ورود

View Full Version : نیازمند مشاوره برای عرضه یک محصول

hharddy
چهارشنبه 11 بهمن 1396, 15:59 عصر
سلام
از دوستانی که کمی در این زمینه قدیمی هستن و تا حالا محصولات نسبتا بزرگی عرضه کردن یا جزوی از تیم یا شرکت بودن کسی هست که کمی وقت داشته باشه تا مشاوره بده؟
من به همراه دوتا از دوستان هم دانشکده یک مجموعه نرم افزار طراحی کردیم (فعلا اپ اندروید و نرم افزار دسکتاپ) که برای عرضه عمومی نیاز به مشاوره داریم مثلا آیا حتما باید دفتری زده بشه یا استارتاپی تاسیس کنیم؟ نیاز به جذب سرمایه هست یا خیر و از این دسته سوالات.
چون با برنامه های قبلی که طراحی کردیم فرق داره و صرفا نمیشه بریم و داخل مارکت اپلود کنیم تا مردم استفاده کنند.

Nevercom
جمعه 13 بهمن 1396, 15:38 عصر
نه اینکه خیلی با تجربه باشم در این زمینه و از همه زیر و بمش آگاه باشم، اما اندک تجربیاتی دارم که شاید کمکی بشه بهتون.

hharddy
جمعه 13 بهمن 1396, 21:25 عصر
نه اینکه خیلی با تجربه باشم در این زمینه و از همه زیر و بمش آگاه باشم، اما اندک تجربیاتی دارم که شاید کمکی بشه بهتون.
ممنون عزیز براتون پیغام میذارم

reza_web
پنج شنبه 19 بهمن 1396, 08:49 صبح
این مشکل ممکنه برای خیلی ها باشه
بنظرم بهتره همینجا بحث بشه تا بقیه هم استفاده کنند و یا اگر تجربه ای دارند مطرح کنند

hharddy
پنج شنبه 19 بهمن 1396, 12:42 عصر
این مشکل ممکنه برای خیلی ها باشه
بنظرم بهتره همینجا بحث بشه تا بقیه هم استفاده کنند و یا اگر تجربه ای دارند مطرح کنند
سلام
بله خیلی ها شاید این مشکل و داشته باشند ولی شرایط هر محصول و گروهی با هم فرق داره به نظرم یک راه حل شاید برای همه جواب نده.
در کل شاید بشه یه تاپیک جدا برای راهنمایی کسب و کار های نوپا ایجاد کرد و یا اصلا یک بخش جدا در انجمن مربوط به مباحث استارتاپ ها و شتابدهنده و از این دست مسایل.

iman0111
یک شنبه 22 بهمن 1396, 07:22 صبح
سلام خوب اگه کسی راهکار ها و تجربیاتی در زمینه بازاریابی برای فروش نرم افزار( هر نرم افزاری اعم از حوزه وب یا دسکتاپ) داشته باشه که بدرد دیگران هم بخوره اینجا بزاره شاید برای دیران مفید واقع شد