PDA

View Full Version : نقشه‌ی راه برنامه‌نویسی از ۰ تا ۱۰۰ چگونه است؟

AlirezaIzadi
شنبه 30 تیر 1397, 13:54 عصر
عرض سلام و ادب.
دوستان من به راهنمایی کسانی که سررشته‌ای در برنامه‌نویسی دارن و اطلاعات نسبتا جامعی در این خصوص داشته باشن نیاز دارم.
من قصد دارم برای سیستم‌عامل کامپیوتر و به خصوص ویندوز برنامه بنویسم، ولی نمی‌دونم لازمه که دقیقا از کجا شروع کنم و به کجا برسم. یعنی یه جور نقشه‌ی راه لازم دارم.
من با زبان c++ و python تا حدی آشنایی دارم و آموزش‌هاشون رو تا حدی خوندم و اسکریپت‌های کوچیک رو می‌تونم باهاشون بنویسم. ولی قطعا هنوز راه درازی در پیشه و باید با Win API و بعضی چیزای دیگه آشنا بشم.
اما مثلا وقتی سراغ API می‌رم چیز زیادی ازش نمی‌فهمم و نمی‌دونم به خاطر اینه که c++ رو خوب یاد نگرفتم یا باید چیز دیگه‌ای رو قبل از شروع API یاد بگیرم.
حالا مسأله‌ی من اینه که:
۱. کلا چه زبان‌ها یا مطالبی رو باید بخونم و یاد بگیرم؟
۲. ترتیب خوندنشون چطور باید باشه؟
۳. برنامه‌ها و ابزار‌های لازم چه چیزایی هستن؟ Microsoft visual studio 2010 رو دارم و در آینده آپدیتش خواهم کرد.
۴. سایت یا منبع آموزشی خوب برای هر کدوم سراغ دارید؟ (ترجیحا انگلیسی.)
توضیحات اضافه‌ای هم که شاید مفید باشه اینکه:
۱. رشته‌ی تحصییلی و دانشگاهی من مربوط به رایانه و نرم‌افزار نیست و به عنوان علاقه چند سالی هست که به شکل آماتور برنامه‌نویسی رو کار می‌کنم.
۲. برنامه‌هایی که قصد نوشتنشون رو دارم مشخص نیست در چه حوزه‌هایی خواهند بود ولی اگه برنامه‌های ساده رو یاد بگیرم بنویسم بقیه رو به تدریج یاد خواهم گرفت احتمالا.
۳. قصد یادگیری c++ و python رو دارم ولی تأکیدم بیشتر روی c++ هست.
۴. نابینا هستم ولی فکر می‌کنم تا ۹۰٪ در برنامه نویسی‌م مانع و محدودیتی ایجاد نکنه این مشکل.
پیشاپیش سپاس از توجه و پاسخ‌گویی‌تون.