ورود

View Full Version : تبدیل کدهای فاکس‌پرو 2.6 به ویژوال فاکس‌پرو

A.Farzin
یک شنبه 30 مهر 1385, 18:55 عصر
با سلام
من برنامه‌های زیادی در طول چندین سال در زمینه حسابداری در فاکس‌پرو 2.6 (تحت داس) نوشته‌ام که مجموعه آنها با همدیگر یک پروژه نسبتا بزرگ را تشکیل می‌دهد.
اخیرا تصمیم گرفته‌ام که کارم را به فاکس‌پرو های تحت ویندوز منتقل کنم. برای این منظور، مبدلی نوشته‌ام که کلمات فارسی بکاررفته در متن برنامه‌ها را به فارسی تحت ویندوز تبدیل می‌کند.
ولی به نظرم می‌رسد غیر از این مشکلات اساسی‌تری هم داشته باشم، از جمله گزارشها.
می‌خواستم ببینم که آیا کسی تجربه تبدیل یک برنامه فاکس‌پرو 2.6 به فاکس‌پرو ویژوال را داشته است.
ممنون

rezaTavak
دوشنبه 01 آبان 1385, 10:09 صبح
تفاوتها خیلی بیشتر از این است.

در مورد گرفتن متن باید از کنترلهای ویندوز استفاده کنید استفاده از @ say...get توصیه نمیشه.

راست به چپ پشتیبانی میشه نیازی به کار اضافی نیست

گزارشات هم باید از نو ساخته بشه. همینوطر منوها

فقط prg هایی که در آن از رابط کاربر استفاده نشده است بدون تغییر است.

rezakhj
دوشنبه 01 آبان 1385, 11:27 صبح
A.Farzin
من هم وضعیت شما را دارم و با برنامه هام خیلی ور رفتم ولی خوب نشد در نهایت به این نتیجه رسیدم که برنامه ها را با ویژوال باز نویسی کنم . البته اوایل کمی سخت بود .
البته نگران نباشید آنقدر که در داس مشکل داشتید در ویژوال نخواهید داشت . خیلی سریع می توانید برنامه خود را بازنویسی کنید هم زیبا تر و هم کارامدتر و البته مشتری پسندتر
دیگر برای طراحی گزارشات آنقدر نیاز به صرف وقت نیست .
برای طراحی صفحه ورود اطلاعات هم نیاز به کدنویسی های زیادی ندارید همان مشکلاتی که در فارسی نویسی به توابع شرکت نفت داشتیم ( تعریف سطر و ستونها برای ورود اطلاعات)

ضمنا می توانید از بخشهای محاسباتی برنامه داس خودتان استفاده کنید البته با کمی تغییر

ولی در نهایت باید با ویژوال زیاد کار کنید خیلی بیشتر از داس ولی کار در محیط ویژوال جذاب تر و شیرین تر از داس است و مطمئن باشید شما را راضی خواهد کرد