ورود

View Full Version : سوال: ثبت چندین باره زمان بافشردن یک دکمه

hmgjob
شنبه 05 اسفند 1396, 08:45 صبح
سلام
اساتید عزیز من یک فرم دارم که نام چند نفر در اون ثبت شده و یک دکمه هم زیر نام هر نفر هست که می خواهم هر بار که اون دکمه رو فشار می دم زمان در فیلد مربوطه ثبت بشه مثلا یک نفر در روز چند زمان برای ورود و خروج به شرکت داره می خوام هر وقت که میره دکمه رو بزنم و زمانش ثبت بشه و هر وقت هم که میاد دوباره دکمه رو بزنم و ثبت بشه و در نهایت وقتی خروجی اکسل می گیرم تمام زمان های ترددش ثبت شده باشه
البته دستی زدنش مشکلی نداشت و در تعداد بالا سخت میشد.

hmgjob
شنبه 05 اسفند 1396, 14:30 عصر
این همه استاد و دریغ از یک پاسخ

binyaz2003
یک شنبه 06 اسفند 1396, 19:02 عصر
خب مشکل کجاست؟ (وقت طرح سئوال لطفا شفاف باشید و حداقل یکبار متن خودتون رو بخوانید)

hmgjob
چهارشنبه 16 اسفند 1396, 17:35 عصر
سوال که خیلی شفاف هست
اصلا بخاطر اینکه شفاف باشه اینهمه توضیح دادم

binyaz2003
چهارشنبه 16 اسفند 1396, 21:37 عصر
سلام
اساتید عزیز من یک فرم دارم که نام چند نفر در اون ثبت شده و یک دکمه هم زیر نام هر نفر هست که می خواهم هر بار که اون دکمه رو فشار می دم زمان در فیلد مربوطه ثبت بشه مثلا یک نفر در روز چند زمان برای ورود و خروج به شرکت داره می خوام هر وقت که میره دکمه رو بزنم و زمانش ثبت بشه و هر وقت هم که میاد دوباره دکمه رو بزنم و ثبت بشه و در نهایت وقتی خروجی اکسل می گیرم تمام زمان های ترددش ثبت شده باشه
البته دستی زدنش مشکلی نداشت و در تعداد بالا سخت میشد.
مواردی که میتوانند مورد سوال باشند و دقیقا مشخص نیست که سوال کدوم یکی هست یا همه؟

زیر نام هر فرد دکمه گزاشتن؟
ثبت زمان برای هر فرد در جدول
ساختار جدول
تشخیص زمان ورود و خروج
گرفتن خروجی اکسل
تعداد بالای افراد

کدوم یکی دقیقا یا شاید موردی خارج از اینها؟

hmgjob
شنبه 19 اسفند 1396, 10:57 صبح
این فرم مخصوص تردد کارکنان در یک شرکت هست که توسط پرسنل انتظامات استفاده میشه و این دوستان هر بار که می خواهند ورود و خروج کسی را ثبت کنند در یک فیلد تکست ساعت ورود یا خروج را وارد می کنند و در فایل دی بی اف ذخیره می شود.
سوال من این بود که یک دکمه و فقط همون یک دکمه در فرم برای هر نفر باشد مثلا به نام امیر امیری یک دکمه باشد و برای جواد جوادی هم یک دکمه مجزا باشد و همینطور برای هر پرسنل به همین شکل
در نهایت وقتی یک نفر وارد و یا خارج می شود با فشردن دکمه مختص به او ساعت سیستم در فایل دی بی اف ثبت شود
با توجه به اینکه ما برای هر نفر در فایل دی بی اف حداکثر پنج مرتبه ورود و خروج در نظر گرفته ایم که میشود ده فیلد در فایل دی بی اف
پس هر بار که دکمه مربوط به امیر امیری در فرم فشرده می شود می بایست به نوبت و ترتیب این ده فیلد در آنها ساعت ثبت بشود.

binyaz2003
شنبه 19 اسفند 1396, 20:16 عصر
خب شما به اشکال مختلف میتوانید این رو پیاده کنید. یک روش که میتوانه راه حلی آینده نگر هم باشه همونطور که در تصویر میبینید لیست کردن کارمندان در یک گرید و اضافه کردن ستونی حاوی یک دکمه است که در اونجا شما منطق برنامه تون رو قرار میدید و حتی میتوانید یک کادر جستجوی کاربر بالای اون قرار بدید و عکس کاربر هم در گرید نمایش بدید.
147776
راه ساده تر قرار دادن دکمه جداگانه زیر گرید هست.
گرچه فکر میکنم الان کوچکترین نهاد دولتی یک سری از دستگاه های حضور و غیاب دارند و من به شخصه ترجیح میدم که برنامه ام
اطلاعات اون دستگاه رو وارد کنه و روی اونها کار انجام بده به جای اینکه خودم این امکان رو دوباره در برنامه داشته باشم.

hmgjob
سه شنبه 22 اسفند 1396, 11:27 صبح
داخل فرم یک عکس داریم و زیر عکس یک دکمه که فشار میدیم و در بانک اطلاعاتی یک تایم مثل 12:10 ثبت میشه
داخل این دکمه چی بنویسیم که این اتفاق بیفته

binyaz2003
سه شنبه 22 اسفند 1396, 23:13 عصر
بسته به اینکه فیلد شما چی نوعی هست و جدول شما باز هست یا نه و یا رکورد جدید وارد میکنید یا فقط بروزرسانی میکنید فرق میکند.
به فرض اینکه شما رکورد جدید میسازید و نوع فیلد شما datetime باشه و اسمش time1 باشد:

use mytable
append blank
replace time1 with datetime()
use

به شما پیشنهاد میکنم این بلاگ (http://learnvfp.mihanblog.com/post/39)رو ببینید و همه شش ویدیو داخلش رو ببینید.

hmgjob
چهارشنبه 23 اسفند 1396, 14:13 عصر
بسیار ممنونم
حالا اگر نوع فیلد من متنی باشد فرقی ایجاد نمی کند؟

واگر بخواهیم تاریخ شمسی هم در فیلد های متنی وارد کنیم چطور انجام می شود؟