ورود

View Full Version : default instance OR named instance

keenonweb
پنج شنبه 04 آبان 1385, 07:56 صبح
با سلام
اگر روی کامپیوتری sql2000 را با default instance نصب کرده باشیم،آیا می توان روی همان کامپیوتر،sql 2005 را با default instance نصب کرد یا باید named instance نصب کنیم؟

AminSobati
پنج شنبه 04 آبان 1385, 12:30 عصر
نه دوست عزیزم، حتما باید Named Instance باشه، چون Default رو به 2000 اختصاص دادین

keenonweb
شنبه 06 آبان 1385, 08:14 صبح
با تشکر.من sql 2005 را با default instance نصب کرده ام چونsql این امکان را به من داد اما در نصب مرحله windows athentication را از من سوال نکرد ودرضمن درmanagement studio در security/login همه کاربران را ندارم.چرا؟

AminSobati
شنبه 06 آبان 1385, 21:10 عصر
اگر منظور شما از کاربر، Username باشه، اون رو باید در Security خود دیتابیس ببینید. در Login شما Login Nameها رو مشاهده میکنید. حالا دقیقا کدومش مد نظر شماست؟

keenonweb
دوشنبه 08 آبان 1385, 09:38 صبح
در Login شما Login Nameها رو مشاهده میکنید
مثلا در Logins فقط sa و Built in \Administrators را دارم NT Authority\System را ندارم.

با تشکر از شما.من خیلی گیج شده ام و چند تا سوال دیگه هم دارم
1.آیا sql server 2000 روی win xp هم نصب می شود؟
2.آیا نسخه sql 2000 personal بجای sql 2000 developer استفاده می شود؟چون من تنها نسخه هایی که دیده ام Enterprize و personal بوده است.
3.آیا محیط Enterprize Manager در همه نسخه های sql 2000 یکسان است یعنی آیکونها و منوها و... یکسان هستند؟محیطی که من نصب کرده ام به صورت فایل ضمیمه (EM2000 )است و با چیزی که در کتابها است فرق می کند مثلا منوی console را ندارم.
4.آیکون run a wizard که آن را در فایل ضمیمه نشان داده ام(RAW2000 ) همه گزینه ها را ندارد،آیا می توانم این گزینه ها را اضافه کنم یا از ابتدا درست نصب نکرده ام؟
در ضمن نمی دانستم که چطور این فایلهای ضمیمه را در خود متن insert کنم.