ورود

View Full Version : سوال: مشکل در کوئری جمع کردن

حسن شاهدوست
جمعه 29 تیر 1397, 09:54 صبح
سلام
من یک فایل اکسس دارم که توش اطلاعات کارگاها ها ثبت میشه بعد از ثبت کارگاه نوبت به ثبت کارگران میرسه وقتی کارگر ثبت شد و به کارگاه ارتباط داده شد هر روز اپراتور از طریق یک کوئری Apend میاد اطلاعات کارگرها به علاوه تاریخ روز و وضعیت حضور (که [یک] یعنی حاظر و [صفر ]یعنی غایب رو وارد می کنه ) حالا من برای جمع کردن میزان حضور هر فر بنا به تاریخ یک دونه کوئری از جدول اعزام به کارم ساختم و توش قسمت وضعیت حضور که یک فیلد به اسم num هسست رو جمع بزنه ولی مشکل اینجاست که موقعی که جمع میزانه ردیف های تکراری رو وارد میکنه لطفا کمکم کنید :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه:

Mehr@ban
جمعه 29 تیر 1397, 11:46 صبح
سلام

یکم متنی که نوشتین مقلق هست!
توی فایل هم متوجه نشدم چی لازم دارید

mosaArabi
یک شنبه 31 تیر 1397, 00:11 صبح
فکر کنم دوستمون نیاز داره که بگه هر نفر در هر ماه چند روز حضور داره . اگه حدسم درست باشه شما باید اول از تاریخ خودتون ماه و سال را جدا کنید بعد در کوری سام بگیرین یعنی کرتیای حضور را sumبزارین . در نتیجه شما در کوری دارین :
1397 04 شخص الف 28
1397 04 شخص ب 31
و همینجور تا اخر

m.roustaei
دوشنبه 23 مهر 1397, 12:03 عصر
لطفا کد کوئری رو به کد زیر تغییر بدین، درست می شه

SELECT First(Base.codem) AS FirstOfcodem, Base.fname, Base.lname, Base.idkargah, Base.namekargah, Base.Date, Base.vaziat, Sum(Base.num) AS SumOfnum
FROM (SELECT DISTINCT ezam.codem, ezam.fname, ezam.lname, ezam.idkargah, ezam.namekargah, ezam.Date, ezam.vaziat, ezam.num
FROM ezam ) AS Base
GROUP BY Base.fname, Base.lname, Base.idkargah, Base.namekargah, Base.Date, Base.vaziat;

به این روش می گن کوئری های تو در تو