ورود

View Full Version : طراحی صفحه جزییات یک محصول

sara_t
چهارشنبه 03 مرداد 1397, 10:22 صبح
سلام

من میخام صفحه جزییات یک محصول رو طراحی کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . اینکه من یک جدول محصولات دارم که با چند جدول دیگه ارتباط چند به چند دارند . برای نمایش مقادیر در ویو به دو روش میتونم کار کنم . یکی اینکه محصول موردنظر ور پیدا کنم و تمام ارتباطاتش مثه جدول likeها و کامنتها و ... بعد ویو مدل رو پر کنم و همه رو در ویو نشون بدم ؟ یا اینکه صفحه جزییات رو به چند قسمت پارشال ویو یا ویوکامپوننت تقسیم کنم و چند query مختلف داشته باشم ؟(مثلا قسمت اطلاعات یک محصول یک پارشال باشه قسمت کامنتها یک پارشال دیگه و همینطور بقیه جداول مربوطه.)

ممنون

ali_md110
چهارشنبه 03 مرداد 1397, 12:30 عصر
این بستگی به کوئری شما دارد بهتره از یک پروفایلر استفاده کنید و پلن کوئری و راندمان کوئری هاتون چک کنید ببینید چقدر کارایی دارد
کوئری ارتباطات چند به چند کمی هزینه بر هست و چنانچه تعداد این ارتباطات زیاد هستند باید فکری به حال بهینه کردن دیتابیس باشید
هدف بیشتر کاربران از دیدن جزئیات یک کالا همون ویزگیهای اصلی کالا هست مثلا یک لپ تاپ:مدل -رم-سی پی یو و ...
و معمولا در مرحله بعدی LIKE و Comment مهم هستند
جداولی مانند like و commentمعمولا بعد از نمایش جزئیات اصلی یک کالا به نمایش گزاشته شود بهتر هست و میتونید کوئری جداگانه بزنید و در یک پارشل جدا با url.Action بصورت ajax صداش بزنید