View Full Version : ایندکس شدن بهتر سایت در متورهای جستجو
tabib_m
سه شنبه 02 آبان 1385, 18:47 عصر
سلام
من بنا به تجربه و مسائلی که توی برنامه های حرفه ای (مثل همین vbullein) دیدم، به این نتیجه رسیدم که صفحات استاتیک بهتر از صفحات داینامیک در موتورهای جستجو ایندکس میشن.
درسته؟
یکی از سایتهای که من روش کار کردم ، بعد از مدتی تغییراتی توش انجام دادم که نیاز به این مسئله داشت که توی یو آر ال همه ی صفحات سایت از ارسال متغیرها به وسیله ی "?" استفاده بشه.
بعد از این که این کار رو کردم
متوجه شدم که نتایجی که گوگل برای این سایت میده ، شدیدا کم شده.
آیا این کاری که من کردم باعث این مسئله شده؟
توی vbulletin ، اگر دقت کنید ، یک لینک پایین صفحه هست : آرشیو
و توی اون ، تمام اطلاعات سایت ، به صورت استاتیک ساخته شده و قابل مشاهده س.
احتمال دادم که این کار به جز آرشیو مطالب بودن ، تأثیر زیادی توی ایندکس شدن اطلاعات فروم داشته باشه.
حالا برای سایت مذکور ، من نمیتونم این کار رو بکنم. آیا راه ساده تری هست؟
چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
یا بهتر بگم:
چه کار باید کرد که سایت خیلی خوب ایندکس بشه و توی نتایج گوگل (و بقیه ی موتورهای جستجو) بیشتر و بهتر بیات؟
ممنون ، موفق باشید
cybercoder
چهارشنبه 03 آبان 1385, 12:03 عصر
1- link دادن به سایت و آدرس ها در سایت های دیگر
2- استفاده از برنامه هایی که به معرفی سایت می پردازند.
موفق باشید.
tabib_m
چهارشنبه 03 آبان 1385, 20:21 عصر
ممنون از راهنمایی
2- استفاده از برنامه هایی که به معرفی سایت می پردازند.
یعنی چی؟
مثلا چه برنامه ای؟
من بنا به تجربه و مسائلی که توی برنامه های حرفه ای (مثل همین vbullein) دیدم، به این نتیجه رسیدم که صفحات استاتیک بهتر از صفحات داینامیک در موتورهای جستجو ایندکس میشن.
اصلا این مسئله که گفتم درست هست یا نه؟
Jobfa-Seo
شنبه 31 فروردین 1387, 00:52 صبح
صفحات با پسوند htm , html از امتیاز بالائی در ایندکس شدن برخوردارند
موتورهای جستجو بیشتر دوست دارند تا در آدرس دهی از ؟ استفاده نشود یعنی به شکل دیگری آدرس دهی شود بهتر است
eAmin
شنبه 31 فروردین 1387, 12:22 عصر
سلام.
امیدوارم تبلیغ به حساب نیاد!
search engin (http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1973147&postcount=18)
یا
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35769
Ali_ix
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 22:02 عصر
عبارت صفحه داینامیک یا استاتیک شاید خیلی درست نباشه. search engineها به URLها کار دارند! حالا میخواد پشتش محتوای پویایی باشه یا نه!
پسوند فایل هم برخلاف تصور عام! تاثیر خیلی زیادی نداره. (من شخصا فکر میکنم *هیچ* اهمیتی نداره).
URLهای تمیز، کدهای (html) تمیز، استاندارد و معنایی و در نهایت لینکهای ورودی و خروجی مفید* از موثرترین عوامل هستند.
* اینطور که شایع هست، spiderها توه خیلی بیشتری به لینکهای داخل متن و محتوای اصلی صفحات میکنند تا لینکهایی در حاشیه. مثلا اهمیت یک لینک در یک پست وبلاگ بیشتر از لینکی در sidebar اون وبلاگه.
twelve
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 23:35 عصر
عبارت صفحه داینامیک یا استاتیک شاید خیلی درست نباشه. search engineها به URLها کار دارند! حالا میخواد پشتش محتوای پویایی باشه یا نه!
اگر منظورتون اینه که ? در URL هیچ تاثیری نداره ، اشتباه می کنید ، Spider ها به محض برخورد با ? بلوکه میشن (البته بعضی از روبوتهای Spider تا حدودی این قانون رو رعایت نمیکنند)
اینطور که شایع هست، spiderها توه خیلی بیشتری به لینکهای داخل متن و محتوای اصلی صفحات میکنند تا لینکهایی در حاشیه
اینطور نیست ، Spider ها همه لینکها رو به یک چشم نگاه میکنند! فقط لینکهایی که در صفحه اصلی سایت (Default) وجود دارند ، در رنکینگ اون سایت نقش مثبت تری رو ایفا می کنند.
نقل قول:
اصلا این مسئله که گفتم درست هست یا نه؟
کاملا درسته.
Ali_ix
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1387, 07:03 صبح
اگر منظورتون اینه که ? در URL هیچ تاثیری نداره ، اشتباه می کنید ، Spider ها به محض برخورد با ? بلوکه میشن (البته بعضی از روبوتهای Spider تا حدودی این قانون رو رعایت نمیکنند)
خیر! منظورم URL تمیز بود و یعنی URLی که توش ? و & و ... نباشه.
اینطور نیست ، Spider ها همه لینکها رو به یک چشم نگاه میکنند! فقط لینکهایی که در صفحه اصلی سایت (Default) وجود دارند ، در رنکینگ اون سایت نقش مثبت تری رو ایفا می کنند.
Spiderهای دهه 90 شاید ولی الان توی خیلی زمینهها هوشمند شدند. البته من هیچ مدرکی برای اثبات این حرف (یا کلا هوشمندتر شدن spiderها) ندارم. ولی شما هم احتمالا مدرکی برای رد کردنش ندارید. :)
chaalesh
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:20 صبح
برای بهتر اندکس شدن
1- از url هائی استفاده کن که معنی دار باشند اگر هم تونستی از کلمات کلیدی توی این آدرس دهی ها استفاده کن خیلی بلند نباشند خیلی تو در تو نباشد
2- حتما آدرس دهی های دارای ؟ را با ترفند های برنامه نویسی به آدرس های ثابت تبدیل کن
3- در همه صفحات لینک ها مهمند سعی کن pr ورودی خودت را بیخود خرج نکنی
4- در لینک دادن از سایر سایتها به سایت خودت تنها به صحفه اول لینک نده
5- به هر سایتی لینک نکن
6- برای کلیه تصاویرت از alt حتما استفاده بکن
7- اینو باید اول میگفتم : توی dmoz.org سایتت رو ثبت کن
8- برای لینک ها از title استفاده بکن
و ...
میدونی دوست عزیز این کار یک تخصص می خواهد. هیچ الگوریتم ثابت شده ای در این زمینه ارائه نگردیده . علتش هم اینه که سایتهائی مثل گوگل هیچ وقت اصراری را که برای امتیاز دهی به سایت استفاده می کنند رو فاش نمی کنند.
tabib_m
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 16:45 عصر
ممنون از پاسخ همه :)
خوب شد که من دو سال پیش این سوال رو پرسیدم، اگر نه باید تا سال 1389 صبر میکردم! :لبخند:
در هر صورت، اطلاعات مفیدی بود. ممنون
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.