ورود

View Full Version : نحوه نصب پکیج در اناکندا

shabgardetanha
شنبه 22 اردیبهشت 1397, 09:59 صبح
سلام
من تازه پایتون رو شروع کردم
anaconda روروی ویندوز نصب کردم
حالا چطور باید کیج textblob , NLTK v, رو نصب کنم
و یک فایل اکسل رو بتونم باز کنم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ممنون

arashsoft
پنج شنبه 14 تیر 1397, 22:43 عصر
سلام Anaconda Prompt را اجرا بفرمایید
و دستور زیر را وارد کنید

// نصب textblob

conda install -c conda-forge textblob

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

// نصب nltk

conda install -c anaconda nltk

aviiin
دوشنبه 09 مهر 1397, 02:01 صبح
سلام دوستان ،من از jupyter notebook برای اجرای دستورات پایتون استفاده میکردم .اما 10روزه فقط یک صفحه سفید باز میشه .آناکوندا رو هم حذف و نصب کردم .لطفا اگه کسی دلیلش رو میدونه کمک کنه.پایان نامه م همینجور مونده .ممنون:گریه::گریه::گریه:

HMD-FA
دوشنبه 16 مهر 1397, 17:09 عصر
این مسئله به سوکت باز شده ی جوپیتر مربوطه، اگه پسورد روی Jupyter نذاشتی، با خارج شدن و انتخاب مجدد آیکون جوپیتر به احتمال زیاد مشکلت حل میشه. اگر حل نشد پیغام روی prompt خود جوپیتر و ببین چیه.

aviiin
یک شنبه 22 مهر 1397, 13:54 عصر
خیلی ممنون با این روشم حل نشد.اما پیغامی که گفتین رو نگاه کردم تونستم درستش کنم .به دلیل به روز رسانی مرورگر و ریست شدن اطلاعات آن به صورت خودکار ان رو باز نمیکرد.باید آدرس رو بعد از هربار باز کردن رو مرورکر کپی کنم.مشکل من اینجوری حل شد.ممنون:لبخندساده::لبخندسا ده::لبخندساده:

ali_ins
سه شنبه 23 بهمن 1397, 23:22 عصر
سلام
من تازه پایتون رو شروع کردم
anaconda روروی ویندوز نصب کردم
حالا چطور باید کیج textblob , NLTK v, رو نصب کنم
و یک فایل اکسل رو بتونم باز کنم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ممنون
سلام منم تازه کارم تو پایتون و آناکندا نصب کردم میخوام یه پکیج پایتون بهش اضافه کنم پکیج (pymnet) من این پکیج رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجور بهش اضافه کنم اگه ممکنه کمکم کنید