادتون نره
darvishi18
دوشنبه 28 اسفند 1391, 10:45 صبح
سلام دوستان کسی نیست در مورد ابزار visualStyleManager کمکم کنه و چطور دربرنامه ازش استفاده کنم لطفا اگه لینکی هست معرفی کبید
swallow.pa
سه شنبه 29 اسفند 1391, 09:46 صبح
دوست گرامی سلام
من وین 8 رو نصب کردم و جانوس رو توی اون گذاشتم او کرک کردم اما فایلها کپی کردم رجیستر بت رو اجرا کردم ولی وقتی برنامه رو اجرا کردم میگه تریاله چیکار کنم
ممنون
sara_traveler
دوشنبه 05 فروردین 1392, 09:08 صبح
سلام دوستان
من در برنامم از گرید جانوس استفاده کردم اما میخوام در اون از dropdown استقاده کنم و خودم یکسری مقادیر ثابت رو بدم
اما جایی این مطلب ندیدم
کسی میتونه به من کمک کنه؟
ممنون
ho3ein.3ven
دوشنبه 05 فروردین 1392, 15:30 عصر
سلام. من آموزش ها رو کامل انجام دادم . ولی وقتی رو دکمه های پرسنل یا واحد در فرم اصلی کلیک می کنم . نزدیک به 20 ثانیه طول میکشه تا منوی هاش بیاد و هیچ داده ای هم در فرم اضافه کردن نمی تونم وارد کنم.حتی سورسی هم که اینجا گذاشته شده امتحان کردم نمی شد.
ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه.
با تشکر
نیما حتمی
دوشنبه 05 فروردین 1392, 17:05 عصر
با سلام.
دوستان چطور میشه سطرهای گرید جانوسو بر اساس شرطی خاص رنگی کرد.مثلا بگیم سطرهایی که نامشون علی هستو برو قرمرز کن(فقط سطرهایی که نامشون علی باشه)
eghtedar
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 14:13 عصر
سلام خسته نباشید
در قسمت چهاردهم فایل های که جهت اموزش گذاشته اید نیاز به part6 دارند
با تشکر از آموزش بسیار عالیتان
من به یک چیز معتقد هستم که هرکسی علم خود را به اشتراک می گذارد ادم بسیار بزرگ که در اینده شخصی تاثیر گذار می شود
jadidian
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 19:53 عصر
با سلام خیلی مطلب مفیدی بود
سوال چه جوری میشه یک دراپ دان چند ستونه درست کرد که با تایپ در ان دراپ دان مقادیری را که همخوانی دارند را برایمان لیست کنه ؟
جایی هست سایر کامپوننت های جانوس را آموزش بده فارسی یا انگلیسیش مهم نیست
مرسی
mojtabakhooshrou
شنبه 28 اردیبهشت 1392, 14:16 عصر
سلام از اموزش هایی که گذاشتید ممنون
ولی ÷ارت سری 5 در اپلود ایراد داره و اجازه باز شدن نمی ده لطفا دوباره می شود اپلود کنید
mojtabakhooshrou
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 10:59 صبح
سلام من هر چی که تایپ می کنم مثلا در گذاشتن تایم و تاریخ با خطا مواجه می شوم لطفا اسم رفرنس ها را بیاورید تا اضافه کنم
prgakbarzadeh
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 17:21 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر در خصوص schedule جانوس مطالبی می دونید نیز قرار دهید
باتشکر
Programer.MHR
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 18:19 عصر
نه این مشکلی که برای من پیش اومده مثل اینکه درست بشو نیست !
حتی VS رو هم پاک کردن دوباره نصب کردم !
با ریبون مشکل داره !
99783
شما در ویندوز 8 دارید از جانوس استفاده میکنید ؟؟
Programer.MHR
یک شنبه 29 اردیبهشت 1392, 18:24 عصر
آقای زرینگار لطفا کمک کنید
عکس 1 برای کرک کردن توی ویندوز 8
سلام دست عزیز ابتدا باید فایل رجیستر رو از طریق run as administrator باز کنید
بعد DLL هارو کپی کنید جایی که جانوس نصب شده
سپس ویژوال رو باز کرده به ابزار ها درگشون کنید اون DLL هایی که کپی کرده بودید رو درایوتون
تو قسمت refrence ها هم اددشون کنید مشکل کرکتون حل میشه
jadidian
دوشنبه 31 تیر 1392, 13:44 عصر
با سلام چطوری میشه ستون های گرید جانوس به صورت اتومات بر اساس دیتاستی که بهش پاس داده میشه ایجاد بشه تو گرید معمولی اینو ست میکردم اینجا باید چی کار کنم ؟
AutoGenerateColumns=true
مرسی
نیما حتمی
شنبه 05 مرداد 1392, 13:59 عصر
با سلام
دوستان من میخواستم بدونم چطور در گرید جانوس می توان اندازه سلول هارو متناسب با متن داخلشون ست کرد
viper2009
شنبه 05 مرداد 1392, 18:04 عصر
من سلول ها را Autosize قرار داده ام و برای هر سلول گزینه WordWrap را True کردم
ضمناً می تونید ToolTip را فعال کنید.
نیما حتمی
شنبه 05 مرداد 1392, 19:18 عصر
viper جان درست نشد.گریدم اصلا warp نداره
viper2009
یک شنبه 06 مرداد 1392, 00:47 صبح
عذر خواهی می کنم بخاطر غلط املائی
برای تک تک فیلد ها گزینه WordWrap را باید True کنی و اگر نمی خواهی سلول ها را Wrap کنی، می تونی برای گرید بطور کلی (بطور کلی) فیلد CellTooTip را برابر TruncatedText قرار بده تا با اشاره ماشه بر روی هر فیلد متن ناقص در تول تیپ بصورت کامل نشان داده شود.
نیما حتمی
یک شنبه 06 مرداد 1392, 10:23 صبح
مرسی از دوست خوبمون
این صحبت شما مشکل منو حل نکرد
دوستان دیدیددر گرید خودvs میشه در لود فرم عرض هر سلول گرید رو ست کرد؟میخوام واسه گرید خود جانوسم یه همچین کاری کنم.کسی هست کمک کنه؟
نیما حتمی
یک شنبه 06 مرداد 1392, 10:38 صبح
من این آموزشای آقایزرین نگاروووو میخوااااااااااااااااااااا اااااااااااااام:عصبانی++:
دان لود نمیشه
mehdiba3
دوشنبه 18 شهریور 1392, 17:31 عصر
با درود بر همه دوستان
بعد از مدتها به کامپوننتهای جانوس نیاز پیدا کردم اما بعد از نصب و اضافه کردن آنها ، در زمان اضافه کردن یه کامپوننت از این مجموعه به صفحه ام خطای زیر رو میده ، لطفاً راهنمایی بفرمایید
[QUOTE]
Microsoft Visual Studio
---------------------------
Failed to create component 'UIButton'. The error message follows:
'System.Exception: This Form uses a Janus WinForms Control v4 that was not properly installed in this machine.
The Form Designer was prevented from being shown in order to avoid a possible corruption of the Form Settings.
Please install the Janus WinForms Controls using the Controls Setup in order to edit this Form.
at Janus.Windows.UI.Design.DesignHelper.a()
at Janus.Windows.EditControls.UIButton.set_Site(ISite value)
at System.ComponentModel.Container.Add(IComponent component, String name)
at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.PerformA dd(IComponent component, String name)
at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.C omponentModel.Design.IDesignerHost.CreateComponent (Type componentType, String name)
at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.C omponentModel.Design.IDesignerHost.CreateComponent (Type componentType)
at System.Drawing.Design.ToolboxItem.CreateComponents Core(IDesignerHost host)
at System.Drawing.Design.ToolboxItem.CreateComponents Core(IDes...'
---------------------------
OK
eshaghrahimy
دوشنبه 18 شهریور 1392, 20:55 عصر
سلام به همه دوستان
ممنون از اموزشهای خوبتون
میخواستم بپرسم کسی میدونه چطوری gridex.getdatarow را تبدیل به دیتا تیبل کرد یا اینکه چطوری میتونم وقتی روی گرید جانوس فیلتری انجام میدم فقط رکوردهای فیلتر شده را تبدیل به دیتا تیبل کنم
hadi2345
سه شنبه 23 مهر 1392, 15:15 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید ،
این تاپیک رو مطالعه کردم و خوشم اومد. چند سال پیش برای گرید جانوس یک کامپوننت فیلتر نوشتم و تو پروژه هام ازش استفاده میکنم. یک عکس ازش میزارم. فقط کافیه گرید مورد نظرتون رو تو خصوصیت مورد نظر کامپوننت بدین و تمام. اون قسمتی که در کادر قرمز رنگ هستش ، همون کامپوننتی هست که نوشتم.
http://upload7.ir/images/86838950182585052376.jpg
اگه فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا کامپوننت رو آپلود کنم. البته اینم بگم که ایده این کامپوننت رو از مثال خود جانوس گرفتم.
موفق باشید...
reza4zar
دوشنبه 29 مهر 1392, 22:54 عصر
این تاپیک رو مطالعه کردم و خوشم اومد. چند سال پیش برای گرید جانوس یک کامپوننت فیلتر نوشتم و تو پروژه هام ازش استفاده میکنم. یک عکس ازش میزارم. فقط کافیه گرید مورد نظرتون رو تو خصوصیت مورد نظر کامپوننت بدین و تمام. اون قسمتی که در کادر قرمز رنگ هستش ، همون کامپوننتی هست که نوشتم.
اگه فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا کامپوننت رو آپلود کنم. البته اینم بگم که ایده این کامپوننت رو از مثال خود جانوس گرفتم.
موفق باشید...
اره دستت درد نکنه
sdssz1365
شنبه 04 آبان 1392, 09:56 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
چطور میتونم به childtable گرید با استفاده از کد یک ردیف اضافه کنم؟
خودم این کد را نوشتم جواب نمیده و ردیف را به root table اضافه میکنه
gridEX1.RootTable.ChildTables[0].GridEX.AddItem(dr.fldyear, dr.fldMonth, dr.fldDay);
با تشکر
zentex
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:51 عصر
لطفا دررابطه با قرار دادن دكمه در سلول گريد اين كامپوننت مثال قراردهيد يا راهنمايي كنيد
با تشكر
alireza1514
سه شنبه 17 دی 1392, 22:56 عصر
برای کرک جانوس در ویندوز 8 به روش زیر عمل کنید این روش برگرفته شده از سایت مایکروسافت هستش
برای اینکه فایل register.bat در پوشه کرک اجرا بشه نیاز هستش که پوشه اسمبلی در مسیر ویندوز از حالت asembely viewr خارجش کنیم.
مراحل زیر را انجام بدین تا بتونید به پوشه اسمبلی دسترسی کامل داشته باشین. بعد از انجام مراحل زیر میتوانید فایل ها رو یکی یکی از پوشه کرک در مسیر windir\assembly\GAC_MSIL در پوشه خودشون کپی کنید.
1) Use Regedit and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Fusion
2) and add a REG_DWORD entry called “DisableCacheViewer” and set the value to 1
3) After updating that entry you can path through to C:\Windows\assembly\ and copy or grab files, replace them, etc.
تشکر یادتون نره اگه بدردتون خورد
reza pakzad
سه شنبه 29 بهمن 1392, 21:31 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
lمن با گريد جانوس چند تا مشكل دارم
1-آيا گريد جانوس قابليت wrap text مانند اكسل را دارد
2-آيا ميتوان همانطوري كه سايز ستونها را با كشيدن ماوس تغيير داد سايز سطرها را به اين شكل تغيير داد
چون وقتي ميخام اطلاعات داخل گريد را چاپ كنم به دليل تعداد ستونهاي زياد كل ستونها در صفحه جا نميشود و مجبور هستم كه محتواي هر سلول را چند خطي كنم تا در صفحه جاشود.
از دوستاني كه اين مشكل را حل كردن صميمانه خواهش دارم به من يه كمكي بكنن.نياز فوري دارم.ممنون
moj4030
شنبه 03 اسفند 1392, 10:49 صبح
نحوه گذاشتن دكمه بر روي سلول گريد
ابتدا بايد خاصيت عمومي ان را تنظيم كنيد
gridHdr.RootTable.Columns.Add("tedadlink");
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Caption = " ";
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Width = 120;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].DataMember = "tedadlink";
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Visible = true;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].ButtonStyle = Janus.Windows.GridEX.ButtonStyle.Ellipsis;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Key = "tedadlink";
سپس در رويداد مربوط به گريد در قسمت معلوم شده در پايين كد مورد نظر بنويسيد
privatevoid gridHdr_ColumnButtonClick(object sender, Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs e)
{
if (e.Column.Key == "tedadlink")
{/
moj4030
شنبه 03 اسفند 1392, 11:36 صبح
checked combobox
اگه مي شه راهنمايي كنيد من يك كومبو باكس دارم كه اطلاعات كامل مي ريزم داخل ان و كاملا مي توانم اطاعات ازش بخونم فقط مشكل من اين است كه نمي تونم وقتي كه فرد چندتا را قبلا زده بود را بايند كنم يعني تيك اتوماتيك خودم بزنم
و همچنين چه جوري بتونم ستون مورد نظر خودم در قسمت بالاي كومبو كه تيك خورده ها را نمايش ميده بگذارم
moj4030
شنبه 03 اسفند 1392, 11:44 صبح
مو قع لود مي شه همه كار كرد
gridHdr.RootTable.Columns.Add("tedadlink");
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Caption = " ";
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Width = 120;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].DataMember = "tedadlink";
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Visible = true;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].ButtonStyle = Janus.Windows.GridEX.ButtonStyle.Ellipsis;
gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Key = "tedadlink";
simicolon
دوشنبه 05 اسفند 1392, 10:07 صبح
سلام
ممنون از اموزش تون
یه سوال امکانی هست که کسی بتونه با جانوس نمودار رسم کند؟
خواهشا هرچه سریعترجواب بدین
moj4030
چهارشنبه 07 اسفند 1392, 10:45 صبح
سلام
من يك پروژه دارم كه مي خواهم در زماني كه گريد داشته باشد يكي از ستون ها داراي checked comcobow باشد تا از انجا ليست مورد نظر خودش را وارد نماييد
لطفا اگه مي توانيد سريع جواب دهيد كه پروژه ام خوابيده است
ممنون
mohammad2700
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 00:09 صبح
سلام کسی از دوستان میدونه ریبون بار جانوس رو چطور باید راست چین کرد؟
A.bozorgi
یک شنبه 26 مرداد 1393, 16:25 عصر
سلام- Learning_Janus_14.part6.rar (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=80554&d=1326218669) را فراموش کردید بگذارید یا من ندیدم ؟!:متفکر:
shaki_phd
یک شنبه 26 مرداد 1393, 19:19 عصر
سلام
من یک یوزر کنترل ساختم که توش یک سری کنترل lable و textbox هستش میخواستم با کمک گرید جانوس هی تکرارش کنم در قالب یک لیست . فکر کنم باید گرید را از نوع card view کنم اما نمیدونم چگونه این یوزر کنترلر را اضافه کنم
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
Delphi7_love
دوشنبه 24 شهریور 1393, 18:49 عصر
سلام دوستان
واقعا از این تاپیک موثر تشکر میکنم
من یک مشکل داشتم
برای نمایش درختی با childtable در گرید که داخل آموزش 16 توضیح داده شده مشکل داشتم
میشه یه توضیح مختصر در این مورد بدید
dariaz
دوشنبه 07 مهر 1393, 19:00 عصر
دوستانی که مشکل کرک کردن در ویندوز 8 رو دارن و این پیغام رو میگیرن:
The system cannot find the file specified
برای حل مشکل، ابتدا Command Prompt رو به صورت Run As Administrator اجرا کنین، بعد فایل Register.bat رو از داخل Command Prompt اجرا کنین. یک راه دیگه هم اینه که ابتدا DLLها رو داخل SYSTEM32 کپی کنین، بعد فایل Register.bat رو از داخل خود ویندوز به صورت Run As Administrator اجرا کنین.
نیما حتمی
چهارشنبه 09 مهر 1393, 10:30 صبح
چطور میشه گرید جانوس رو فارسی کرد؟مثلا اون قسمتهای فیلترینگشو
mortezamhd
پنج شنبه 10 مهر 1393, 10:05 صبح
چطور میشه گرید جانوس رو فارسی کرد؟مثلا اون قسمتهای فیلترینگشو
Grid Designer / Builtintexts / Value
نیما حتمی
پنج شنبه 10 مهر 1393, 15:03 عصر
Grid Designer / Builtintexts / Value
این یعنی چی بزرگوار؟
نیما حتمی
پنج شنبه 10 مهر 1393, 15:17 عصر
متوجه شدم خدا خیرت بده دوست خوبم
kavokcs
سه شنبه 06 آبان 1393, 20:24 عصر
آقا اگه بزارید که خیلی خوب میشه ... .
نیما حتمی
چهارشنبه 07 آبان 1393, 14:31 عصر
چطور میشه در گریدجانوس جمع یک ستونو در آخر همون ستون نمایش داد؟
amir_147_m
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 13:20 عصر
سلام به همگی
من وقتی میخوام یکی از این شئ ها را به فرم اضافه کنم خطا میده، راهنمایی کنید.
129561
aliCsharper
شنبه 11 مهر 1394, 23:17 عصر
سلام به همه دوستان به خصوص جناب زرین نگار عزیز امیدوارم انسانهای دلسوزی مثل ایشون به ایرانی ها بیشتر اضافه بشن
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و کرک رو همونطور که گفتید انجام دادم
اما وقتی میخوام اضافه کنم همین اررور رو میده
aliCsharper
یک شنبه 12 مهر 1394, 00:56 صبح
سلام به همگی
من وقتی میخوام یکی از این شئ ها را به فرم اضافه کنم خطا میده، راهنمایی کنید.
129561
سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل رو داشتم اما با توجه به گفته های آقای زرین نگار اول جانوس رو حذفش کردم
بعد ریست کردم
دوباره جانوس رو نصبیدم اینبار هم آنتی ویروس رو غیر فعال کردم هم نت رو
فایل کرک رو کپی کردم به محل دی ال ال ها و ریجستر رو اجرا کردم
و کامپوننت ها رو اضافه کردم به تولباکس و به فرم خودم که دیگه ارور رو نمیداد.
تشکر باعث تشویق افراد به انجام بیشتر اون کار خوب میشه
aliCsharper
یک شنبه 12 مهر 1394, 00:58 صبح
این یعنی چی بزرگوار؟
GridDesigner.Builtintexts.Value;h
talalo
دوشنبه 20 مهر 1394, 09:43 صبح
با سلام
من میخواستم تو Vb با دو تا Button خارج از گرید سطرهای گرید رو بالا پایین کنم لطفا دوستان راهنماییم کنن
ممنون
سی ساید
دوشنبه 20 مهر 1394, 21:34 عصر
موفق باشید...
سلام.
لطف میکنین کامپوننت خودتون رو آپلود کنین؟
ممنون.
banou1980
دوشنبه 23 آذر 1394, 15:14 عصر
سلام دوستان عزیز . اول بگم که در سایت خیلی جستجو کردم. بحث دوستان در این زمینه رو هم خوندم ولی هنوز جواب نگرفتم.
من کار دوست عزیز corona رو انجام دادم ولی وقتی میخوام توی جدول detail رکورد اضافه یا ویرایش کنم مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید.
و اما شرح ماوقع:
کاری که من کردم از طریق کدنویسی نیست همش از ابزارهای خود ویژوال استودیو 2012 استفاده کردم. از ورژن 4 gridex استفاده می کنم.
یه دیتاست دارم که توش جدول مستر-دیتل هست و relationship هم تنظیم کردم.datasource گرید رو به دیتاست وصل کردم و بعد هم retrieve structure رو زدم خودش جدول child رو هم ساخت و گزینه heirarchial گرید رو هم true هست.
برنامه به این صورت هست که رکوردهای جدول مستر از یه فرم دیگه پر میشه و gridex رو برای این گذاشتم که رکوردهای جدول مستر رو به کاربر نشون بده و قابلیت addnewrecord رو فقط برای جدول دیتل true کردم.
حالا مشکلم اینجاس که نمی دونم از کدوم رویداد گرید برای اضافه کردن رکورد به جدول دیتل استفاده کنم و اینکه چطوری ستونهای جدول دیتل رو بخونم؟
دوستان اگه نمونه برنامه ای در این زمینه دارید.برام بزارید.
اگه زود جواب بدین ممنون میشم. وقت کمی دارم.خدا امواتتونو بیامرزه.
ممنونم
علی فتحی
دوشنبه 23 آذر 1394, 21:09 عصر
با سلام ابزارهای جانوس کلا برای ویزوال 2010 مشکل داره زحمت کشیدی بعد کلی آموزش
banou1980
سه شنبه 24 آذر 1394, 14:58 عصر
با سلام ابزارهای جانوس کلا برای ویزوال 2010 مشکل داره زحمت کشیدی بعد کلی آموزش
دوست عزیز خوشبختانه مشکلم حل شد.
حالا میخوام بدونم چطور میشه در گرید جانوس به یک سلول از جدول دیتیل دسترسی پیدا کرد.من با این دستور به سلولهای جدول مستر مقدار وارد می کنم.
gridex1.SetValue("ColumnName",value);
ولی وقتی همین دستورو برا دسترسی به یه سلول از جدول دیتیل می نویسم. خطا میده.
banou1980
چهارشنبه 25 آذر 1394, 16:08 عصر
دوستان عزیز مشکلم حل شد.
من بیشتر رویدادهای گرید جانوسو در حالت اتصال به دیتاست مستر-دیتیل بررسی کردم. در بیشتر رویدادها جدول مستر رو بعنوان دیتاسورس میشناسه ولی در رویداد کلیک وقتی که روی گرید دیتیل کلیک کنید اونوقته که میشه به سلولهای جدول دیتیل دسترسی داشت و از اونا مقدار خوند یا بهشون مقدار داد.
من برای گرید دیتیل یا همون childtableام خصوصیت allowaddnew رو true کرده بودم میخواستم فیلد تاریخم بطور اتوماتیک پر باشه. برای همین توی رویداد کلیک گرید اینطوری نوشتم:
if (gridex1.currenttable.caption=="childtablename" && gridex1.currentrow.rowindex==-1)
{gridex1.SetValue("ColumnName",value);
}
وقتی کاربر روی یکی از سلولهای ردیف اول کلیک کنه و اقدام به ورود اطلاعات کنه سلول موردنظر بطور اتوماتیک پر میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.