View Full Version : سوال: نحوه استفاده از بارکد بیسیم تحت شبکه
soks_sia
شنبه 09 دی 1396, 01:07 صبح
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از شما با بارکد خوان بیسیمی که از طریق پورت اترنت وصل شبکه میشه، کار کزده؟ چه جوری میشه از تو ذلفی به بارکدی که اسکن میشه از طریق شبکه دست پیدا کرد؟ اولین باره همچین بارکد خوانی دیدم. بیسیم دیدم که البته پایهاش به کیس وصل میشه و فرقی با با سیم نداره. ولی این تو یه انبار بزرگه که پایهاش یه جایی وسط انبار تو سقف وصل شبکه شده. یه برنامه قبلا داشتن که از این استفاده میکرده. حالا برنامه رو میخوان عوض کنن که تقریبا برنامه اش آماده ست ولی موندم با این بارکده چه جوری ارتباط بگیرم. دوستان اگه کسی تجربه شو داره، ممنون میشم راهنمایی کنه. سپاس
ariobarzan
پنج شنبه 14 دی 1396, 22:09 عصر
سلام
من با یه دستگاه چند سال پیش توی یه شرکت کار کردم که بی سیم بود
روی دستگاه یه ویندوز CE بود با یه LCD هشت اینچی یادم نیست مارک و مدلش چی بود
دستگاه وصل میشد به یه سرور ویندوزی که روش سیتریکس نصب بود
نرم افزار را گداشتم روی اون سرور و دستگاه به اون وصل شد و براحتی کار کرد
فقط باید اندازه فرم به اندازه صفحه LCD باشه همین
soks_sia
جمعه 15 دی 1396, 18:54 عصر
سلام
من با یه دستگاه چند سال پیش توی یه شرکت کار کردم که بی سیم بود
روی دستگاه یه ویندوز CE بود با یه LCD هشت اینچی یادم نیست مارک و مدلش چی بود
دستگاه وصل میشد به یه سرور ویندوزی که روش سیتریکس نصب بود
نرم افزار را گداشتم روی اون سرور و دستگاه به اون وصل شد و براحتی کار کرد
فقط باید اندازه فرم به اندازه صفحه LCD باشه همین
سلام
فکر کنم منظورم رو درست بیان نکردم. این بارکد اسکنر تحت شبکه هستش یعنی به هیچ کامپیوتری وصل نیست. مستقیم از طریق کابل اترنت به سوییچ شبکه وصل میشه و یه آی پی برای خودش میگیره. حالا از یه کلاینتی تو شبکه با این بارکد اسکنر ارتباط برقرار میشده و بارکدی رو که میخونده تو برنامه رو کلاینت استفاده میکرده. سوالم اینه که چطوری از این بارکد اسکنری که تو شبکه هست و آی پی هم داره، دریافت اطلاعات میشه کرد. چون بارکد اسکنر با سیم و بی سیمی که به کلاینت وصل باشه عین صفحه کلید عمل میکنه ولی این که یه جایی فقط وصل شبکه هست چطوری میشه اطلاعاتش رو دریافت کرد
ممنون
بای تیل های
masoode
شنبه 24 شهریور 1397, 16:11 عصر
می دونم که این پست خیلی قدیمی شده اما من هم همین مشکل را دارم البته با سیم!
یک بارکد خوان با کابل شبکه به سوییچ وصل شده و کامپیوتر ما هم به همان شبکه وصل است وقتی که بارکد خوان را Ping میکنم مشکلی نیست و جواب آن برمیگردد.
چطوری می توانم اطلاعات بارکد را از شبکه بخوانم؟
Felony
یک شنبه 25 شهریور 1397, 21:21 عصر
نیازی نیست برنامه شما کاری بکنه.
بارکد خوان های تحت شبکه همراهشون نرم افزاری ارائه میشه ه با نصب بر روی سیستم کلاینت و کانفیگ کردنش دستگاه مثل یک بارکدخوان لوکال عمل میکنه و با اسکن کد، اطلاعات از طریق شبکه به کلاینت(ها) منقل میشه و در جایی که Caret قراره داره توسط نرم افزار نصب شده وارد میشه.
اینجا هم توضیح داده : https://yourbusiness.azcentral.com/use-ethernet-barcode-scanner-pc-20959.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.