ورود

View Full Version : مشکل در شروع حرفه ای پایتون

miladiri
شنبه 27 مرداد 1397, 01:04 صبح
سلام دوستان
من میخوام برنامه نویسی پایتون رو حرفه ای شروع کنم ولی چند تا مشکل دارم ...

۱ - من با موبایل دارم برنامه مینویسیم چون وضعیت مالی ام ضعیفه و فعلا کامپیوتر ندارم.(مبتدی)

۲ - نمیدونم در چه شاخه ای از پایتون کار کنم ( شبکه ، وب ، رمزنگاری و ... ) ، خودم دوست دارم در زمینه هک و شبکه کار کنم ولی نمیدونم کدوم شاخه رو میتونم با موبایل برنامه نویسی کنم.

۳ - با موبایل تا چه حدی میشه برنامه نوشت و در کدوم زمینه بهتره کار کنم.

دوستان عزیز خوشحال میشم راهنمایی ام کنید.

miladiri
شنبه 27 مرداد 1397, 11:44 صبح
دوستان حرفه ای لطفا کمک کنید من منتظرم ها

james_roise
یک شنبه 11 شهریور 1397, 00:06 صبح
سلام
خوب در حد و اندازه های دانسته های خودم بخوام بهتون کمک کنم ببینیدشما برای برنامه نویسی مستقیما به یک سیستم عامل نیاز دارید حالا با برخی میشه راحت تر کار کرد و با برخی سخت تر
اینکه شما بتونید با موبایل پروژه نویسی کنید کاملا شدنیه ولی یک موبایل که شما احتمالا اندروید منظورتون هست محدودیت هایی داره و همین عدم دسترسی به ترمینال قوی خودش یک مشکل وچند تا ضعف که نسبت به سیستم های پرسنل کامپیوتر ... ولی اینکه شما می تونید دوره ی آموزشی رو با موبایل طی کنید و کد هارو یاد بگیرید تا وقتی که به پی سی دسترسی پیدا کنید
در ضمن دوست من یک پیشنهاد من اینه که اگر شما میخواین وارد فضای هک و امنیت بشید قبل از شروع به کد زنی در مورد شبکه اطلاعات بشتری پیدا کنید یعنی برید و نوع کار شبکه ها و تءوری همه چیز رو یادبگیریدو حتی مهندسی اجتماعی هم مطالعه کنید میدونید که تيوری نیازی به محیط های قوی نداره و از روی کتاب هم میشه مطالعه کرد
می بخشید که اگر توضیحاتم ناقص ولی خواستم نظر خودم رو هم مطرح کنم

miladiri
جمعه 16 شهریور 1397, 18:07 عصر
ممنون داداش خوب گفتی