View Full Version : حرفه ای: ساخت پكیج nuget
EnKamran
سه شنبه 28 آذر 1396, 18:41 عصر
سلام دوستان.
خیلی سرچ كردم ولی نتیجه درست با مثال پیدا نكردم فقط طریقه كار با كامند dotnet pack رو گفته بودن.
سوالم اینه، مثلا من یه تیكه از برنامه م رو میخوام به صورت پكیج كنم كه هربار فقط اونونصب كنم، مثلا تو همه پروژه هام منو نیاز دارم كه یك مدل داره یك سرویس و یه اینترفیس كه سرویس از اونمشتق میشه یه پارشیال ویو واسه نمایش منو و كنترلر مدیریت و ویووهاش.
اصلا همچین چیزی امكان داره؟اگر نه چه پروژه ای رومیتونم پك كنم؟
parvizwpf
سه شنبه 28 آذر 1396, 19:05 عصر
شما اگه قراره اینو توی پکیج بزارید تو ناگت خب همینو یه dll کنید و همیشه اون رو رفرنس کنید به پروژتون نیازی به پکیج نیست مگر اینکه بخواهید برای دیگران بزارید
EnKamran
سه شنبه 28 آذر 1396, 20:03 عصر
ممنون از پاسختون
اول اینكه همین دی ال ال رو چدور درست كنم؟ دوم اینكه اگر بخوام پكیج كنم بقیه هم استفاده كنن باید چكار كنم؟
یادم رفت بگم من با دات نت كور میخوام این كارو انجام بدم یعنی دی ال ال و پكیج رو واسه دات نت كور میخوام
Moien Tajik
سه شنبه 28 آذر 1396, 20:48 عصر
کلاس ها و اینترفیس هاتون رو میتونید داخل یک Class Library قرار بدید ، وقتی اون Class Library رو Build کنید داخل فولدر Bin ، خروجی برنامتون با فرمت dll. هست که میتونید داخل بقیه برنامه هاتون ازش استفاده کنید.
ویو ها چون Compile نمیشن ، داخل dll هم ذخیره نمیشن و جدا از dll هستن.
میتونید یک BaseProject درست کنید و هربار که قصد ایجاد برنامه جدید داشتید ، اون برنامه رو شروع به گسترش دادنش بکنید.
برای ایجاد Nuget Package هم از این آموزش استفاده کنید :
http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/fa5c67/create-a-nuget-package/
EnKamran
چهارشنبه 29 آذر 1396, 08:57 صبح
ممنونم دوست عزیز منبع خیلی خوبی بود تمام سوالات من رو جواب داد، دوستانی هم كه همچین سوالاتی دارن همین منبع به صورت كامل و به همراه مثال آموزش داده
EnKamran
چهارشنبه 29 آذر 1396, 09:00 صبح
سوالی كه خیلی درگیرم كرده بود این بود كه من ممكنه تو پروژه خیلی فایلهای دیگه داشته باشم كهنیاز نیست تو پكیج بیاد اونا چی میشن، خوب دو راه رو گفته یكی براساس پوشه بندی بسته بندی كنیم یكی هم بر اساس لیست فایلها تو فایل nuspec بسته بندی كنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.