PDA

View Full Version : سوال: چاپ حجم زیاد



ji ming u
یک شنبه 27 اسفند 1396, 21:41 عصر
من یه دیتاگرید دارم 8000 سطر دارم وقتی برای چاپ میفرستم 2 دقیقه کامپیوتر هنگمیکنه بعد گزارش چاپ میاد
راحل بهتری وچد نداره؟

ali_md110
دوشنبه 28 اسفند 1396, 09:35 صبح
8000 تا سطر دارید و اگر اندازه کاغذ A4 باشه تقریبا 150 صفحه پرینت یهویی ارسال میکنید برای چاپ
شما دلتون به حال چاپگره نمی سوزه؟:گریه:
ممکنه نحوه گزارش گیری و ارسال به پرینت و کدهای شما مشکل داشته باشه
آیا داده ها مستقیم از دیتاگراید به سمت گزارش ارسال میکنید یا از دیتابیس خوانده میشه؟
این تعداد رکورد در حالت عادی زیاد نیست

shahryari
دوشنبه 28 اسفند 1396, 09:44 صبح
سلام
اگه با کریستال گزارش میسازید، همینه
با استیمول بساز در کسری از ثانیه لود میشه

رامین مرادی
دوشنبه 28 اسفند 1396, 13:35 عصر
منم با آقای ali_md110 (http://barnamenevis.org/member.php?18325-ali_md110) موافقم. این حجم برای چاپ واقعا لازمه؟ در این مورد گزارش سازها خیلی تفاوت فاحشی رو نشون نمیدن. بازم برای آماده سازی زمان زیادی طول میکشه. سعی کنید با کاربر رو تشویق کنید داده ها رو فیلتر کنه.

ji ming u
دوشنبه 28 اسفند 1396, 23:18 عصر
8000 تا سطر دارید و اگر اندازه کاغذ A4 باشه تقریبا 150 صفحه پرینت یهویی ارسال میکنید برای چاپ
شما دلتون به حال چاپگره نمی سوزه؟:گریه:
ممکنه نحوه گزارش گیری و ارسال به پرینت و کدهای شما مشکل داشته باشه
آیا داده ها مستقیم از دیتاگراید به سمت گزارش ارسال میکنید یا از دیتابیس خوانده میشه؟
این تعداد رکورد در حالت عادی زیاد نیست

سلام بحث چاپ فیزکی گزارش نیست
من فقط میخام گزارش زودتر لود بشه و نمایش داده بشه

ji ming u
دوشنبه 28 اسفند 1396, 23:20 عصر
سلام
اگه با کریستال گزارش میسازید، همینه
با استیمول بساز در کسری از ثانیه لود میشه

سلام
میشه در مورد الگوریتم فرستادن اطلاعات به استیمول راهنمایی بفرمایید

mz6488
جمعه 03 فروردین 1397, 21:11 عصر
من یه دیتاگرید دارم 8000 سطر دارم وقتی برای چاپ میفرستم 2 دقیقه کامپیوتر هنگمیکنه بعد گزارش چاپ میاد
راحل بهتری وچد نداره؟
سلام اگه فقط میخواین نشون کاربر بدین بهتره که به جای گزارش گیری از گرید ویو استفاده کنید.بعدش قبل چاپ میتونید گریدویو رو فیلتر کنید و داده های نهایی رو بفرستید چاپ

mrali.jalali
دوشنبه 06 فروردین 1397, 10:37 صبح
می تونید خروجی را با استیمول کش کنید