View Full Version : کمک : این برنامه رو اجرا کنین
rouzbeh
شنبه 18 بهمن 1382, 15:59 عصر
سلام
من قبلا با یه isp وقتی این برنامه رو اجرا میکردم . اجرا می شد ولی حالا که isp را عوض کردم نمی شه .
در اون ادرس بار از خودتون ادرسهای وب مختلف رو امتحان کنید. ببینین به اون سایت میره یانه؟
لطفا نتیجه رو به من اعلام کنین
jannati
یک شنبه 19 بهمن 1382, 07:27 صبح
من اجرا کردم و مشکلی نداشت! :)
rouzbeh
یک شنبه 19 بهمن 1382, 15:05 عصر
ا سلام خانم جنتی .
با زحمتای ما.
راستش اره من هم تو یه کامپیوتر دیگه اجرا کردم و خوب کار کرد .
ولی من تو ویندوز xp کامپیوترم هر چی اجرا میکنم نمیشه . به هیچ ادرسی رو باز نمیکنه .
فکر میکنم کار این برنامه امنیتی اینترنت نورتون باشه که نصب کردم . ولی سرعت سیستم رو پایین می اورد برای همین از دایرکتوری پاکش کردم . یونیستال نکردم . حالا قسمتی از فایلاش هم مونده نمیدونم کجا .. باز اجرا میشه و خطا میده.
به نظر شما حالا من چیکار کنم ؟
کجا رو اون کار کنم چون وقتی رو سورس برنامه تو یه ویندوز دیکه کار میکردم خطا میده که بعضی از فایلها رو پیدا نکردم ..
از هر جایی یه بلایی سرم میاد تو این گرفتاری اخه .. :(
jannati
یک شنبه 19 بهمن 1382, 15:40 عصر
من فکر میکنم همین نورتون که unistallنکردی باشه.چون وقتی از دایرکتوری پاک کردی یکسری از فایلها پاک شده که برای اتصال firewall به اینترنت نیازه .اگر تونستی روی xpیک دستگاه دیگه اجرا کن یا توcontrol panelحذفش کن یا نهایتا باید در registeriویندوزت پاکش کنی.البته اینم بگم که من کد شما را ندیدم.ولی حتما از web browserاستفاده کردید .نه؟
:wink:
rouzbeh
یک شنبه 19 بهمن 1382, 15:47 عصر
بله درسته .
خانم جنتی موفق شدم .
همین الان از رجیستری ویندوز هرچی فایل مشکوک به این نام بود پاک کردم و وقتی راه اندازی کردم . درست شد الان عمل میکنه .
خدا یا شکرت که درست شد.
jannati
دوشنبه 20 بهمن 1382, 07:44 صبح
عالیه!مبارک باشه :P :wink: :تشویق:
rouzbeh
دوشنبه 20 بهمن 1382, 07:54 صبح
متشکرم و مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.