ورود

View Full Version : حرفه ای: ارتباط برنامه جاوا با پایگاه داده تحت وب

parnian~parnian
جمعه 20 بهمن 1396, 19:07 عصر
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گلم

من چند سال هست که برنامه نویسم همینه ؛ هم مسلط به java oop هستم و هم مسلط به php و هم تاحدودی android java
در حال حاضر پروژه ای دارم که هم باید پرتال تحت وب باشه ؛ هم اپلیکیشن اندروید مرتبط بشه با وب سرویس و هم دسکتاب باشه و وقتی به اینترنت وصل شد سیستم اطلاعات انتقال پیدا کنه ........
خیلی پیچیدست میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعاتی در این مورد داره که چطوری باید این کارو انجام بدم ؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدینننننننننننننننننننن :لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:: بخند::لبخند::لبخند::لبخند::ل خند::لبخند::لبخند:

parnian~parnian
پنج شنبه 26 بهمن 1396, 10:14 صبح
دوستان گلم کسیجواب این سوال منو نمیدونه؟؟؟؟
یعنی کار نکردین تا حالا؟؟؟؟؟؟؟

vahid-p
پنج شنبه 26 بهمن 1396, 14:06 عصر
سوال برنامه نویسی نیست. یک سوال خیلی کلی که من هم میتونم جواب خیلی کلی بدم.

بله وقت گیر هست، نه لزوما پیچیده. شما وب سرویستون رو با یه زبانی (مثلا php) مینویسید که json بگیره و json برگردونه.
بعدش در هر پلتفرمی مثل وب، اندروید، دسکتاپ میتونید از این وب سرویس استفاده کنید. RESTful API رو سرچ کنید و کارتون رو با این انجام بدید.

parnian~parnian
یک شنبه 06 اسفند 1396, 09:08 صبح
خیلی ممنون از لطفتون . مرسی که راهنمایی کردین .

ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدین . ارتباطاتی که فرمودین رو یکم جزئی تر بگین .

(شرمنده دیر پاسختون رو دیدیم یعنی کلا نا امید شدم که کسی جواب بده :لبخند:)

vahid-p
سه شنبه 08 اسفند 1396, 10:50 صبح
ببینید شما از طریق HTTP میتونید اطلاعات رو به فرمت Json رد و بدل کنید. json چیز خاصی نیست، یک متنه که یه قالب خاصی رو باید رعایت کنه. پس اول JSON رو سرچ کنید ببینید چی هست.
بعد اینکه وقتی شما یه فرمت متداول رو مبنا میگیرید، اونوقت با هر زبونی که Http رو پشتیبانی کنه و کتابخانه های کار با JSON رو داشته باشه، میتونید با اون وب سرویس ارتباط برقرار کنید. وب سرویس که رو سرور هست کاری نداره شما با چه زبونی رو موبایل یا دسکتاپتون دارید کار میکنید، اون فقط بسته های Http رو میگیره و اطلاعات رو از رو اون متن با قالب JSON بدست میاره و پاسخ رو هم به همون صورت بر میگردونه. بیشتر با عنوان RESTful Web Service API شناخته میشه. این کلیدواژه ها رو باید سرچ کنید.
اگر این توضیحات رو متوجه نشدید یعنی پیش نیازها رو ندارید. برای همین توصیه کردم از ویدیوهای آموزشی استفاده کنید که به مرور همه اینا رو توضیح میده. تو هر ویدیو آموزشی در مورد اندروید هم بعیده یک مثال از کار با وب سرویس نداشته باشه.