View Full Version : کدام زبان sql را برای برنامه نویسی اندروید استفاده کنم؟
shayanboy2
شنبه 03 شهریور 1397, 14:02 عصر
دوستان... متوجه شدم که باید sql یاد بگیرم... اما از طرفی گویا چندین زبان برای اس کیو ال وجود داره مثل sql-t. و sql-pl.... اما من اصلا ازینها سر در نمیارم... برای برنامه نویسی اندروید کدوم رو باید یاد بگیرم؟ اگه.میشه راهنماییم کنید.
farhad_shiri_ex
شنبه 03 شهریور 1397, 17:10 عصر
دوستان... متوجه شدم که باید sql یاد بگیرم... اما از طرفی گویا چندین زبان برای اس کیو ال وجود داره مثل sql-t. و sql-pl.... اما من اصلا ازینها سر در نمیارم... برای برنامه نویسی اندروید کدوم رو باید یاد بگیرم؟ اگه.میشه راهنماییم کنید.
در 90 درصد پایگاه های بانک اطلاعاتی از همین استاندارد T-SQL استفاده میشه !
برای اندروید هم که از Sqlite استفاده میشه تقریبا 70 درصدش T-SQL هست الباقی هم خیلی ساده ست کافی همون زبان کوئری نویسی استاندارد را بلد باشید.
پس بهتره که یک کتاب خوب و البته ترجمه و به روز درباره T-SQL تهیه کنید و بخونید! مطمنا خیلی از مشکلاتت رفع میشه!
shayanboy2
شنبه 03 شهریور 1397, 17:44 عصر
در 90 درصد پایگاه های بانک اطلاعاتی از همین استاندارد T-SQL استفاده میشه !
برای اندروید هم که از Sqlite استفاده میشه تقریبا 70 درصدش T-SQL هست الباقی هم خیلی ساده ست کافی همون زبان کوئری نویسی استاندارد را بلد باشید.
پس بهتره که یک کتاب خوب و البته ترجمه و به روز درباره T-SQL تهیه کنید و بخونید! مطمنا خیلی از مشکلاتت رفع میشه!
ممنونم ... اما این sqlite دقیقا ماهیتش چیه؟ نرم افزاره یا اونم زبان برنامه نویسیه؟ فقط شنیدم نسخه بهتری نسبت به sql server هستش و یه جورایی پرتابل هست و نیاز به ساخت جداگانه جدول نداره.... ضمنا ممنون میشم یه منبع مناسب هم معرفی کنید... چون توی اینترنت ادم واقعا سردرگم میشه
shayanboy2
شنبه 03 شهریور 1397, 20:14 عصر
وضمنا من برنامه sqlitestudio رو نصب کردم... ایا باید کدهای برنامه نویسی sql رو در خود این نرم افزار استفاده کنم؟
Behrooz_CS
شنبه 03 شهریور 1397, 20:48 عصر
مقایسه sql server با sqlite مثل مقایسه فتوشاپ با paint هست!
این دو تا هر کدوم کاربرد خودشون رو دارن و ربطی به هم ندارن.
sqlite برای سیستم عامل های Embedded مثل موبایل طراحی شده که منابع سیستم خیلی محدود هست. برای نگه داری رکورد محدود طراحی شده و خیلی از امکانات یک دیتا بیس کامل و حرفه ای رو نداره
در کل اگر میخوای اندروید و iOS کار کنی گزینه ای جز Sqlite به صورت پیش فرض نداری مگر اینکه خودت رو به دردسر بندازی و از دیتا بیس های embeded دیگه ای استفاده کنی که مجبور هستی driver اونا رو توی برنامه ات اضافه کنی که خودش سربار اضافی هست
Behrooz_CS
شنبه 03 شهریور 1397, 20:50 عصر
برای اینکه راحتتر بتونی با sqlite کار کنی از برنامه Navicat که به جرات میگم یکی از بهترین برنامه های مدیریت دیتا بیس ها هست استفاده کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.