View Full Version : اتصال اکسس به ووکامرس
lorzadehj
چهارشنبه 02 خرداد 1397, 05:45 صبح
با سلام خدمت اساتید
من می خواهم یک خروجی آنلاین از اطلاعات ووکامرس در اکسس داشته باشم
خیلی گشتم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم
البته می تونم اکسس رو به phpmyadmin و دیتابیس متصل کنم ولی ظاهرا ووکامرس قسمتهای مخفیی داره که من ازش بی خبرم
به طور مشخص وقتی از سایت خرید می کنم هیچ اطلاعاتی در دیتابیس ووکامرس ثبت نمی شه
متشکر می شم اگر کسی کمکم کنه
Mehr@ban
جمعه 04 خرداد 1397, 17:34 عصر
سلام
میشه در مورد اتصال اکسس به phpMyAdmin یه آموزشی بذاری؟
جالب بود برام
lorzadehj
جمعه 04 خرداد 1397, 18:28 عصر
سلام Mehr@ban عزیز
من این کار رو توسط odbc ویندوز انجام می دهم ولی حتما باید این قابلیت رو هاستتون داشته باشه
یاعلی
Mehr@ban
جمعه 04 خرداد 1397, 19:27 عصر
ممنون
ولی من روی ویندوز 7 فقط قابلیت SQL Server رو دارم
اگر محتوای آموزشی در اختیار دارین یا فرصت آماده کردنش رو دارین ممنون میشم به اشتراک بذارین و زحمتش رو بکشید
lorzadehj
جمعه 04 خرداد 1397, 23:48 عصر
اول باید odbc ویندوز رو آپدیت کنید و بعد مراحل آموزش تصویری رو انجام بدهید
https://azaronline.com/blog/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-mysql-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-odbc/
بعد از درست کردن کانکشن توسط odbc حالا اکسس رو باز می کنیم و در تب های بالا به تب external data رفته و گزینه odbc database رو زده و قسمت دوم یعنی link to the data source by creating a linked table زده و اوکی می کنیم سپس در پنچره باز شده در تب machine data source کانکشن ساخته شده را انتخاب کرده و اوکی می کنیم و به همین راحتی به کل جدولهای دیتابیس منتخب وصل می شویم و می توانیم هم ویرایش کرده وهم اطلاعات اضافه کنیم
آقا خداییش من که پدرم در اومد تا تونستم همین کار رو انجام بدم چون منابع فقط تا ساختن odbc هست و دیگه نمی گند اکسس رو باید چیکار کرد
موفق باشید
mazoolagh
شنبه 05 خرداد 1397, 12:27 عصر
با سلام خدمت اساتید
من می خواهم یک خروجی آنلاین از اطلاعات ووکامرس در اکسس داشته باشم
خیلی گشتم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم
البته می تونم اکسس رو به phpmyadmin و دیتابیس متصل کنم ولی ظاهرا ووکامرس قسمتهای مخفیی داره که من ازش بی خبرم
به طور مشخص وقتی از سایت خرید می کنم هیچ اطلاعاتی در دیتابیس ووکامرس ثبت نمی شه
متشکر می شم اگر کسی کمکم کنه
چند نکته هست که باید روشن بشه:
یکم: در واقع اکسس رو به phpmyadmin وصل نمیکنین (چون بی معنی هست) - به mysql ارتباط میدین
دویم: پلاگین هایی مثل ووکامرس که اپن سورس هستن هیچ چیز مخفی ندارن. باید مستنداتش رو با دقت بخونین و ساختار دیتابیسش رو پیدا کنین
سیم: نوشتین "وقتی خرید میکنم" - ولی این برای فروشنده هاست
چهارم: پرسش در کل به اکسس هم مربوط نمیشه - مشکل شما با دیتابیس اصلی هست و اینکه سازوکار عملیات فروش چجوری انجام میشه
lorzadehj
شنبه 05 خرداد 1397, 21:42 عصر
mazoolagh گرامی
ممنون که جهت راهنمایی من مطلب گذاشتید
راهش رو خودم با سختی و کوشش پیدا کردم
m3ha2@yahoo.com
یک شنبه 06 خرداد 1397, 19:45 عصر
اون قدری که بنده میدونم
اطلاعات سفارشات ووکامرس داخل دیتابیس mysql ذخیره نمیشه
AbbasSediqi
یک شنبه 13 خرداد 1397, 01:39 صبح
با سلام خدمت دوستان
دوست گرامی اطلاعات ووکامرس در دیتابیس mysql ذخیره میشه
از این لینک اطلاعات مدل دیتابیس ووکامرس رو بدست بیارید
https://stackoverflow.com/questions/36965352/woocommerce-finding-the-products-in-database
یا حق
lorzadehj
سه شنبه 22 خرداد 1397, 17:48 عصر
اطلاعات کلی ووکامرس توی دیتابیس mysql ذخیره نمی شه بلکه باید با api و کدهای php خود ووکامرس استخراج بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.