ورود

View Full Version : گفتگو: نظرات در باره ساخت آلبوم تصاویر

r4hgozar
جمعه 18 خرداد 1397, 18:57 عصر
سلام دوستان.

روش اول: من در گذشته آلبوم تصاوی رو از یک رابطه یک به چند بین آلبوم و تصاویر درست می کردم. و برای هر آلبوم چند تصویر آپلود میشد.

روش دوم:اما تو برنامه نویسی جدیدم اومدم و یک آپلودر درست کردم و از قبل عکس ها آپود شده و بعد ساخت یک آلبوم شما میاین و فقط تعدادی عکس رو انتحاب می کنید تا آلبوم ساخته بشه.
در روش دوم من نیاز به یه table جدید دارم..
در روش دوم اگه من بخوام از 2 دیتابیس واکشی اطلاعات بکنم و بعد البوم تصاویر رو نشون بدم باعث کندی سرعت لود صفحه نمی شه؟

روش سوم: یه روشی هم به ذهنم اومد که در کلاس image یک pid بزارم و هر بار که عکس انتخاب شد edit کنم و این فیلد رو پر کنم. که این هم دردسر خودش رو داره.

به نظر شما کدوم روش بهتره؟؟
دوستان تجربه بهتری دارن؟

سعید کشاورز
جمعه 18 خرداد 1397, 22:27 عصر
سلام.
به نظر من بهترین روش برای ساخت آلبوم تصاویر به این صورت هست که یه جدول برای آلبوم در نظر گرفته میشه که شامل یه سری فیلد هست مثل نام آلبوم، تاریخ ایجاد، ترتیب نمایش و ...
یه جدول هم واسه تصاویر آلبوم .. توی جدول دوم فقط دوتا فیلد داریم : Album ID , Imagepath
حالا مثلا یه آلبوم میتونه 100 تا عکس داشته باشه و یا یه دونه عکس.. خود من از این روش استفاده میکنم.
وقتی هم میخام ایجاد آلبوم رو انجام بدم یه دکمه آپلو توی صفحه میذارم که کاربر میتونه چندین عکس انتخاب کنه.. وقتی دکمه ذخیره زده میشه با یه حله For میام اون تصاویر رو توی هاست ذخیره و اطلاعات رو توی جدول دوم insert میکنم.

r4hgozar
شنبه 19 خرداد 1397, 22:51 عصر
سلام.
به نظر من بهترین روش برای ساخت آلبوم تصاویر به این صورت هست که یه جدول برای آلبوم در نظر گرفته میشه که شامل یه سری فیلد هست مثل نام آلبوم، تاریخ ایجاد، ترتیب نمایش و ...
یه جدول هم واسه تصاویر آلبوم .. توی جدول دوم فقط دوتا فیلد داریم : Album ID , Imagepath
حالا مثلا یه آلبوم میتونه 100 تا عکس داشته باشه و یا یه دونه عکس.. خود من از این روش استفاده میکنم.
وقتی هم میخام ایجاد آلبوم رو انجام بدم یه دکمه آپلو توی صفحه میذارم که کاربر میتونه چندین عکس انتخاب کنه.. وقتی دکمه ذخیره زده میشه با یه حله For میام اون تصاویر رو توی هاست ذخیره و اطلاعات رو توی جدول دوم insert میکنم.

سلام اقا سعید این درسته، من این روش رو قبلا کار می کردم
اما اشکالی که اینجا وجود داره اینه که یک عکس می تونه در چند جا استفاده بشه و در این صورت چند بار آپلود میشه
من دارم کاری می کنم از لود چند باره عکس جلوگیری بشه.

سعید کشاورز
یک شنبه 20 خرداد 1397, 09:14 صبح
سلام اقا سعید این درسته، من این روش رو قبلا کار می کردم
اما اشکالی که اینجا وجود داره اینه که یک عکس می تونه در چند جا استفاده بشه و در این صورت چند بار آپلود میشه
من دارم کاری می کنم از لود چند باره عکس جلوگیری بشه.
سلام..
خب اینجا شما ماهیت آلبوم رو زیر سوال میبرین..چون یه نفری که مدیر سایته مثلا میاد آلبوم نمایشگاه الکامپ سال 96 رو میسازه.. حالا دیگه توی آلبوم بعدی که نمایشگاه الکامپ سال 97 که نباید بیاد عکسای 96 رو آپلود بکنه درسته؟
پس این چیزی که شما میگین بحثش فرق میکنه و باید به این صورت عمل کنید که یه جدول مجزا برای تصاویر در نظر میگیرید..یه جدول مجزا هم برای آلبوم.. حالا یه جدول واسط هم این وسط در نظر میگیرید که میشه رابطه چند به چند.. حالا از طریق یه فرم فقط عکس آپلود میکینید و از طریق یه فرم دیگه که کارش ایجاد آلبوم هست یه گزینه میذارید برای انتخاب تصاویر اون آلبوم.. اینجوری میتونید از یه عکس توی آلبوم های مختلف استفاده کنید.

r4hgozar
یک شنبه 20 خرداد 1397, 22:17 عصر
سلام..
خب اینجا شما ماهیت آلبوم رو زیر سوال میبرین..چون یه نفری که مدیر سایته مثلا میاد آلبوم نمایشگاه الکامپ سال 96 رو میسازه.. حالا دیگه توی آلبوم بعدی که نمایشگاه الکامپ سال 97 که نباید بیاد عکسای 96 رو آپلود بکنه درسته؟
پس این چیزی که شما میگین بحثش فرق میکنه و باید به این صورت عمل کنید که یه جدول مجزا برای تصاویر در نظر میگیرید..یه جدول مجزا هم برای آلبوم.. حالا یه جدول واسط هم این وسط در نظر میگیرید که میشه رابطه چند به چند.. حالا از طریق یه فرم فقط عکس آپلود میکینید و از طریق یه فرم دیگه که کارش ایجاد آلبوم هست یه گزینه میذارید برای انتخاب تصاویر اون آلبوم.. اینجوری میتونید از یه عکس توی آلبوم های مختلف استفاده کنید.

اقا سعید سوالا من رو خوب نخوندی :لبخند:
من این کار ها رو انجام دادم. ماهیت آلبوم رو هم بهم نزدم. بخاطر اینکه در همون صفحه دکم آپلود وجود داره وطرف می تونه هر چند تا عکس که بخواد دوباره لود کنه.

من از نظر خودم 3 تاروش گفتم و خواستم دوستان تجربیاتشون رو بگن. مهم پیاده سازیش نیست.
من به هر چند روش بالا پیاده سازی رو انجام دادم.