ورود

View Full Version : نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

Iman7228
یک شنبه 30 اردیبهشت 1397, 01:04 صبح
با سلام خدمت اساتید.طاعات و عبادات شما قبول.
ببنید دوستان، من ۴ تا جدول با مشخصات زیر دارم:
۱- جدول regnewmoshtari شامل فیلدهایshhesab,name,family,codemelli,shhesa b,fathername
س
۲- جدول tblvarizbardasht شامل فیلدهای shhesab,variz,bardasht

۳- جدول tblvam شامل فیلدهای idvam,shhesab,bardasht,tarikh,karmozd,idv

۴- جدول tblaghsat شامل فیلدهای idvam,shhesab,variz,tarikhsarresid

این بود مشخصات جدولهای من.
حالا من میخام ازین ۴ جدول کوئری بگیرم و برخی از فیلدهاشو تو دیتاگریدویو نمایش بدم.

گزینه هایی که باید در دیتاگریدویو نمایش داده بشه :

نام و نام خانوادگی، شماره حساب، مانده حساب،مانده وام، اختلاف بین مانده حساب و مانده ی وام(vam - mojodi)

اگه ممکنه راهنمایی کنین.
من دو کوئری گرفتم به صورت مجزا، اما نمیتونم باهم ادغام کنم.

danialafshari
یک شنبه 30 اردیبهشت 1397, 01:54 صبح
با سلام
لطفاً در بخش مناسب سوالتون رو مطرح کنید و بجای نام بردن از فیلدها و جداول Script بانک رو قرار بدید
طراحی جداولتون به کل اشتباس و نرمال سازی اصلاً رعایت نشده و به شدت افزونگی داده داره
شما جدول مشتری رو دارید چرا مدام نام و نام خانوادگی و شماره حساب رو تکرار میکنید؟! کافیه IDMoshtari رو به عنوان کلید خارجی در جدول دیگه قرار بدید
وقتی جداولتون اشتباس یعنی ارتباطاتش هم اشتباس و در کل کوئریتون هم اشتباس شما نیاز به یک حدول وسط دارید که توی جداولتون نمیبینم ابتدا طراحیتون رو درست کنید که میتونید در بخش طراحی sql مطرح کنید
موفق باشید

Iman7228
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397, 19:37 عصر
موارد اضافه رو حذف کردم.ممنون از شما.

اینم اسکریپتش :

private void taraz()
{
DataTable DT = new DataTable();

SqlDataAdapter DAL1 = new SqlDataAdapter("SELECT tblregnewmoshtari.shhesab, tblregnewmoshtari.name,tblregnewmoshtari.family as namefamily, tblregnewmoshtari.codemelli, Sum(tblvarizbardasht.variz)-Sum(tblvarizbardasht.bardasht) AS Mandeh FROM tblvarizbardasht INNER JOIN tblregnewmoshtari ON tblvarizbardasht.shhesab = tblregnewmoshtari.shhesab GROUP BY tblregnewmoshtari.shhesab, tblregnewmoshtari.name+ ' '+ tblregnewmoshtari.family, tblregnewmoshtari.name, tblregnewmoshtari.family, tblregnewmoshtari.codemelli", scn);

DAL1.Fill(DT);
dataGridViewX1.DataSource = DT;

DataTable DT2 = new DataTable();
SqlDataAdapter DAL2 = new SqlDataAdapter("SELECT Sum(tblaghsat.mablaghghest)-Sum(tblaghsat.variz) AS MandehVam FROM tblaghsat GROUP BY tblaghsat.shhesab", scn);

DAL2.Fill(DT2);
dataGridViewX2.DataSource = DT2;
}

mmbguide
سه شنبه 01 خرداد 1397, 11:26 صبح
تاپیک زیر رو دنبال کنید

http://barnamenevis.org/showthread.php?548768-%D8%AA%D8%B9%DB%8C%DB%8C%D9%86-DataTable-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-Cross-Table-Query