ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی برای شروع

ali solar
سه شنبه 01 اسفند 1396, 12:26 عصر
سلام
وقت دوستان عزیز بخیر
دوستان بنده لیسانس نرم افزار هستم از دوران دانشگاه با چند زبان برنامه نویسی آشنا هستم و دستورات اصلی و کلیات برنامه نویسی زیاد برام تکرار شده.....
علاقمند به برنامه نویسی اندروید هستم و در حال حاضر از چند منبع خوب شروع به یادگیری پیش نیازش یعنی زبان جاوا کردم و الان با توجه به منابع اواخر دوره پیشرفته یادگیریش هستم.
چند سوال هست که ممنون میشم دوستان و برنامه نویسان عزیز راهنمایی کنند.

1- بنده الان با دستورات اولیه ، کلاس ها ، متد ها و..... توی این زبان آشنا هستم و میدونم کار هرکدوم چه چیزی هست ولی نمیدونم چطور باید توی برنامه یا پروژه ها از این ها استفاده بکنم و با استفاده از این ها یک برنامه بسازم ...؟؟؟؟

2- باید توی جاوا تسلط کامل داشته باشم یا آشنایی باهاش برای شروع یادگیری اندروید کافی هستش؟

ممنون از همه عزیزان
منتظر راهنماییتون هستم.....

vahid-p
سه شنبه 01 اسفند 1396, 15:19 عصر
شما وقتی از برنامه های ساده شروع کنید به ساختن کم کم به برنامه های پیچیده تر هم میرسید.
ولی اینکه چطور بتونید یک برنامه اندرویدی بسازید، به نظرم راهش مشخصه. از ویدیوهای آموزشی گام به گام شروع کنید و پیش برید و هر مرحله ای که ببینید براتون دشواره یعنی اون قسمت رو مشکل دارید. ممکنه یکی با طراحی مشکل داشته باشه، یکی اصول برنامه نویسیش خوب نباشه، که با طی این مراحل مشخص میشه.

توصیه هم میکنم از ویدیو آموزشی استفاده کنید، خیلی موثرتر از مطالب متنی هست که خیلی از مسائل رو مطرح نمیکنند.