ورود

View Full Version : تغییر کدهای جاوا اسکریپت سایت

IMANAZADI
دوشنبه 27 آذر 1396, 19:05 عصر
با سلام
دوستان یه سوالی بدجوری ذهنمو درگیر کرده

آیا یک کاربر میتونه توابع و یا کدهای جاوااسکریپت یک سایت رو تغییر بده یا مثلا یک تابع جدید به صفحه اضافه کنه (منظورم از طریق مرورگر هست) ؟؟؟؟

آخه تو چند تا سایت دیدم گفته شده بود میشه اعتبارسنجی های سمت کاربر رو دور زد

اعتبارسنجی های سمت کاربرم که با جاوا اسکریپت انجام میشه

بطور مثال : یک کاربر بیاد توابع جاوااسکریپت سایت برنامه نویس رو تغییر بده یا یک تابع جدید به صفحه جاری اضافه کنه و اونو اجرا کنه (از طریق inspect مرورگر کروم)

plague
سه شنبه 28 آذر 1396, 01:14 صبح
بله که میشه تغییرشون داد شما هیچوقت نباید به اعتبار سنجی سمت کاربری اعتماد کنی و حتما باید سمت سرور انجام بدی
کد های js فقط برای راحتی کاربر هستش که بتونه سریع و به شکل گرافیکی اررور ها رو ببینه و منتظر ثبتشون نشه
وگرنه هیچ جنبه امنیتی واقعی ندارن و همه اون اعتبار سنجی ها رو باید تو کد سمت سرورت دوباره تکرار کنی

IMANAZADI
سه شنبه 28 آذر 1396, 07:49 صبح
میشه یه مثال بزنی چطوری میشه مثلا مقدار یک متغیر که برنامه نویس تو برنامش ست کرده رو کاربر تغییر بده ؟

plague
سه شنبه 28 آذر 1396, 16:19 عصر
خودت گفتی خوب !
اینسپکت المنت رو میزنی و کد js رو ویرایش میکنی

yektabook
دوشنبه 02 بهمن 1396, 10:36 صبح
آره دوستان با اینسپکت المنت می تونی این کار رو بکنی من خودم زمانی که توییتر کد تایید ایران رو میخواست و کشور ایران جز لیست هاش نبود با اینسپکت تونستم دورش بزنم.
راحت می تونید این اعتبار سنجی ها رو دور بزنید

rezam1028
سه شنبه 06 آبان 1399, 11:45 صبح
آره دوستان با اینسپکت المنت می تونی این کار رو بکنی من خودم زمانی که توییتر کد تایید ایران رو میخواست و کشور ایران جز لیست هاش نبود با اینسپکت تونستم دورش بزنم.
راحت می تونید این اعتبار سنجی ها رو دور بزنید
سلام در تاریخ 1399/10/6 هم میشه یا اینکه قبلا این کار رو میشد کرد
لطفا راهنمایی کنید نیاز دارم