View Full Version : سوال: ایجاد صفحات ایستا در MVC
m.faghdani
سه شنبه 22 خرداد 1397, 17:37 عصر
وب سایتی دارم که جدا از صفحات داینامیک که با کنترلر و رندر کردن view ایجاد می شن ، یه سری صفحه استاتیک داره ولی این صفحات باید قابلیت ویرایش داشته باشن
مثلا صفحه درباره ما و یا تماس با ما که فقط می خوام با استفاده از Role در identity اجازه ویرایشش رو به یه سری از کاربرا بدم
اما این صفحات اطلاعات داینامیکی ندارن که بخوام به دیتابیس وصلشون کنم
راه حل چیه؟
آیا میشه یه صفحه .html ساخت و بعد با چک کردن نام یا نقش کاربر قابلیت inline edit در ویرایشگری مثل CKEditor رو براش فراهم کرد؟
سه شنبه 22 خرداد 1397, 22:57 عصر
سلام.
تو asp mvc عموما این کار نمیشه انجام داد.
اما در asp core صفحات razorpage برای همین طراحی شده.
hakim22
سه شنبه 22 خرداد 1397, 23:09 عصر
شما به راحتی می توانید یک ویو داشته باشید که همه ی محتویاتش از یک صفحه ی وب دیگه خونده میشه.
معمولا این صفحات باید در قابل جاری سایت قرار بگیرن و درون layout اصلی جای گذاری میشن. اما اگر صفحه کاملا از بقیه قسمتهای سایت متفاوت هست می توانید مقدار Layout ویو رو روی null تنظیم کنید.
به نظر من یک جدول ساده درست کنید که نام صفحه و محتوای درون اون رو در دیتابیس ذخیره میکنه. بعد برای هر صفحه از دیتابیس بخونید. در پنل ادمین هم گزینه ای بزارید که مدیر بتونه CKEditor رو فعال کنه و محتوا رو تغییر بده.
البته صد در صد میشه فایل html در فولدر Content قرار بدید و بعدا در ویو محتوای اون رو با Html.Raw نمایش بدید.
mohsen.j1990
پنج شنبه 24 خرداد 1397, 02:33 صبح
با سلام دوست عزیز . به نظر بنده یک جدول برای تمامی صفحات استاتیکتون ایجاد کنید و اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره کنید بهترین روش هست.امما میتونید فایل های html رو در فولدر content بزارید و از اونجا بارگذاری کنبد و تغیرات کاربر رو همونجا overwrite کنید.
m.faghdani
پنج شنبه 24 خرداد 1397, 09:43 صبح
با سلام دوست عزیز . به نظر بنده یک جدول برای تمامی صفحات استاتیکتون ایجاد کنید و اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره کنید بهترین روش هست.امما میتونید فایل های html رو در فولدر content بزارید و از اونجا بارگذاری کنبد و تغیرات کاربر رو همونجا overwrite کنید.
جزئیات این جدول به چه صورت هست؟
routing چطوه انجام می شه؟
m.faghdani
پنج شنبه 24 خرداد 1397, 09:44 صبح
شما به راحتی می توانید یک ویو داشته باشید که همه ی محتویاتش از یک صفحه ی وب دیگه خونده میشه.
معمولا این صفحات باید در قابل جاری سایت قرار بگیرن و درون layout اصلی جای گذاری میشن. اما اگر صفحه کاملا از بقیه قسمتهای سایت متفاوت هست می توانید مقدار Layout ویو رو روی null تنظیم کنید.
به نظر من یک جدول ساده درست کنید که نام صفحه و محتوای درون اون رو در دیتابیس ذخیره میکنه. بعد برای هر صفحه از دیتابیس بخونید. در پنل ادمین هم گزینه ای بزارید که مدیر بتونه CKEditor رو فعال کنه و محتوا رو تغییر بده.
البته صد در صد میشه فایل html در فولدر Content قرار بدید و بعدا در ویو محتوای اون رو با Html.Raw نمایش بدید.
اگر نمونه کد یا آموزشی دارید ممنون می شم لینک بدین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.