View Full Version : گرفتن اطلاعات یک جدول از سایت و نمایش آن در اندروید
sara.nikzadeh
جمعه 27 بهمن 1396, 18:12 عصر
با سلام
من یه سایتی دارم که میخوام از یه جدول هاش اطلاعات رو بگیرم و داخل یه نرم افزار اندرویدی بیارم.
اگه کسی آموزشی یا سورس کد داره ممنون میشم که برام بذاره
majid_i68
یک شنبه 29 بهمن 1396, 13:59 عصر
سلام. شما باید اول یک api در سمت سرور طراحی کنید و بعد در سمت کلاینت مثلا اندروید به اون متصل بشید و اطلاعات را دریافت یا ارسال کنید برای سرعت انتقال اطلاعات هم بهتر هست از روش جی سون استفاده کنید.
در سمت اندروید هم میتونید از کتابخونه والی استفاده کنید.
پس اول باید باتوجه به نوع سرورتون اگر لینوکس هست مثلا با php یا اگر ویندوز هست با سی شارپ یا با نودجی اس.. یک result api طراحی کنید. بعد سمت اندروید مثلا با کتابخونه والی بهش متصل بشید و...
سرچ کنید.مثلا how make restful api with php and use in android
sara.nikzadeh
دوشنبه 30 بهمن 1396, 23:25 عصر
سلام. شما باید اول یک api در سمت سرور طراحی کنید و بعد در سمت کلاینت مثلا اندروید به اون متصل بشید و اطلاعات را دریافت یا ارسال کنید برای سرعت انتقال اطلاعات هم بهتر هست از روش جی سون استفاده کنید.
در سمت اندروید هم میتونید از کتابخونه والی استفاده کنید.
پس اول باید باتوجه به نوع سرورتون اگر لینوکس هست مثلا با php یا اگر ویندوز هست با سی شارپ یا با نودجی اس.. یک result api طراحی کنید. بعد سمت اندروید مثلا با کتابخونه والی بهش متصل بشید و...
سرچ کنید.مثلا how make restful api with php and use in android
ممنون از راهنماییتون
من به محتویات سمت سرور دسترسی ندارم. آیا این کاری که میخوام انجام بدم شدنی هست یا نه؟
mz6488
سه شنبه 01 اسفند 1396, 07:50 صبح
ممنون از راهنماییتون
من به محتویات سمت سرور دسترسی ندارم. آیا این کاری که میخوام انجام بدم شدنی هست یا نه؟
سلام.حتما باید وب سرویس باشه بدون اون کاری نمیشه کرد.حالا این وب سرویس رو یا خودتون درستش میکنید که برای این کار حتما با قابلیت لاگین سرور رو داشته باشید یا صاحب سرور وب سرویس رو در اختیارتون قرار بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.