jvambio
سه شنبه 02 مرداد 1397, 14:26 عصر
سلام دوستان
من میخوام برای برنامه ام یه بخش مدیریت دانلود طراحی کنم مثل اپ بازار یا بقیه اپ ها که درصد دانلودها هر جا که نیاز باشه نشون میدن
و از دوستان یه راهنمایی کلی میخوام که به چه طریق پیاده کنم البته تلاش هایی کردم ولی به مشکلات زیادی خوردم
میخوام با یک Downloads Activity و Recycler View برای نشون دادن درصد پیشرفت دانلود ها انجام بدم احتمال زیاد باید از سرویس و برادکست استفاده کنم ولی روش کلی رو نمیدونم
و همچنین میخوام مثلا تو یک Activity دیگه وضعیت دانلود رو نشون بدم
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید
بروزرسانی:
من میتونم اینطور انجامش بدم ولی یه راه کلی میخوام حتی زمانی که Downloads Activity بسته شده میشه همون سرویس ها احتمالا)
ViewHolder.btnDownload.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
// Start download and update this item on progress
}
});
من میخوام برای برنامه ام یه بخش مدیریت دانلود طراحی کنم مثل اپ بازار یا بقیه اپ ها که درصد دانلودها هر جا که نیاز باشه نشون میدن
و از دوستان یه راهنمایی کلی میخوام که به چه طریق پیاده کنم البته تلاش هایی کردم ولی به مشکلات زیادی خوردم
میخوام با یک Downloads Activity و Recycler View برای نشون دادن درصد پیشرفت دانلود ها انجام بدم احتمال زیاد باید از سرویس و برادکست استفاده کنم ولی روش کلی رو نمیدونم
و همچنین میخوام مثلا تو یک Activity دیگه وضعیت دانلود رو نشون بدم
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید
بروزرسانی:
من میتونم اینطور انجامش بدم ولی یه راه کلی میخوام حتی زمانی که Downloads Activity بسته شده میشه همون سرویس ها احتمالا)
ViewHolder.btnDownload.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View v) {
// Start download and update this item on progress
}
});