ورود

View Full Version : طراحی دیتابیس وقتی که تعداد داده ها متغییر هستند

saeedvbm
شنبه 03 شهریور 1397, 08:19 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک فرم دارم که حداکثر حدود 200 تا داده ورودی (از طریق تکست باکس) میگیره و میخوام تو جدول ذخیره کنم ، اما این 200 تا امکان داره هر سری تغیر کنه ، یعنی 50 تاش پر بشه و بقیه فرم خالی بمونه ، میخواستم ببین راهی وجود داره که اگه مقدار متغییر خالی بود ذخیره نکنه یا به طور کلی کسی پیشنهاد بهنه تری داره ، ممنون میشم اگه کمکم کنید . با تشکر

farhad_shiri_ex
شنبه 03 شهریور 1397, 08:31 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک فرم دارم که حداکثر حدود 200 تا داده ورودی (از طریق تکست باکس) میگیره و میخوام تو جدول ذخیره کنم ، اما این 200 تا امکان داره هر سری تغیر کنه ، یعنی 50 تاش پر بشه و بقیه فرم خالی بمونه ، میخواستم ببین راهی وجود داره که اگه مقدار متغییر خالی بود ذخیره نکنه یا به طور کلی کسی پیشنهاد بهنه تری داره ، ممنون میشم اگه کمکم کنید . با تشکر

بهتره برای حفظ یکپارچگی داده ها از تکنیکهایی که سمت پایگاده داده مرسوم هست استفاده کنید و مقادیر را در زمان نوشتن اطلاعات در جداول با استفاده از قیدها و کلیدها کنترل کنید!
البته یک راه هم درزمان ارسال اسکریپت ذخیره داده در سمت نرم افزار هست که می تونید کل فیلدهایی که مقدار خالی دارند را چک کنید و اسکریپت ذخیره سازی داده را فقط برای مقادیر معتبر انجام بدید.

saeedvbm
شنبه 03 شهریور 1397, 10:31 صبح
بسیار سپاسگزارم از راهنمایی تان

فقط یه نمونه کد یا مثالی دارید در این مورد تا ازش استفاده کنم ؟