View Full Version : سوال: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf
روح اله ذکاوت
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 00:46 صبح
با سلام خدمتت برنامه نویسان فاکس پرو یه بانک اطلاعاتی دارم به نام k1که در ان از فیلدهای date,,,,kala,,,,sum_vazn که فیلد dateاز نوع تاریخی بوده و kalaاز نوع کارکتربوده وsum_vaznاز نوع عددی میخوام یه گزارش تهیه کنم تو فاکس پرو تحت داس 2.6 که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان باشه چی کار کنم.تشکر
farhad_shiri_ex
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 12:55 عصر
اگر فاکس پرو 2.6 رو نصب دارید که یادمه که توی خودش یک report designer داشت کافی که یک گزارش جدید با اون ایجاد کنید و فایل dbf هم بهش بدید فکر کنم میتونستید wizrard هم اینکار کنید.
البته اگر کاراکتر های فارسی ندارید میتونید با ویژوال فاکس پرو هم گزارش درست کنید اونجا هم گزارش ساز داره...
روح اله ذکاوت
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 14:25 عصر
با سلام وتشکر بابت راهنماییتون اما من میخوام تاریخ انتخابی داشتم باشم که از تاریخ تا تاریخ باشه هرموقع که خواستم تاریخ انتخابی داشته باشم میشه کدنویسی شو اگه زحمتی نیست بگید یا با ااستفاده از اس کی ال کاتالوگ فاکس پرو راهنمایی کنید
farhad_shiri_ex
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 21:33 عصر
منظورتون از اس کیو ال کاتالوگ یعنی یک کوئری رو بانک بزنید!
خوب هر کوئری که بخواهید میتونید روی بانک تون بزنید و بعد گزارش دستورات زیر اجرا کنید!
فایل گزارش را کنار جدول کپی کنید و به روش زیر ازش خروجی بگیرید!
منتهی دوست عزیز تو ویژوال فاکس پرو 9 درست کردم واقعیت نه داس ندارم ونه فاکس تحت داس ....
SELECT * FROM K1 WHERE BETWEEN(K1.date,CTOD('01/01/1988'),CTOD('01/01/1988')) INTO CURSOR TMP
REPORT FORM K1 PREVIEW
REPORT FORM K1 FOR BETWEEN(K1.date,CTOD('01/01/1988'),CTOD('01/01/1988')) PREVIEW
اینجوری هم میتونید!
REPORT FORM K1 FOR BETWEEN(K1.date,{^1988-01-01},{^1988-01-01}) PREVIEW
روح اله ذکاوت
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 22:17 عصر
بازم تشکر ازراهنماییتون ولی این سه دستور همش تو فاکس پرو تحت داس اجرا میشه یا در ویندوز
farhad_shiri_ex
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 22:37 عصر
بازم تشکر ازراهنماییتون ولی این سه دستور همش تو فاکس پرو تحت داس اجرا میشه یا در ویندوز
عرض کردم که فاکس تحت داس ندارم!
باید در ویندوز و در محیط ویژوال فاکس پرو استفاده کنید.!
اگر در جدول کاراکتر فارسی نداشته باشید مشکلی نداره بانک تون رو باز میکنه ولی اگر کاراکتر های فارسی باشه بهم ریخته نشون میده که باید جدول رو کانورت کنید!
اگر هم که تحت داس بخواهید که من داس ندارم فکر نکنم دیگه کسی هم داشته باشه ولی روش ساخت توی فاکس داس هم تقریبا شبیه و همینطور نحوه استفاده از گزارش
روح اله ذکاوت
سه شنبه 11 اردیبهشت 1397, 23:16 عصر
اگر من اگه خواستم همین بانک اطلاعاتی رو شما دستور اس کیو الشو بهم داد ین تو ویزوال اجراکنم بایدتو یه پنجره کوچیک که سطر اول اون از تاریخ باشه وسطر دوم اون تا تاریخ را ازم بخواد اجرا کنم راستش کدنویسی این قسمت برام نا اشناست شما میتونید دستورشو بنویسید که من اجرا کنم میخوایید بانک اطلاعاتی رو بدم شما روش کد بنویسید
فیلدهای date,,,,kala,,,,sum_vazn که فیلد dateاز نوع تاریخی بوده و kalaاز نوع کارکتربوده وsum_vaznاز نوع عددی
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397, 00:51 صبح
یه برنامه میخواهید که تحت ویندوز خروجی برای نمایش ویا چاپ بده!
بانک تون رو برام پی ام کنید سعی میکنم براتون انجام بدم
روح اله ذکاوت
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397, 01:48 صبح
با استفاده از فایل jadid.dbf در کاتالوگ داده هایم را وارد میکنم تو قسمت اسکرین و بعد میرم قسمت کوایری یه گزارش درست کردم با استفاده از فایل jadid.dbf که خروجی گزارش فایل k2.dbf میده حالا تو خروجی این گزارش با استفاده از فایل k2.dbf میخوام تاریخ انتخابی داشته باشم
روح اله ذکاوت
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397, 08:39 صبح
سلام
بانک رو فرستادم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.