View Full Version : سوال: font face و Instagram Feed
asliii
شنبه 03 شهریور 1397, 23:27 عصر
سلام دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید خیلییی به جواب احتیاج دارم
یکی در مورد font face و Instagram Feedفقط اینکه برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم
-و یک سوال دیگه ، برای استفاده از Instagram Feed در وبسایتم باید از چه روشی استفاده کنم؟!! من از سایت /elfsight.com برای پلاگین اینستاگرام فید استفاده کردم اما در مرحله آخر انجام نمیشه!؟؟؟؟
و سوال اخرم در مورد هاست رایگان است
معایب استفاده از هاست رایگان چی هست؟ من میخوام بصورت موقت یک هفته ای استفاده کنم!آیا امکان پذیر هست؟ و میشه بعد از این مدت زمان از روی هاست حذف کنم؟؟
marasiali
شنبه 03 شهریور 1397, 23:57 عصر
سلام لطفا برا هر سوالتون یه تاپیک جدا بزنید که سوالا قاطی نشن.
سوال اولتون فکرمیکنم شما اون فونت رو تو سیستمتون ندارین و چندثانیه طول میکشه تا فونت لود بشه.
سوال دومتون رو بنده اطلاعی ندارم دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.
در مورد سوال سومتون هم بگم که هاست رایگان مثل صدقه است وقتی شما جایی کار کنی اگه پولتو ندن یا کم بدن میتونی شکایت کنی اما وقتی یکی داره همینطوری پول بهتون میده هروقت دلش خواست میتونه پولو قطع کنه و حق اعتراضی ندارین. هاست های رایگان اکثرا پرباگن و پشتیبانی فوق العاده ضعیفی دارن و روی سیستم های ضعیفی هم قرار دارند. علاوه بر اون بک آپ خودکار ندارن و اطلاعاتتون ممکنه از دست بره.(هرچند که تو هاست عادی هم بالاخره باید خودمون هم یه بک آپ بگیریم)
کلا به نظرم هاست رایگان رو جز برای تست و کارهای کم اهمیت قرار ندین. به ریسکش نمی ارزه که سایت اصلیتون رو روش قرار بدین.حتی همون هاست های پولی هم بهتره از جای شناخته شده بگیرین که بدونین کیفیت داره و پشتیبانی سریع و خوبی هم داشته باشه. من خودم یه هاست عادی و یه هاست دانلود ارزون از یه سایت گرفتم که تاحالا بدنبوده ولی چون زیاد نام آشنا نیس میخوام تو اولین فرصت برم سر هاستینگ های شناخته شده مانند پارس پک یا میهن وب هاست یا میزبان فا.
asliii
یک شنبه 04 شهریور 1397, 00:27 صبح
ممنون از پاسخگویی شما برای فونت مثلا b nazanin روی سیستمم نیست ولی اونو دانلود میکنم و به سایتم ادرس دهی میکنم وقتی که روی هاست قرار بدم بازم همین مشکل لود شدن و داره؟!
asliii
یک شنبه 04 شهریور 1397, 00:30 صبح
در مورد انتخاب هاست رایگان هم خیلی کامل توضیح دادین ممنون ،فقط اینکه من برای اولین بار هست که طراحی سایت انجام میدم چطوری میتونم سایت طراحی شده را به شخص نشون بدم که نظراتشو بگه؟
marasiali
یک شنبه 04 شهریور 1397, 09:25 صبح
قاعدتا نباید وقتی فونت رو داشته باشید مشکلی باشه. (البته تاجایی که من اطلاع دارم)
برای نشون دادن سایت به دیگران از همون هاست رایگان میشه استفاده کرد خودمم همینکارو میکنم. البته اگه از زبان های سمت سرور مثل php استفاده نکردین سایتایی مثل
codepen.io
jsfiddle.net
میتونه کمکتون کنه.
من منظورم این بود که سایت نهایی نباید روی هاست رایگان باشه وگرنه تست که اشکالی نداره.
asliii
یک شنبه 04 شهریور 1397, 14:12 عصر
خیلییییی خیلییی ممنون عذر خواهی میکنم سوالاتم طولانی شد.
میشه چند سایت معتبر برای هاست رایگان معرفی کنید؟!!!(و امکانش هست هر زمان که بخوام بعد از تست وبسایتم از هاست پاک کنم؟)
واینکه این 2تا سایتی که معرفی کردین ،میشه کل سایت وارد کرد برای تست؟!
با تشکر فراوااااااان
marasiali
یک شنبه 04 شهریور 1397, 15:07 عصر
من هاست رایگان بهترین جایی که دیدم
xzn.ir
بوده ولی خیلی ها دارن یه سرچ تو گوگل بزنین میاد من زیاد نمیشناسم.
هاست هم درواقع یه پوشه تو یه کامپیوتر دیگه اس. همونطور که راحت چیز میشه روش ریخت میشه پاک هم کرد.
رو هاست و اینا تست کنین سایتو به نظرم بهتره چون محدودیتی که این سایتا دارن اینه که یه صفحه html یه فایل css و یه فایل js دارین و معمولا واسه تست یه بخش جزئی استفاده میشن.(هرچند که فکرنکنم تست کامل هم مشکلی داشته باشه روش)
اصلا سایت اول یعنی کدپن مثل یه شبکه اجتماعیه که مردم کدهاشون رو باهم اشتراک میذارن البته دوسه تا نمونه کار که میبینم تو این سایت از زندگی نا امید میشم از بس پیچیده و حرفه این.:لبخند:
asliii
یک شنبه 04 شهریور 1397, 15:59 عصر
خیلیی سپاس گزارم از شما واقعا کمکم کردین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.