ورود

View Full Version : چنتا سوال در مورد فایربیس

mohajer68
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397, 17:43 عصر
سلام
چه تعداد یوزر می تونن همزمان از نوتیفیکیشن در فایربیس استفاده کنند ؟ چه مقدار پیام میشه در روز ارسال کرد به گوشی ها ؟ اگر از محدودیت گوگل بگذریم آیا میشه ظرفیت بیشتری رو خریداری کرد از ایران؟
فایربیس رو میشه برای چت استفاده کرد ولی سرویس ایرانی pushe هم میشه ؟ پوشه برای وب هم میشه استفاده کرد ؟ مثلا چیزی شبیه به web.telegram.org
ممنون

Nevercom
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397, 19:23 عصر
تا جایی که من اطلاع دارم محدودیتی در ارسال وجود نداره، FCM کاملاً رایگان هست و پلن پولی نداره و تنها محدودیت هم این هست که در هر درخواست ارسال، تنها ۱۰۰۰ registration_id رو میتونید ارسال کنید، یعنی برای ارسال پوش به ۱۰۰٫۰۰۰ نفر باید ۱۰۰ درخواست ارسال کنید.

FCM و پوشه مثل هم هستن، هر قابلیتی که بر پایه‌ی Push Notification باشه در هر دو قابل پیاده سازی هست.

گرچه میشه از Push Notification برای چت استفاده کرد، اما گزینه‌ی مناسبی نیست چون Push هیچ تضمینی برای آنی بودن (Realtime) نداره و ممکنه از چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشه تا پیام به دستگاه مخاطب برسه.

البته توجه داشته باشید که Firebase مجموعه‌ای از خدمات رو ارائه میده که یکیش پوش یا FCM هست. مثلاً Realtime Database که برای چت هم میشه ازش استفاده کرد، یک محصول جداست که پلن های پولی هم داره. اما چون شما فقط در مورد پوش صحبت می‌کنید، نیاز به اشاره به اون خدمات نیست.

در مورد پلتفرم وب، من چیزی در سایت پوشه پیدا نکردم.

mohajer68
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1397, 18:52 عصر
ممنون از توضیحات جامع و کاملتون
لطفا در مورد
Realtime Database هم راهنمایی کنید
کلا برای نوشتن یک سرویس چت که قابلیت بزرگ شدن داشته باشه (تعداد کاربراش نزدیک به 50.000 نفر برسه) چه تکنولوژی مناسب تره ؟
تلگرام تکنولوژیش و الگریتمش چیه ؟

MrP.k
سه شنبه 27 شهریور 1397, 15:30 عصر
ممنون از توضیحات جامع و کاملتون
لطفا در مورد
Realtime Database هم راهنمایی کنید
کلا برای نوشتن یک سرویس چت که قابلیت بزرگ شدن داشته باشه (تعداد کاربراش نزدیک به 50.000 نفر برسه) چه تکنولوژی مناسب تره ؟
تلگرام تکنولوژیش و الگریتمش چیه ؟

متاسفانه realtime database رو برای ایرانیان تحریم کردن و نمیشه ازش استفاده کرد
ولی چیز بسیار خوبی هست و براحتی میشه باهاش یه برنامه چت درست کسد
البته به دلیل همون تحریم که گفتم کاربران ایرانی نمیتونن ازش استفاده کنن