ورود

View Full Version : مشکل هنگام ذخیره اطلاعات بعد از upload

hosseinab
پنج شنبه 04 آبان 1385, 05:41 صبح
سلام
من یه سایت توی webmatrix گذاشتم وقتی می خوام چند تا فیلد را اضافه کنم این خطا را می دهد
Cannot insert the value NULL into column 'code', table 'webarti-2.dbo.tb_article'; column does not allow nulls. INSERT fails. The statement has been terminated

code فیلد primary و identity اش رو هم yesگذاشتم خودش هربار یکی اضافه می کنه توی کامپیوتر خودم هم درست اجرا میشه حالا چیکار باید کرد ایا ممکنه توی uploadاشتباه کرده باشم

nazaninam
پنج شنبه 04 آبان 1385, 22:40 عصر
میتونم حدس بزنم چه اتفاقی افتاده
اگر از generate sql script استفاده کردی و توسط sql query analyzer دیتایس رو داخل هاست execute کردی یه جاشو دقت نکردی
اینو قبلا گوش زد کرده بودم ; وقتی داریم دیتابیس siquel رو اسکریپت میکنم دقت کنیم که چک باکس script primaery key,... که در تب options قرار داره رو کلیک دار کنیم
در غیر این صورت به نظر من فاجعه به بار میاره ...
مطابق عکس عمل کن
در صورتی که برای آپلود دیتابیس از روش دیگه ای استفاده کردی بگو تا ببینم چی شده...!

hosseinab
جمعه 05 آبان 1385, 06:28 صبح
خیر من از entripes با ویزارد اپلود را انجام دادم در ضمن من با اسکیول 2000و سرور ان 2005 است امکان داره به این دلیل باشد یه اشکال دیگه موقع جستجو می گیره
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

hosseinab
شنبه 06 آبان 1385, 05:41 صبح
احتمالا به این خاطر که ن از asp.net 1و sqlserver2000 استفاده می کنم چون توی اینترنت گشتم هر کی این مشکل رو داشت مشخصاتش همین بود هیچ کدوم هم راه حل درستی نداشتند

Behrouz_Rad
شنبه 06 آبان 1385, 06:57 صبح
احتمالا به این خاطر که ن از asp.net 1و sqlserver2000 استفاده می کنم
آره! خودشه!