View Full Version : دلفی - هر روز به سمت مرگ
Delphi Skyline
پنج شنبه 27 مهر 1385, 21:00 عصر
با سلام ..
می خواستم ببینم چرا دلفی اینقدر داره بد پیش می ره . جواب فنی لازمه ...
مثلا هنوز هم ممکن نیست دات نت 2 به طور کامل توسط دلفی 2007 پشتیبانی شه .
الان دات نت 3 داره میاد اما دلفی هنوز در پی دات نت 2 (این هم شاید)
یا بعد از 2 3 سال تازه امکان نوشتن برنامه برای کامپکت فریمورک می خواد فراهم شه .
فکر کنم هیچ وقت نتونیم با این نوع روند توسعه با مایکروسافت و تکنولوژی های روز بریم جلو با دلفی .
باتشکر .
مهدی کرامتی
پنج شنبه 27 مهر 1385, 21:42 عصر
این بحث رو قبلا عمو اینپی در یک تاپیک دیگه که عطف به نامه های نیوزگروپ های بورلند داده بود مطرح کرده بود.
Mahmood_M
جمعه 28 مهر 1385, 00:16 صبح
سلام
اینم لینک تاپیکی که آقای کرامتی گفتند :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=38651
موفق باشید ...
مهدی کرامتی
جمعه 28 مهر 1385, 03:29 صبح
نه، منظورم این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=54324) بود.
Mahyaa
دوشنبه 14 اسفند 1385, 18:26 عصر
بهتره دیگه عنوان این تاپیک رو عوض کنیم :)
چون دلفی باز میگردد
موضوع مرتبط : خبرهای خوش برلند (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=61383) از آقای اینپرایز
soroush_vs
سه شنبه 15 اسفند 1385, 20:27 عصر
من که فکر نمیکنم این اتفاق برای دلفی عزیزم بیفته
شما در نظر بگیر اگه بخایم به انتشار Distribute نرم افزار فکر کنیم دلفی یکی از بهترین ابزار ها برای distribute آست.اگر دلفی این دات نت رو بزاره کنار متمرکز بشه روی ایده های جدید فکر میکنم خیلی میتونه موفق باشه
dkhatibi
چهارشنبه 16 اسفند 1385, 09:47 صبح
اینکه دلفی به سمت مرگ پیش می رود یا نه مهم نیست. مهم اینست که هنوز برای نوشتن برنامه های پایگاه داده که 90 درصد برنامه های بازار را تشکیل می دهند دلفی ابزار بسیار مناسبی خواهد بود.
زمانی که مرگ واقعی اون فرا رسیده باشد زمانی است که تولید دلفی متوقف شده باشد و در اون زمان هم مطمئن باشید بساری از دلفی استفاده خواهند کرد. اون زمان کیه خدا می دونه؟
Bahmany
چهارشنبه 01 فروردین 1386, 16:25 عصر
دلفی - هر روز به سمت مرگ
تو رو خدا دیگه از این تاپیک ها استفاده نکنید به جای استفاده از این تاپیک ها این این جور عناوین چیزهایی بگید که با دلفی کار می کنن حداقل امیدوار بمونن
CodeGear_Lover
پنج شنبه 02 فروردین 1386, 15:28 عصر
دلفی نه تنها به سوی مرگ نمیره بلکه به طرف کمال می ر.ود دلفی 2007 برای VCL ارائه شده است .ولی از این پس شما باید دلفی از CodeGear (http://www.codegear.com) بخواهید . Delphi for PHP محصول جدیدی برای مقابله با ASPX است و پیش بینی بسیار موفقیت آمیز باشد و به تواند رقبای خود به شدت به چالش بیاندازد.
Delphi Skyline
جمعه 03 فروردین 1386, 11:32 صبح
CodeGear چیز جدیدی نیست . همان تیم قدیمی است که زیر نظر بورلند اما جدا از آن به طور اختصاصی روی توسعه IDE ها کار می کنند و دیگه دوست ندارن خاطره دلفی 8 به بعد را زنده کنند . و شاهد این هستیم که کدگیر تمایل زیادی به توسعه Delphi for .NET نداره .
Delphi for PHP بیشتر رقیبی برای MS VS .NET است . Delphi for PHP یک IDE برای PHP است همراه با کتابخانه VCL .
Delphi Skyline
جمعه 03 فروردین 1386, 11:37 صبح
در ضمن عنوان این تاپیک مال زمان های گذشته است و الان که دلفی رو به سمت بیداری پیش می ره !!
ar.shirazi
یک شنبه 05 فروردین 1386, 22:55 عصر
دلفی ... عالی برای برنامه های تجاری کوچک روزمره ولی نامناسب برای پیاده سازی اصول شیء گرایی
با مایکروسافت نبودن که جرم نیست !!!
vcldeveloper
دوشنبه 06 فروردین 1386, 03:55 صبح
ولی نامناسب برای پیاده سازی اصول شیء گرایی
خوبه که اول تعریفی از اصول شی گرایی داشته باشید، و البته اونو ارائه بدید و بعد هچین اظهار نظر صریحی بکنید.
dkhatibi
یک شنبه 12 فروردین 1386, 11:19 صبح
خوبه که اول تعریفی از اصول شی گرایی داشته باشید، و البته اونو ارائه بدید و بعد هچین اظهار نظر صریحی بکنید.
منظورشون اصول دات نتی بوده
ar.shirazi
یک شنبه 12 فروردین 1386, 23:12 عصر
چشم .
1- امکان تعریف کلاس به همراه متد سازنده و مخرب
2- امکان ارث برس کلاسها از یکدیگر
3- امکان تعریف اینترفیس و ارث بری کلاسها از اینترفیس ها
4- امکان تعریف property ها و فیلدها
5- امکان تعریف فیلدها از نوع : public - private - protected
6- امکان تعریف ایندکسرها
7- امکان تعریف متدهای مجازی virtual و بازنویسی کردن این متدها در هنگام ارث بری
8- امکان تعریف متدهای بسته شده یا sealed به گونه ای که قابل بازنویسی نباشند
9 - امکان پیاده سازی چند ریختی یا پلی مرفیسم برای کلاسها و اینترفیسها
ضمنا ، شما به بنده بگویید ، آیا اگر کلاسی به نام Form1 داشته باشیم ، برای نمایش آن از کدی مثل Form1.Show استفاده کنیم ، از نظر اصول شیء گرایی این کار صحیح است یا نه ؟
Delphi Skyline
دوشنبه 13 فروردین 1386, 10:47 صبح
دلفی که یک شی گرا خالص نیست . و نیازی هم به خالص بودن نداره .
کد شی گرا خالص Show(form1) است .
دلفی یک زبان شی گرا است اما این بدان معنی نیست که شما مجبور به استفاده از آن باشید .
soroush_vs
دوشنبه 13 فروردین 1386, 19:55 عصر
دلفی ... عالی برای برنامه های تجاری کوچک روزمره
دلفی برای نوشتن هر نوع برنامه ای است نه فقط برای چیزی که شما میگی
ولی نامناسب برای پیاده سازی اصول شیء گرایی
شی ئ گرایی هیچ ربطی به کد نویسی نداره با سی هم میتونید شیءگرا برنامه بنویسید شیءگرایی یک مفهوم است سیستم عامل ویندوز هم شیءگراست
َشی گرایی تقلیدی از دنیای واقعی هم همینه
اما اگه بخایم با کلاسها شیءگرایی رو تعریف کنیم:
تعریف کلاس ها و ایجاد شیءی از کلاس ها یعنی شیءگرایی همین و همین.
vcldeveloper
سه شنبه 14 فروردین 1386, 09:46 صبح
- امکان تعریف کلاس به همراه متد سازنده و مخرب
2- امکان ارث برس کلاسها از یکدیگر
3- امکان تعریف اینترفیس و ارث بری کلاسها از اینترفیس ها
4- امکان تعریف property ها و فیلدها
5- امکان تعریف فیلدها از نوع : public - private - protected
6- امکان تعریف ایندکسرها
7- امکان تعریف متدهای مجازی virtual و بازنویسی کردن این متدها در هنگام ارث بری
8- امکان تعریف متدهای بسته شده یا sealed به گونه ای که قابل بازنویسی نباشند
9 - امکان پیاده سازی چند ریختی یا پلی مرفیسم برای کلاسها و اینترفیسها
تمام موارد فوق در دلفی پیاده سازی شده. البته نوع مقایسه شما یعنی: "عالی برای برنامه های تجاری کوچک روزمره ولی نامناسب برای پیاده سازی اصول شیء گرایی"، مقایسه غلطی هست. یعنی یک برنامه کوچک تجاری را نمیشه با استفاده از روش های شی گرا پیاده سازی کرد؟! چرا میشه.
دلفی یک زبان Hybrid هست، یعنی برخلاف Java و #C که برنامه نویس را وادار به ایجاد کلاس و تعریف هر چیزی به صورت شی و کلاس می کنند، دلفی مثل ++VC به برنامه نویس امکان میده به دلخواه خودش انتخاب کند که آیا از شی گرایی استفاده شود یا نه.
آیا اگر کلاسی به نام Form1 داشته باشیم ، برای نمایش آن از کدی مثل Form1.Show استفاده کنیم ، از نظر اصول شیء گرایی این کار صحیح است یا نه ؟
اگر منظور از Form1 کلاس Form1 باشه، نه شی Form1 که نمونه شی ایی ساخته شده از کلاس دیگه ایی (مثلا TForm1 ) هست، در اون صورت باید برای تعریف متدی مثل Form1.Show، که توسط کلاس فراخوانی میشه، نه نمونه شی ساخته شده از کلاس، از Class Function استفاده کرد.
چه از Class Function استفاده کرده باشید، چه Show یک متد معمولی از کلاس TForm باشه، دسترسی به آن و فراخوانی آن بصورت شی گرا صورت گرفته.
ali_delphi
یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:04 عصر
سلام.
من هم قبلا از Delphi استفاده می کردم تا اون نسخه 8 کذایی در اومد. حالم از اون نسخه به هم می خورد. کار با دلفی 7 رو ادامه دادم تا به دنیای زیبای متن باز (لینوکس) اومدم و هنوز هم هستم. در این دنیای جدید کد ابزار ها دست خودمونه تا هر کاری دلمون خواست باهاش بکنیم. نه مثل توربو پاسکال که بورلند یهو منقرضش کرد. Freepascal.org رو ببینید. خیلی امکانات قشنگتری داره. فقط یک محیط مجتمع گرافیکی کم داره که باید به فکرش بود.
ali_delphi
یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:04 عصر
راستی یادم رفت بگم که من الان از PHP و Java استفاده می کنم.
vcldeveloper
یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:36 عصر
اگر با دلفی بیشتر کار میکردی، متوجه میشدی که برخلاف VS مایکروسافت که هیچ سورسی باهاش نیست، سورس VCL دلفی به همراه دلفی ارائه میشه (نه کامپایلر و IDE).
در ضمن نسخه 8 فقط برای دات نت طراحی شده بود.
zighorat
یک شنبه 14 مرداد 1386, 19:31 عصر
با سلام خدمت مدیران ودوستان عزیز
من امروز عضو شدم و اصلا هم چیزی از برنامه نویسی نمی دانم ولی خیلی مشتاق این برنامه مخصوصا دلفی هستم . آیا آموزشی در این مورد در سایت هست
لطفا راهنمائی بفرمائید
درضمن اگر دراین تایپک جای گفتن این موضوع نبود ببخشید
متشکرم
vcldeveloper
یک شنبه 14 مرداد 1386, 22:35 عصر
من امروز عضو شدم و اصلا هم چیزی از برنامه نویسی نمی دانم ولی خیلی مشتاق این برنامه مخصوصا دلفی هستم . آیا آموزشی در این مورد در سایت هست
لطفا راهنمائی بفرمائید
درضمن اگر دراین تایپک جای گفتن این موضوع نبود ببخشید
سلام،
به سایت برنامه نویس خوش آمدید.
درست متوجه شدید، این تاپیک جای مطرح کردن سوال شما نبود. سوال شما قبلا چندین بار توسط کاربران دیگه در سایت پرسیده شده که می تونید با استفاده از ابزار جستجوی سایت اون تاپیک ها را پیدا کنید.
بطور کلی سایت هایی مثل برنامه نویس برای رفع اشکال افراد استفاده میشند، نه آموزش یک مبحث از ابتدا. برای یادگیری یک مبحث مثل برنامه نویسی دلفی، بهتره که با مطالعه کتاب شروع کنید و در صورت متوجه نشدن برخی موضوعات یا برخوردن به مشکل، آن را اینجا مطرح کنید.
لطفا بحث را در این تاپیک ادامه ندهید.
DelphiMan
دوشنبه 12 شهریور 1386, 12:35 عصر
اصلا چرا .NET مگه همین VCL چه مشکلی داره؟؟؟
شما می خواهید برنامه بنویسید پس باید از ابزار استفاده کنید حالا اونا میتونه Framework مایکروسافت دات نت باشه یا VCLهای دلفی....
من خودم که ترجیح میدم تا مجبور نشدم به سمت دات نت نرم هر چند که مدت زیادی روی اون کار کردم و چند برنامه هم نوشتم. ولی در کل دلفی نه تنها در حال مرگ نیست بلکه هر سال با ایده جدیدی دنیای برنامه نویسی رو متحول میکنه ...
موفق باشید
ghabil
سه شنبه 13 شهریور 1386, 21:57 عصر
بنظر منکه دات نت اجتناب ناپذیره ، امکاناتی که ارائه داده واقعا جامع هستند ، دلفی هم اگر آینده دورتر رو بینه باید روی دات نت بصورت جدی کار بکنه که خب اولین و شاید مهمترین نشونش همین Highlander (ورژن آخر دلفی دات نت) هست که قراره یکی دو ماه آینده بیاد.
rezamahdizadeh
جمعه 08 شهریور 1387, 16:30 عصر
دلفي 2007 با نصب و ساخت كامپوننتها مشگلات زيادي داره واقعا استفاده از آن آدم را پشيمان مي كنه
m-khorsandi
شنبه 09 شهریور 1387, 12:05 عصر
دلفي 2007 با نصب و ساخت كامپوننتها مشگلات زيادي داره واقعا استفاده از آن آدم را پشيمان مي كنه
من كامپوننتهایی كه روی دلفی 5 داشتم رو به دلفی 2007 منتقل كردم و به راحتی هم تغييرشون دادم و هم نصب كردم تا حالا هم با ساخت، نصب و استفاده از كامپوننتها هيچ مشكلی نداشتم و از دلفی 2007 هم راضی هستم. از دلفی 5 مثال زدم چون تغيير از يك نسخه خيلی قديمی كار سختی هست ولی انجام شد.
sasan_vm
شنبه 09 شهریور 1387, 12:10 عصر
این عقیده شماست و حتما برای شما محترم. :تشویق:
ولی بهتر است اگر به نرم افزاری مسلط نیستیم :چشمک: یا نمی توانیم با آن کار کنیم :چشمک: در مورد آن قضاوت نکنیم. :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.