View Full Version : مشکل در نصب دوباره sql
zarin_web
سه شنبه 25 مهر 1385, 10:23 صبح
با عرض سلام
من کاربر جدید هستم و دقیقاً مطالب مورد نیازم را نمی توانم پیدا کنم
واقعاً گیج شدم .......:گیج:
من sql را از روی سیستم کامل پاک کردم (بدلیل یه اشتباه):اشتباه:
حال که می خواهم دوباره نصب کنم تنها بصورت کلاینت امکان نصب را سیستم به من می دهد چه کنم :متفکر:
لطفاً کمکم کنید:عصبانی++:
h_baqery
سه شنبه 25 مهر 1385, 14:39 عصر
2000 یا 2005 ؟
Touska
سه شنبه 25 مهر 1385, 15:02 عصر
اگر سیستم شما Windows Xp هست باید Sql server Personal Edition نصب نمایید.
امکان داره شما می خواهید EnterPrise Edition نصب کنید.
موفق باشید :)
zarin_web
چهارشنبه 26 مهر 1385, 09:10 صبح
یعنی چی ؟
من می گم sql 2000 رو نمی تونم دوباره نصب کنم و اگه هم بخوام ویندوز رو عوض کنم برای نصب دوباره هزار تا مشکل پیش میاد
چی کار کنم؟
zarin_web
چهارشنبه 26 مهر 1385, 09:16 صبح
راستی یه چیز دیگه دلیل خراب شدن sql 2000 ام این بود که اومدم توی قسمت سرویس منجر به جای نام سیستم (سرور) نام سرور شرکتم رو نوشتم و بعد از اونم دیگه نه با نام سرور شرکت جواب داد و نه با سرور سیستمم چرا؟
Touska
چهارشنبه 26 مهر 1385, 10:17 صبح
یعنی چی ؟
من می گم sql 2000 رو نمی تونم دوباره نصب کنم و اگه هم بخوام ویندوز رو عوض کنم برای نصب دوباره هزار تا مشکل پیش میاد
چی کار کنم؟
خوب شما می گید می خوام نصب کنم ولی فقط کلاینت نصب میشه که البته در سطح کم دانش من 2 دلیل داره :
1- ورژن Sql Server که می خواهید نصب کنید با سیستم عامل شما نمی خونه.
مثل (EnterPrise Edition برای Windows Xp ) که همین اتفاق می افته.
2- یا اینکه ویندوز شما مشکل پیدا کرده (قبلش که Sql Server رو Remove کرده اید).
موفق باشید :)
h_baqery
چهارشنبه 26 مهر 1385, 10:55 صبح
sql server 2000 از طریق addRemove به راحتی از کامپیوتر شما پاک نمی شود و اگر کاملا حذف نشود در نصب دوباره به علت وجود قبلی با یک instance جدید نصب می کند . اگر می خواهید کاملا حذف کنید از طریق CD خود 2000 و گزینه Remove آن استفاده کنید ولی اگر از AddRemove استفاده کرده اید این راه به درد شما نمی خورد . باید به طور دستی پوشه مربوط به SQL رو از داخل ProgramFiles پاک کنید و در Registery هم نام SQL رو جستجو کنید یا در قسمت نرم افزارها در قسمت Microsoft نام SQL رو در هرکجا که هست پاک کنید در این صورت می توانید SQL2000 رو دوباره نصب کنید بدون INstance جدید.
zarin_web
شنبه 06 آبان 1385, 10:03 صبح
خیلی ممنون از اینکه کمکم کردید
..............واقعاً لطف کردید...........
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.